Ulice Listové
+14
Katashi Aokawa
Akasuna no Ruki
Akasuna no PiliKKa
Arisu Otoginokuni
Kiwi Namikaze
Noriko Kana
Kushina Uzumaki
Nawaki
Shinobi
Shijin Hyuuga
Ryuuji Akatsuchi
Ayame Takahashi
Uzumaki Allii
Yoko Ayme
18 posters
Strana 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Konoha se opravuje, ještě je potřeba zavést elektřinu, vodu do domů a ostatní věci ^^...
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
Znovu jsem vytvořila velkého havrana a vylétla dostatečně vysoko, abych téměř nebyla vidět. Princip byl v tom, že já pořád viděla skvěle. Začala jsem zákeřně vytvářet vrány z chakry, které jsem mohla ovládat až k cíli, takže nemohli zasáhnout spojence.
"Kaiten: Karasu no chakura!" vrány, které spadávaly po dvojicích k zemi jako Juukeny na dálku se roztočily a vytvořily tak navíc malou Tsuugu.
"Kaiten: Karasu no chakura!" vrány, které spadávaly po dvojicích k zemi jako Juukeny na dálku se roztočily a vytvořily tak navíc malou Tsuugu.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Tak jo, konec pauzy, seskočila jsem dolů a meči jsem se pokusila setnout hlavy dvěma Zetsu co drželi Seita.
Naposledy upravil Roka Hoozuki dne Thu 28 Jul - 18:31, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Pět klonů se šíleně zasmálo a vrhli se na loutky, zatím co dva klony se připlazili a začali sát chakru neuvěřitelnou rychlostí.Artemis napsal:Pocítil som ostrú bolesť na ramene.. v momente som pohol prstom a Zetsuovu hlavu usekla jedna z mojich bábok.. druhá ho odo mňa doslova odtrhla a ja som sukočil zopár krokov d oboku.. nevyzeralo to na nejaké ťažké zranenie len to dosť nepríjemne bolelo..
Tokiro Ryuu (Zetsu)- Počet príspevkov : 404
Kočky opět vběhly do ulic ničit Zetsu. Vyskočila jsem na střechu a vybrala jsem si místo, kde bylo hodně Zetsu pohromadě a nebyl tam nikdo jiný. Poskládala jsem pečetě a z nebe začaly padat květy. ,,Hyakka Ryouran!'' všehny květy po dopadu vybouchly společně s hromadou Zetsu.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Povedlo se jen u jednoho klanu, ale jeho zbytek se po dívce natáhl a začal ji dusit svým sevřením.Roka Hoozuki napsal:Tak jo, konec pauzy, seskočila jsem dolů a meči jsem se pokusila setnout hlavy dvoum zetsu co drželi Seita.
Díky byakuganu jsem viděla, že jsem stranou od ostatních bojujících. Ale také tu přesilu bílých hnusáků. Hm, sakra, asi mi víc bude vyhovovat boj sama proti přesile, než v týmu.
"Jen pojďte další." ušklíbla jsem se. Nepoučitelní. Oni jsou nepoučitelní.
"Shugohakke Hyaku Nijuuhachi Sho." tohle by je mělo na nějakou dobu vymítit, bestie...
"Shugohakke Hyaku Nijuuhachi Sho." tohle by je mělo na nějakou dobu vymítit, bestie...
Anonymní- Anonymní
Len som sa pousmial.. vyskočil som na remeno jednej z bábok a odrazil som sa od nej do vzduchu na strechu budovy.. tým som zdrhol klonom ktorý išli po mne.. tí ktorý obalili bábky tak sa mohli mierne čudovať.. namiesto nich totiž obalili trosky z nejakých budov.. teda použil som za ne Kawarimi. predsa len boli to bábky zo živých tieľ a moje sestry boli geninmi keď ich môj otec zabil.. len som začal utekať po strechách domov a z jednej bábky som po Zetsuov začal strielať senbony..
Anonymní- Anonymní
Fůůj, ono to po mě leze. No, když ji nemůžu použít, tak se spojíme. Samehada se se mnou začala spojovat. A když už to bylo hotové, tak jsem rukou trhl a jednoho klona odhodil pryč a rychle se postavil.
Anonymní- Anonymní
Bylo to hotové. Všude kolem mě poletovala zlatavá chakra. Senten-sei no tekunikku Tokomo kuran: Shīrudo eien no inpakuto. Ode mě ve vzdálenosti asi 50 metrů se vytvořil obrovský štít který odrážel a zabíjel všechny Zetsu. (Čili Vy všichni co jste v okolí 50 metrů ode mě jste vysvobozeni ) Když štít zmizel. Začala jsem hrozně silně dýchat. Vyplýtvalo mi to obrovské množství chakry.
Anonymní- Anonymní
Proměnila jsem se na vodu a unikla ze sevření Zetsu.
Pak jsem se otočila a zkusila jsem mu setnout hlavu ještě jednou.
Pak jsem se otočila a zkusila jsem mu setnout hlavu ještě jednou.
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se na jednom z domů.
otevřel jsem krabici a své kunaie hodil mezi armádu Zetsu, kteří neměli protivníka.
"Teď...ani nemrkněte, protože něco uvidíte." udělal jsem pečeť a sledoval jak mezi ně kunaie dopadají.
"Teď.." soustředil jsem veškerou čakru a objevil jsem se u každého kunaie, a udeřil čakra skalpelem Zetsu. Vypadalo to takhle.
otevřel jsem krabici a své kunaie hodil mezi armádu Zetsu, kteří neměli protivníka.
"Teď...ani nemrkněte, protože něco uvidíte." udělal jsem pečeť a sledoval jak mezi ně kunaie dopadají.
"Teď.." soustředil jsem veškerou čakru a objevil jsem se u každého kunaie, a udeřil čakra skalpelem Zetsu. Vypadalo to takhle.
Anonymní- Anonymní
/Jen pro upřesnění, když už ti někdo tu nohu obalí, tak moc uskakovat nejde, ale nechme to tak^^/Ayame Takahashi napsal:Kočky opět vběhly do ulic ničit Zetsu. Vyskočila jsem na střechu a vybrala jsem si místo, kde bylo hodně Zetsu pohromadě a nebyl tam nikdo jiný. Poskládala jsem pečetě a z nebe začaly padat květy. ,,Hyakka Ryouran!'' všehny květy po dopadu vybouchly společně s hromadou Zetsu.
8 Zetsuů nebylo k použití, ale další čtyři ji napadli, tři se připlazili a doslova ji obalili, načež jí začali vysávat chakru..
Rozpadla jsem se na lístky irisu a zhmotnila jsem se o kus dále. Už mě začínají štvát. Teď! Přede mě skočila tygřice, zasekla drápy do země a Zetsu smetla masa vody.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
/Tak příště by to chtělo alespoň složit pečetě jo^^? Zrovna kawarimi je ošemetné/Artemis napsal:Len som sa pousmial.. vyskočil som na remeno jednej z bábok a odrazil som sa od nej do vzduchu na strechu budovy.. tým som zdrhol klonom ktorý išli po mne.. tí ktorý obalili bábky tak sa mohli mierne čudovať.. namiesto nich totiž obalili trosky z nejakých budov.. teda použil som za ne Kawarimi. predsa len boli to bábky zo živých tieľ a moje sestry boli geninmi keď ich môj otec zabil.. len som začal utekať po strechách domov a z jednej bábky som po Zetsuov začal strielať senbony..
Rozeběhli se za ním najednou asi 4 klony, přičemž dalších pět se vrhlo na loutky v jednu dobu.
Rongu uz bojoval len na blisko .
Ja som zletel dolu a v ohnivom mode som tiez utocil .
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Akatsuchi
Zaměřila jsem se na další. Začínalo se mi to takhle líbit. Rána v zádech mne bolela, ale prakticky mne nemohl zasáhnout, když jsem se skrývala v oblacích. Čtyři Zetsu zasáhly roztočené chakrové vrány s účinky Juukenu a Tsuugy.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Většina klonů v okolí zmizela, ale jeden z nich přežil, poskládal pečetě a uzavřel Mikomi v ledovém vězení.Hyuuga Mikomi napsal:Díky byakuganu jsem viděla, že jsem stranou od ostatních bojujících. Ale také tu přesilu bílých hnusáků. Hm, sakra, asi mi víc bude vyhovovat boj sama proti přesile, než v týmu.
/Hezké^^/Seito Senju napsal:Fůůj, ono to po mě leze. No, když ji nemůžu použít, tak se spojíme. Samehada se se mnou začala spojovat. A když už to bylo hotové, tak jsem rukou trhl a jednoho klona odhodil pryč a rychle se postavil.
Složil jsem pečetě a uzavřel jej do ledového vězení.
Bábky som znova roztočil tak, že rozsekali všetko okolo seba.. po tom som si však všimol aj tých ktorý bežali na mňa, bolo už však celkom neskoro.. pocítil som ako mi začala dosť nepríjemne ubúdať chakra a tak som trocha neohrabane rotujúce bábky pritiahol k sebe.. tých Zetsuov rozrezali ale zároveň dosť dosekali aj mňa a ja som od bolesti klesol na jedno koleno.. len som sa začal rozhliadať po nejakom úkryte alebo troskách za ktoré by som sa schoval.. keď som niečo také videl tak som sa tam rozbehol a bábky som len pritúlil čo najviac k sebe pri čom som z nich zasunul takmer všetky čepeľe.. potreboval som si oddýchnuť.. ale zároveň som dával pozor na tých pár výklenkov cez ktoré by mohol niekto prísť.. páč som nimi pred chvíľou prešiel aj ja..
Anonymní- Anonymní
Huh? Ledové vězení? To tady jako zkejsnu zatímco ničí moji vesnici? Trpělivě jsem vyčkávala co bude dál. Nechala jsem první tah na svém soupeři, ale byla jsem připravená včas zareagovat. Ostatně díky byakuganu vím i odkud útok přijde a kde se Zetsu právě nachází.
Anonymní- Anonymní
Se štítem zmizelo i 16 klonů, stojících okolo, ale sotva štít zmizel dalších 5 se jich na dívku vrhlo, obalilo jí nohy a začali sát její chakru. Využívali její unavenosti.Tomoko Nanami napsal:Bylo to hotové. Všude kolem mě poletovala zlatavá chakra. Senten-sei no tekunikku Tokomo kuran: Shīrudo eien no inpakuto. Ode mě ve vzdálenosti asi 50 metrů se vytvořil obrovský štít který odrážel a zabíjel všechny Zetsu. (Čili Vy všichni co jste v okolí 50 metrů ode mě jste vysvobozeni ) Když štít zmizel. Začala jsem hrozně silně dýchat. Vyplýtvalo mi to obrovské množství chakry.
Zvedl jsem ruce a voda se změnila na led. Poskládal jsem pečetě a proti ní i jejím zvířatům poslal ledové vlky.Ayame Takahashi napsal:Rozpadla jsem se na lístky irisu a zhmotnila jsem se o kus dále. Už mě začínají štvát. Teď! Přede mě skočila tygřice, zasekla drápy do země a Zetsu smetla masa vody.
Jeden Zetsu poskládal pečetě a uzavřel jej do ledového vězení.Ryuuji Akatsuchi napsal:Rongu uz bojoval len na blisko .
Po ohni nejvíce nesnáším led. Rozhlédl jsem se kolem sebe a nemohl nic dělat, jen jsem čekal.
Anonymní- Anonymní
Strana 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Povolení tohoto fóra: