Ulice Listové
+14
Katashi Aokawa
Akasuna no Ruki
Akasuna no PiliKKa
Arisu Otoginokuni
Kiwi Namikaze
Noriko Kana
Kushina Uzumaki
Nawaki
Shinobi
Shijin Hyuuga
Ryuuji Akatsuchi
Ayame Takahashi
Uzumaki Allii
Yoko Ayme
18 posters
Strana 24 z 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Konoha se opravuje, ještě je potřeba zavést elektřinu, vodu do domů a ostatní věci ^^...
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
"Pilikka..." odvětila jsem skoro nepřítomně. "Potřebuješ něco, nebo jsi si mě vyhlédl protože vypadám tak uboze, že potřebuju zachraňovat...?!" přimhouřila jsem oči a pozorně pozorovala ty jeho.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
''Ne,to ne...Uviděl jsem krásnou holku,která je smutná a tak jsem prostě přišel...''Usmál jsem se přívětivě a pak se podíval na hvězdy.''A jinak těší mě''
Anonymní- Anonymní
"Krásnou holku..." ušklíbla jsem se. "Tak to sedí!" dodala jsem kysele. Zvedla jsem pohled ke hvězdám. Holkou bych se už nenazývala... "Nejsem smutná... můj život je spíš děsivá tragikomedie!" vzala jsem do ruky jeden kamínek a hodila ho před sebe. Další... a další... celá hromádka kamínků. Těžko říct, jestli jsem chtěla, aby odešel, nebo zůstal...
Shinobi
''Tragikomedie?Život je jednou nahoře a jednou dole,každý si sáhne jednou až na úplné dno.''Stiskl jsem pevně pěst.''Že Nawaki?''Šeptl jsem pro sebe a pak se zase uvolnil...Zvedl jsem se a stoupl si před ní.''Mohu tě pozvat na něco teplého?Už začíná být zima a já osobně mám hlad...''Usmál jsem se a natáhl k ní ruku.
Anonymní- Anonymní
Usmála jsem se.
"Brala bych ty monumenty, je pravda, že jsem na nich dlouho nebyla, ale je to na tobě.." Dodala jsem a vstala. Zaplatila jsem svůj rámen a pak dodala.
"Mě to vůbec nevadí. Sama se občas šíleně rozpovídám a nejsem k zastavení, takže jsem ráda, že nejsem jediná s tímto problémem" Zazubila jsem se a vyšla ven.
"Tak kam? K monumetům nebo zkusíme starou známou metodu alá kam tě nohy zavedou?" Dodala jsem znovu a otočila se vlevo i v pravo. Měl pravdu, Konoha v noci vážně jen září..
"Brala bych ty monumenty, je pravda, že jsem na nich dlouho nebyla, ale je to na tobě.." Dodala jsem a vstala. Zaplatila jsem svůj rámen a pak dodala.
"Mě to vůbec nevadí. Sama se občas šíleně rozpovídám a nejsem k zastavení, takže jsem ráda, že nejsem jediná s tímto problémem" Zazubila jsem se a vyšla ven.
"Tak kam? K monumetům nebo zkusíme starou známou metodu alá kam tě nohy zavedou?" Dodala jsem znovu a otočila se vlevo i v pravo. Měl pravdu, Konoha v noci vážně jen září..
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
"Ujišťuji tě, že můj život se plácá v bahně!" ušklíbla jsem se. "Ale to je na daném člověku a já se z toho bahna jednou vyhrabu..." zcela ignorujíc jeho ruku jsem vstala. "Jsi si jistý, že ti mám doprovod dělat zrovna já?... nejsem typ osoby, co s tebou prokecá noc... možná dřív, ale teď už ne..." mírně jsem se zamračila.
Shinobi
Na prázdnou jsem semknul ruku a pomalu ji stáhl zase k tělu...''Také jsem byl dost tichý,ale je to k ničemu a navíc ztrácíš své prátele'',usmál jsem se a ukázal směrem k Ichiraku Rámen.''Pojďme tam a vůbec mi nebude vadit když nebudeš zrovna mluvka,no víš spíš to by mi vadilo...''Zakřenil jsem se a vyšel směrem k Ichiraku...
Anonymní- Anonymní
Povzdychla jsem si. Na jednu stranu mě otravovalo, že mám něco dělat, když chci být sama, ale na druhou... kolik lidí se obtěžovalo a vydrželo mojí ignoraci..? Možná to mě táhlo za ním. Znovu jsem si vzdychla. Chováš se jak puberťačka! Pomalu jsem jej následovala.
Shinobi
Zasmial som sa
"Vieš ako to môžeme spraviť ?
Pôjdeme na tie monumenty a potom sa odtiaľ môžeme rozhodnúť kam ďalej "
Zaplatil som a vybral som sa za ňou .
"No alebo možno ako tam pôjdeme tak nájdeme lepšie miesto kam ísť"
"Vieš ako to môžeme spraviť ?
Pôjdeme na tie monumenty a potom sa odtiaľ môžeme rozhodnúť kam ďalej "
Zaplatil som a vybral som sa za ňou .
"No alebo možno ako tam pôjdeme tak nájdeme lepšie miesto kam ísť"
Anonymní- Anonymní
Vešly jsme dovnitř a já nam objednal rámen...''Dáš si něco k pití?''Přívětivě jsem se usmál a ukázal směrem k výběru nápojů...''A odkud vlastně jsi?''Řekl jsem a vzal hůlky do pravé ruky.
Anonymní- Anonymní
"Ne, děkuji..." zavrtěla jsem hlavou. "Jsem ze Suny... co ty..?" sedla jsem si a pohodlně se opřela. Co na tom, že jídlo vlastně nepotřebuji..?
Shinobi
''No jsem z Konohy,ale dlouho jsem tu nebyl.''Usmál jsem se a začal jíst Ramen.''Ehm...No máš kde spát'',trochu zmateně jsem se zatvářil a pak si raději dal do pusy nudle...
Anonymní- Anonymní
"Aha... bylo mi to divné, samozřejmě v Konoze všechny neznám, ale tebe jsem tu nikdy stoprocentně neviděla... kde jsi byl?" strčila jsem si do pusy hůlkami jídlo. Potom jsem se mírně pousmála. "Řekněme, že kdybych nebyla ubytovaná, bylo by to špatné..." pousmála jsem se.
Shinobi
''No...byl jsem na cestách hledal jsem mého bratříčka...''Znechuceně jsem pustil hůlky.''Né,tak jsem to nemyslel s tím ubytováním...''Usmál jsem se a objednal si sodovku...
Anonymní- Anonymní
Přikývla jsem a usmála se. "Dobrej nápad, riskneme ty monumenty a pak uvidíme.." Jen jsem zopakovala, co už řekl a vyrazila osvětlenou ulicí pryč.
(Přesun)
(Přesun)
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
"Můžu se zeptat... čí ty vlastně jsi? Tedy myslím z jakého klanu pocházíš...?" mírně jsem naklonila hlavu na stranu a strčila do pusy nudle. "A to ubytování... podle mého názoru nějaké ubytování mám ovšem... vlastně jsem tu přes noc ještě nebyla, takže nevím... buď to dneska zjistím a nebo se budu toulat do svítání.." zvážněla jsem, opřela se o jednu ruku a zadívala se do temné noci.
Shinobi
''Myslím že můžeš jít se mnou,vážně dlouho jsem tu nebyl,ale zařídit bych to dokázal.''Dořekl jsem a zatvářil se smutně,až naštvaně.''Nerad o svém klanu mluvím,omlouvám se'',už jsem se trochu usmál a zaplatil za jídlo a pití.''Půjdeš se mnou?''Udělal jsem co nejsladší úsměv,ale tentokrát raději nenatahoval ruku..
Anonymní- Anonymní
Vzhlédla jsem k němu. "Kolik ti je...?" takové malé, naivní dítě, nezkažené... pousmála jsem se. Dobře... tak malé zase ne! "Děkuji za večeři..." zamumlala jsem a vstala. "Já nevím... ani mě neznáš... třeba jsem nukenin a v noci tě zabiju^^!" udělala jsem stejně sladký úsměv jako on. "Ale proč ne..." zase jsem zvážněla.
Shinobi
''Rádo se stalo'',usmál jsem se a vyšel ven...''No,rád to risknu'',podíval jsem se jí do očí a rozhlédl se.''No snad si pamatuji cestu...Pojď za mnou'',pousmál jsem se a zamířil směrem k Uchiha čtvrti.
(přesun)
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Chodil jsem po ulicích a díval jsem se jak to v Konoze žije.Byl jsem opravdu fascinován,protože tolik lidí,smýchu,světel a podobných drobností jsem v životě nezažil.Někteří lidé se na mě zvláštně podívali,protože jsem měl na své hrudi znak klanu Uchiha a aji na zádech nevěděl jsem kam mám jít,ale přesto jsem chodil po Konoze zmatený a zároveň šťastný-
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Klan: Uchiha/Akasuna
Zavrtěla jsem hlavou. Kdybych já mohla být takhle bezstarostná...! Vzdychla jsem, došla ho a následovně se přidala jeho směrem. /Přesun/
Shinobi
Jelikož jsem měl u sebe pár peněz a viděl jsem nějaký stánek a měl jsem hlad zašel jsem do něj.Na nápisu jsem viděl Ichiraku Ramen a ihned jsem tam zašel měli celkem plno,ale byli tam asi 3 místa,tak jsem se na jedno posadil"Dobrý večer jednu porci ramenu!"Zařval jsem a on mi kývl a začal dělat.Přinesl mi porci rámenu já si jen přivonil a pomalu se do toho pustil.
Shinobi
Eistee
Usadil sem se zde na lavičce a usnul.
Usadil sem se zde na lavičce a usnul.
Arisu Otoginokuni- Počet príspevkov : 440
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Odešel jsem z Ichiraku a poděkoval za jídlo.Před tím než jsem seděl v Ichiraku jsem se zeptal,kde má kancelář hokage.Odpověděli mi že je do tamta velká budova a já slušně poděkoval.Vydal jsem se tedy ke kanceláři hokageho.
Shinobi
Strana 24 z 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Povolení tohoto fóra: