Ulice Listové
+14
Katashi Aokawa
Akasuna no Ruki
Akasuna no PiliKKa
Arisu Otoginokuni
Kiwi Namikaze
Noriko Kana
Kushina Uzumaki
Nawaki
Shinobi
Shijin Hyuuga
Ryuuji Akatsuchi
Ayame Takahashi
Uzumaki Allii
Yoko Ayme
18 posters
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Konoha se opravuje, ještě je potřeba zavést elektřinu, vodu do domů a ostatní věci ^^...
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
Gomenasai.. Yuuki.. povedala som smutne pri čom som sa len rozbehla jej smerom, meč ktorý zvierala v ruke sa pri tom ako som sa priblížila na vzdialenosť 20 metrov rozkmital takou abnormálnou frekvenciou že sa stal doslova nedržateľný v ruke. Yuuki mohla zrazu počuť hrozne nepríjemný piskot, bol taký intenzívny že by to priemerného shinobiho poskladalo na kolená a očividne bola príčina niekde u mňa, Shouhasou.. shunshin.. Šepla som si pre seba a v momente som stála za Yuuki pri čom som jej zasadila tvrdý, silný úder medzi lopatky ktorý by ju mal poslať do bezvedomia.
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Padla som na zem ale nebola som v bezvedomí,postavila som sa ledva na nohy a podišla som trocha ďalej.
Anonymní- Anonymní
V momente som sa objavila znova pri Yuuki pri čom v rýchlosti položila dlaň na jej chrbát a prehnala som ňou ďalšie vlny kmitov a vybrácií.. Shouhasou: Sai šepla som a pri čom som na ňu použila moju paralizujúcu techniku, keď sa nemohla hýbať tak som ju len zobrala do náruče a pomocou shunshinu som sa začala premiestňovať až k táboru ľudí z Kirigakure, Jednou rukou som jej pri tom stále telom preháňala kmity čím som jej paralizovala svaly a tým znemožnila akýkoľvek pohyb. (presun)
Shinobi
Klan:
Procházel sem ulicemi posadil sem se na lavičku vyndal si kost z předloktí a hrál si s ní a přemýšlel jak budou silní akatsuki
Anonymní- Anonymní
Šel jsem po ulici a viděl jsem tam nějakého Shinobi.(kento)
Ahoj můžu si přisednout?
Ahoj můžu si přisednout?
Anonymní- Anonymní
´Jasně chceš si pohrát tady s mojí kostí´Ukážu mu moji kost s kterou si hraju
Anonymní- Anonymní
Díky ne chci také bojovat s akatsuki,ale nedovolí mi to. vztanu a jdu zpět (přesun)
Anonymní- Anonymní
Vylezla jsem z obchůdu s Dangem a dvě třímala v ruce. Uáá tohle jsem potřebovala, opět sladké. Doufám, že mi to dovolíš sníst, broučku.. Pomalým krokem jsem se vydala zpátky ke své skupině. Jednu špejli od Danga jsem vyhodila do koše a začala jíst druhé Dango. Sáhla jsem si na místo s jizvou. Povzdychla jsem si. Kdybych neměla pečeť, zabil by mě...Nemohu se na ni spoléhat, když ji neovládám...Ksoo, jsem slabá! Dostal by mě stoletý dědek! Dojedla jsem i druhé dango a špejli opět vyhodila.
Anonymní- Anonymní
Utíkal jsem po ulici pak skočil na střechu a na střeše jsem se schoval.
Anonymní- Anonymní
Procházela jsem se přeplněnými ulicemi. Nemám lidi dvakrát v lásce, ale tentokrát si to uvědomuju o to víc. Došla jsem do méně zalidněné části Konohy, ale i ta byla nezvykla rušná. Nakonec jsem se posadila v parku, doprostřed trávníku a sledovala ten shon.
Anonymní- Anonymní
Došla jsem do ulice a bezcílně bloudila kolem. Hleděla jsem jen před sebe, ignorujíc ten zmatek kolem. Nakone jsem zakotvila na jedné z laviček a se zakloněnou hlavou pozorovala nebe.
Je zpátky, opravdu. A jak se tak zdá má práce jako zástupkyně opravdu skončila. Budu se teď soustředit hlavně na trénink a na mise. Válka začala.. Nesmím nic podceňovat.
Povzdechla jsem si a vytáhla z brašničky svitek. Posléze jsem se do něj i začetla, abych pochopila onu teorii.
Je zpátky, opravdu. A jak se tak zdá má práce jako zástupkyně opravdu skončila. Budu se teď soustředit hlavně na trénink a na mise. Válka začala.. Nesmím nic podceňovat.
Povzdechla jsem si a vytáhla z brašničky svitek. Posléze jsem se do něj i začetla, abych pochopila onu teorii.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Na střeše jsem usnul a otočil se a tím jsem spadl na zem.Lidi tam tam začali křičet a někoho tam vyděli.(Mikomi) A řekli jí,že z budovy spadlo dítě jestli není medik.
Anonymní- Anonymní
Chuunin 1: Všiml jsem si, že nějaké nemehlo spadlo ze střechy. Jelikož jsem medik, přišel jsem k němu a začal ho léčit.
"Vypadá to, že potřebuje do nemocnice." konstatoval jsem
Chuunin 2: Pomohl jsem svému kolegovi. Vzali jsme toho koumáka a odnesli ho rovnou do nemocnice.
Přesun.
"Vypadá to, že potřebuje do nemocnice." konstatoval jsem
Chuunin 2: Pomohl jsem svému kolegovi. Vzali jsme toho koumáka a odnesli ho rovnou do nemocnice.
Přesun.
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Vstala jsem z lavičky a schovala svitek zpátky do brašničky. Všimla jsem si pozoruhodného ruchu u brány. Co se to tam..?!
Rozěbhla jsem se k ní.
(Přesun)
Rozěbhla jsem se k ní.
(Přesun)
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Prešiel som do ulíc .
Ruky som mal za hlavou a z úsmevom som sa rozhliadal okolo seba .
Konoha sa ale vôbec nezmenila Assasin mal pravdu .
Je tu krásne ako vždy .
No a až nato že tu poznám až tých oživených , popravde neviem čo budem robiť aj keď ja si niečo nájdem!!
Ruky som mal za hlavou a z úsmevom som sa rozhliadal okolo seba .
Konoha sa ale vôbec nezmenila Assasin mal pravdu .
Je tu krásne ako vždy .
No a až nato že tu poznám až tých oživených , popravde neviem čo budem robiť aj keď ja si niečo nájdem!!
Anonymní- Anonymní
Procházeli jsme ulicemi.
Byly trochu přeplněnější než dřív, ale doufala jsem, že se tu Lizzy líbí.
"Nejpodobnější by jí bylo, kdyby byla v parku. Můžeme se ale stavit i v Ichiraku ramenu. V květinářství ji ale myslím nenajdeme." pousmála jsem se.
Byly trochu přeplněnější než dřív, ale doufala jsem, že se tu Lizzy líbí.
"Nejpodobnější by jí bylo, kdyby byla v parku. Můžeme se ale stavit i v Ichiraku ramenu. V květinářství ji ale myslím nenajdeme." pousmála jsem se.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Ako som sa prechádzal pozeral som na ľudí čo tu boli .
Keď som šiel okolo Shijin tak som ju pozdravil
"Zdravím ... "
Poviem z širokým úsmevom .
Popravde som bol tak rád že som živý že som tu takto prezdravil polovicu ľudí no bol som rád že ma skoro nikto nespoznal .
Som rád že sa konoha udržala ,vyzerá naozaj tak krásne ako pred mojou smrťou
Keď som šiel okolo Shijin tak som ju pozdravil
"Zdravím ... "
Poviem z širokým úsmevom .
Popravde som bol tak rád že som živý že som tu takto prezdravil polovicu ľudí no bol som rád že ma skoro nikto nespoznal .
Som rád že sa konoha udržala ,vyzerá naozaj tak krásne ako pred mojou smrťou
Anonymní- Anonymní
Heeh ten Ichiraku by som brala.. trocha sa najesť a tak.. už začínam mať dosť nemocničného jedla.. zaškerila som sa pri čom som si troška nervózne poupravila obväzy na rukách ktoré by už asi mohli ísť aj dole, ale mohli by sme si to tam nejak dať zabaliť a najesť sa až v parku.. dodala som ešte a išla som kúsok za Shinji. Po tom Shijin niekto pozdravil a ja som sa na neho zvedavo kukla.
Shinobi
Klan:
"Dobrý d..." zůstala jsem zírat na tvář důvěrně známou z monumentů.
"N-n..." Zavrtěla jsem hlavou a snažila se ze sebe dostat normální větu.
"Nande?" povedlo se mi po chvíli.
Skvěle, Shijin. Máš halucinace, tohle je totiž nemožné.
"Promiňte, ale připomínáte mi..." nedořekla jsem to, ale pohledem jsem neustále těkala mezi ním a monumenty v dálce.
Zaregistrovala jsem, že mi Lizzy něco říká.
"Ah... No, samozřejmě, to bysme mohli..." zavrněla jsem a donutila se přestat na něj neslušně zírat.
A navíc "ten" by tě nezdravil.
"N-n..." Zavrtěla jsem hlavou a snažila se ze sebe dostat normální větu.
"Nande?" povedlo se mi po chvíli.
Skvěle, Shijin. Máš halucinace, tohle je totiž nemožné.
"Promiňte, ale připomínáte mi..." nedořekla jsem to, ale pohledem jsem neustále těkala mezi ním a monumenty v dálce.
Zaregistrovala jsem, že mi Lizzy něco říká.
"Ah... No, samozřejmě, to bysme mohli..." zavrněla jsem a donutila se přestat na něj neslušně zírat.
A navíc "ten" by tě nezdravil.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Ako som videl jej reakciu iba som sa zasmial .
Nechcel som ale vravieť o sebe nič .
Takto sa mi to aj zdalo lepšie .
"Tak ako sa vám tu darí?"
Túto otázku som smeroval na obe dievčatá .
Nechcel som ale vravieť o sebe nič .
Takto sa mi to aj zdalo lepšie .
"Tak ako sa vám tu darí?"
Túto otázku som smeroval na obe dievčatá .
Anonymní- Anonymní
Eh?.. kto si? spýtala som sa trocha divne pretože sa mi nezdalo že by som ho poznala alebo vôbec niekedy videla.. na jeho otázku som sa len otočila ku Shijin a nejak som dúfala že mu odpovie prvá.
Shinobi
Klan:
Shijin, baka! Jistě, že to není možné...
"V Konoze bylo vždy nádherně, alespoň, co pamatuji." pousmála jsem se a pak se zamyslela.
"Uhmm.... Neviděl jste tu náhodou Hyuugu asi v mém věku?" zeptala jsem se.
Ale stejně by mne zajímalo, kdo to je. Ta podoba...
"V Konoze bylo vždy nádherně, alespoň, co pamatuji." pousmála jsem se a pak se zamyslela.
"Uhmm.... Neviděl jste tu náhodou Hyuugu asi v mém věku?" zeptala jsem se.
Ale stejně by mne zajímalo, kdo to je. Ta podoba...
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
"Tak s tým súhlasím, aj keď sa konohe by niečo stalo ona sa vždy dá dokupy .
No a prepáč nevidel , no ale keby ju uvidím aj by som ju poslal za tebou leže určite je Hyuugou veľa nie ?"
Poviem tentoraz s trochu menším úsmevom .
Až na ľudí čo nepoznám som si už fakt istý že sa veľa nezmenilo
No a prepáč nevidel , no ale keby ju uvidím aj by som ju poslal za tebou leže určite je Hyuugou veľa nie ?"
Poviem tentoraz s trochu menším úsmevom .
Až na ľudí čo nepoznám som si už fakt istý že sa veľa nezmenilo
Anonymní- Anonymní
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Povolení tohoto fóra: