Hlavní brána Kirigakure
+20
Len
Len Kokoro
Katashi Aokawa
Midotsuchi
Shinobi
Akihiro Kazuki
Shijin Hyuuga
ANBU
Noriko Kana
Ryuuji Akatsuchi
Suna ANBU
Kiwi Namikaze
Kushina Uzumaki
Nawaki
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Sadatake Arakida
Tenshi Ochita
Akasuna no PiliKKa
Uzumaki Allii
24 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 12 z 19
Strana 12 z 19 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19
Hlavní brána Kirigakure
First topic message reminder :
Kolem celé vesnice je slabá mlžná bariéra, která jen tak postřehnout nejde. Jde vidět pouze mlha, která mým odchodem z vesnice sílí a houstne. Je to prosycené mou čakrou, takže mám přehled jestli někdo vstoupil či opustil vesnici.
U brány jsou dva ANBU, Jounin a Chuunin, který je skrytý a který má za úkol mi dát okamžitě vědět, když se bude něco dít^^
Kolem celé vesnice je slabá mlžná bariéra, která jen tak postřehnout nejde. Jde vidět pouze mlha, která mým odchodem z vesnice sílí a houstne. Je to prosycené mou čakrou, takže mám přehled jestli někdo vstoupil či opustil vesnici.
U brány jsou dva ANBU, Jounin a Chuunin, který je skrytý a který má za úkol mi dát okamžitě vědět, když se bude něco dít^^
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Wed 24 Aug - 13:07, celkově upraveno 3 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Hlavní brána Kirigakure
Povzdechla jsem si a zavrtěla hlavou.
Nevím sensei tu není, Lizzy je taky pryč. Všichni jsou pryč, na chvíli jsem se zamyslela.
Máš pravdu, měli by jsme to tutlat co nejdéle, ale do chuninských zkoušek se to musí vyřešit, není přece možné, aby se na nich mizukage neukázala.
Nevím sensei tu není, Lizzy je taky pryč. Všichni jsou pryč, na chvíli jsem se zamyslela.
Máš pravdu, měli by jsme to tutlat co nejdéle, ale do chuninských zkoušek se to musí vyřešit, není přece možné, aby se na nich mizukage neukázala.
Anonymní- Anonymní
"No vidíš to je pravda .... takže teraz si akokeby jej zástupkyňa Mizukage však ?
Takže čo máš v pláne teraz ako spraviť ?"
Takže čo máš v pláne teraz ako spraviť ?"
Anonymní- Anonymní
Podívala jsem se na něj a pokrčila rameny.
No, papírování máme vyřízené a zdá se, že zatím nikdo nic nepotřebuje.
Pomalu jsem začala vstávat.
No, papírování máme vyřízené a zdá se, že zatím nikdo nic nepotřebuje.
Pomalu jsem začala vstávat.
Anonymní- Anonymní
Nechal som ju nech sa postavý otočil som sa k nej a pozrel sa či je může poriadne teraz ustáť na nohách .
"Takže sa půjdeme pozrieť po okolí alebo tak či skúsime tréning ?"
"Takže sa půjdeme pozrieť po okolí alebo tak či skúsime tréning ?"
Anonymní- Anonymní
Hrklo ve mě. Něco mi tím, co řekl připoměl.
Chuninské zkoušky, sensei říkal, že pokud to Mizukage zařídí, budu v týmu ještě s někým ze Suny. Teď bych to asi měla zařídit sama.
Chuninské zkoušky, sensei říkal, že pokud to Mizukage zařídí, budu v týmu ještě s někým ze Suny. Teď bych to asi měla zařídit sama.
Anonymní- Anonymní
"Tak teda v tom prípade už vieme teda čo sa bude robiť a to je dobréé takže ideme ?"
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem. Jdeme. Obrátila jsem se zády k vesnici a stále ještě neznatelně vratkým krokem, s Narutem v závěsu, jsem se vydala směr Suna.
(přesun)
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Přišla jsem k bráně a rozhlédla se po vesnici.
Vypadá to, že je všechno v pořádku, pousmála jsem se a zamířila do kanceláře.
(přesun)
Vypadá to, že je všechno v pořádku, pousmála jsem se a zamířila do kanceláře.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Přišla jsem k bráně. Byla jsem docela unavená, cesta z Kumo byla dlouhá, hlavně jsem ale měla strach z toho, co hodlám spustit. Povzdechla jsem si a vydala jsem se do kanceláře.
(přesun)
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Po tom čo som si cez no ako tak odpočinula, nabrala som chakru a podobne tak som sa znova vzniesla do vzduchu. bola som tak vysoko že som pripomínala skôr nejakého vtáka. Preletela som nad bránou Kirigakure no sato a mierila som ďalej, v rukách aj v chvoste som stále niesla tých ktorý padli v konohe.
(presun)
(presun)
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
V henge za ninji z Kirim jsme s Fujinem prošli branou a došli až mezi uličky, tam jsme se vrátili do svých pravých podob a šli vstříc centru Kiri...
Anonymní- Anonymní
Dorazili jsem do Kiri a pak dále pokračovali směrem do centra...
Guest- Anonymní
Byl jsem už nedaleko brány Kiri. Tam mě ta pandodívka přestal podebírat a kousek ode mě odstoupila. Potom se na mě jen tak ostýchavě usmála a zmizela. Já se jen dlouze vydechl a nadechl a vyrazil k bráně.
Po chvíli jsem k ní došel a zastavili mě stráže."Co si přejete pane?" Dívali se na mě takovým podezřívavým pohledem. Jen jsem vytáhl čelenku Kiri a ukázal jim ji. Ty jen tak velmi nejistě kývli a pustili mě dál. Šlo vidět, že se mnou nebyli zrovna přesvědčeni, ale ni neříkali a já mohl pokračovat dál, najít Roko.
Po chvíli jsem k ní došel a zastavili mě stráže."Co si přejete pane?" Dívali se na mě takovým podezřívavým pohledem. Jen jsem vytáhl čelenku Kiri a ukázal jim ji. Ty jen tak velmi nejistě kývli a pustili mě dál. Šlo vidět, že se mnou nebyli zrovna přesvědčeni, ale ni neříkali a já mohl pokračovat dál, najít Roko.
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Objavil som sa pred bránou a vstúpil som do Kirigakure .
(presun.)
(presun.)
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem k bráně a hned odevzdal zbraně, abych se vyhnul nějakým potyčkám. Potom jsem vyrazil do vesnice.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Pomaly som kráčala k bráne Kirigakure, mala som na sebe oblečenie Oininov a aj keď som mala masku tak som pre istotu použila techniku vďaka ktorej som mala tvar dievčaťa ktoré po mne išlo a ja som ju sundala. Nebolo to henge, chakrová úroveň bola normálna ako u ostatných oininov a tiež mi nebolo vidieť Kiby či iný znak ktorý by poukazoval že som to ja. Tako som prešla a v hlave som si pri som si pri tom prehrávala plány Kirigakure a miesto kde bol uložený zvitok s ostatnými legendárnymi mečmi. (presun)
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Přišel jsem opět k bráně a řekl strážím svůj důvod, proč jsem zde. Po chvíli mě pustli do vesnice.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Prišiel som na vtáku až pred bránu Kiri nde som zoskočil s neho a on uplne zmyzol,odovzdal som zbaren strážcom preukázal sa ako shinobi s Kumo a povedal že potrebujem hovoriť s Miukage po chvíli uvažovania čo ma dosť štvalo ma nakoniec mustili a ja som pokračoval v ceste.
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se asi kilometr od brány. Panda na mě jen kývla a zmizela. Já jsem se pomalejším tempem vydal ke vstupu a pak rovnou pokračoval dál do centra Kiri.
(přesun)
(přesun)
Shinobi
Bylo chladné ráno. Mlhla byla celkem hustá a rosa pokrývala takmer vše.
Šla jsem skoro lidupráznými ulicemi až k bráně. Čekala jsem na svůj doprovod, Akihira.
(Kdyby jsi odpověděl, tak napiš, že jsme vyrazili, protože přijedu až ve 3, tak abychom tam jakože už byli Děkuji)
Šla jsem skoro lidupráznými ulicemi až k bráně. Čekala jsem na svůj doprovod, Akihira.
(Kdyby jsi odpověděl, tak napiš, že jsme vyrazili, protože přijedu až ve 3, tak abychom tam jakože už byli Děkuji)
Anonymní- Anonymní
Když jsem dorazil k bráně, Mizukage tam už na mě čekala."Zdravím...Mizukage-sama. Doufám, že nejdu pozdě..." Slušně jsem se poklonil a došel až k ní. Potom jsme okamžitě vyrazili a já je nasledoval po levém boku.
(přesun - oba)
(přesun - oba)
Shinobi
Strana 12 z 19 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 12 z 19
Povolení tohoto fóra: