Kancelář Otokageho
+9
Tatsuo Reigi
Kisuke Uchiha
Akasuna no Ruki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Ryuzaki Kaguya
Noriko Kana
Nawaki
bijuu
Tenshi Ochita
13 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 3 z 40
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Kancelář Otokageho
First topic message reminder :
Shodai Otokage: Orochimaru
Nidaime Otokage: Tsukiko Tooya
Sandaime Otokage: Reina Kana
Nidaime Otokage: Tsukiko Tooya
Sandaime Otokage: Reina Kana
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Otokageho
USmial som sa na nu a uklonil sa
"Myslím si že vm môžem byť užitočný...a mymochoédom volám sa NAwaki UChiha"
"Myslím si že vm môžem byť užitočný...a mymochoédom volám sa NAwaki UChiha"
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Lady Tsukiko. To myslíte vážne? Spýtam sa a pozerám na neho. Ach...ale ak to chcete, musím vás poslúchnuť. Dal som si na hlavu kapucňu. Lady, není niečo s čím by som vám mohol pomôcť?
Anonymní- Anonymní
"Tsukiko Tooya." pousmála jsem se na Nawakiho. "Můžeš jít..." kývla jsem. "Kenji, zůstaň tu prosím ještě... mám na tebe dvě prosby..."
Tenshi Ochita- Počet príspevkov : 808
Shinobi
Vesnice:
Klan: Tooya
"Rozumiem zajtra sa stavim pre misiu" presun
Shinobi
Počkala jsem, až Nawaki odejde a otočila se na Kenjiho. "Sleduj ho! Nechci žádné zvraty!" zabručela jsem otráveně. "Jinak... mám pro tebe misi..."
Shinobi
Vesnice:
Pousmála jsem se, sedla si na židli a několikrát se protočila. "Mám sentimentální náladu! Objevila jsem chuť vstát z mrtvých!" zastavila jsem se. "Jdi do Konohy a obhlédni situaci... zda je bezpečné navštívit Hokageho.. a potom se pokus nají Neura Uchihu..." pousmála jsem se a zase se začala točit.
Shinobi
Vesnice:
Ano, Lady! To bude hračka! Usmejem sa a dám si na tvár ANBU masku. Ešte niečo, Lady?
Anonymní- Anonymní
"Buď opatrný!" pousmála jsem se a začala listovat technikami na stole.
Shinobi
Vesnice:
Hain Lady! Zmizol som. (presun)
Naposledy upravil Kenji Saketsu dne Mon 6 Jun - 21:04, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Sladké! Poslouchá tě na slovo!
Pousmála jsem se. "On si mou lásku a dobrotu zaslouží... ach Kaze, lidé jsou prolhaní a závistivý, nenávidí se kvůli hodnotám, které nám jsou po smrti stejně k ničemu!..." zvedla jsem se za židle a došla k velké knihovně, táhnoucí se kolem celé jedné stěny. "Potřebují ukázat směr, potřebují ruku která bude tahat za provázky..." začala jsem studovat. "Každý má svůj úděl. Jeho údělem je mi být oddaný, což se mu potom osvědčí v novém světě, kde bude mít své právoplatné místo... i Orochimaru, ten had měl svůj smysl.. zanechal po sobě tolik technik a pokusů, které se dají využívat... jen se podívej!" rukou jsme ukázala na knihovnu. "Jsem unavená..." vzala jsem si jeden ze svitků a sedla si s ním ke krbu. Dlouhou dobu jsem pročítala obsah, než jsme před římsou spokojeně usnula.
Pousmála jsem se. "On si mou lásku a dobrotu zaslouží... ach Kaze, lidé jsou prolhaní a závistivý, nenávidí se kvůli hodnotám, které nám jsou po smrti stejně k ničemu!..." zvedla jsem se za židle a došla k velké knihovně, táhnoucí se kolem celé jedné stěny. "Potřebují ukázat směr, potřebují ruku která bude tahat za provázky..." začala jsem studovat. "Každý má svůj úděl. Jeho údělem je mi být oddaný, což se mu potom osvědčí v novém světě, kde bude mít své právoplatné místo... i Orochimaru, ten had měl svůj smysl.. zanechal po sobě tolik technik a pokusů, které se dají využívat... jen se podívej!" rukou jsme ukázala na knihovnu. "Jsem unavená..." vzala jsem si jeden ze svitků a sedla si s ním ke krbu. Dlouhou dobu jsem pročítala obsah, než jsme před římsou spokojeně usnula.
Shinobi
Vesnice:
Prišiel som do kanclu a dal som si dole ANBU masku a schoval som ju do batoha. Keď som si všimol že Tsukiko spí vzal som ju do náruče a dal som ju na gauč a zakryl som ju dekou. Dobrú noc, Lady. Usmejem sa a pomaly odídem z kanclu do môjho bytu.
Anonymní- Anonymní
Prišiel som do kancelárie a videl som, že Tsukiko ešte tvrdo spí. Pousmial som sa a sadol som si na jej stôl a čakal som kedy sa zobudí.
Anonymní- Anonymní
Sedel som za oknom a čakal kým sa preberie Otokage.
Shinobi
Zas? Pomyslel som si a obrátil som sa k oknu. Nemôžem mu nejako veriť. Pozrel som sa na Tsukiko. Stále tvrdo spala.
Anonymní- Anonymní
Maličko jsem sebou pohnula, potom pomalu odtáhla víčka. Slunce se pod ně snažilo násilím dostat a dlouho trvalo, než jsem si zvykla. Zamžourala jsem do místnosti. "Kenji? Jak dlouho už tu jsi? Měl jsi mě vzbudit..." Posadila jsem se a promnula si oči. "Co mise? Úspěšná?"
Shinobi
Vesnice:
VOšiel som cez okno do pracovne.
"TAk máte pre mna misiu?"
"TAk máte pre mna misiu?"
Shinobi
Chtěla jsem poznamenat něco o dveřích, ale poznámku jsem spolkla. "Ano..." přešla jse ke stolu. Včera jsem četla dva svitky. Oba objevili ohnivý kámen, ale každý na jiném místě. Jeden poukazuje na Iwu, druhý na sopku Oni no Kuni... jedno místo, bude pravdé... chci, abys obě eventuální možnosti prověřil a podal mi zprávu.." podala jsem mu svitek.
Shinobi
Vesnice:
"Rozumiem...Môžem ísť?"
Shinobi
"Ano..."pousmála jsem se. "Ale pokud najdeš kámen a zmizíš s ním, najdu tě a zničím! Příjemnou cestu a hodně štěstí!" zamávala jsem mu s úsměvem.
Shinobi
Vesnice:
LEn som si vzdychol a šiel preč
presun
presun
Shinobi
Kukol som na Nawakiho a potom som pozrel na Tsukiko a usmial som sa. Dobré ráno Lady. Nebudem vás budiť... spánok potrebujete a misia dopadla úspešne... Usmial som sa ešte viac. Do dediny sa dá preniknúť ľahko... A okolo Hokageho kanclu nieje žiadna ochranka.
Anonymní- Anonymní
,,Výborně." pousmála jsem se. ,,V tom případě bude brzy čas na návštěvu starých známých. Jsem zvědavá, jak mě přivítá." zasnila jsem se a ušklíbla se.
Myslíš, že se ti to podaří?
Pochybuješ o mě?
Možná.
Spíš jestli to bude lehké, jak říká.
To už nech na mě, jsem bůh, podřídí se mi každý.
,,Dobrá práce, Kenji." pochválila jsem ho. ,,Zkus ještě získat informace o Uchiha Neurovi." usmála jsem se zlověstně.
Myslíš, že se ti to podaří?
Pochybuješ o mě?
Možná.
Spíš jestli to bude lehké, jak říká.
To už nech na mě, jsem bůh, podřídí se mi každý.
,,Dobrá práce, Kenji." pochválila jsem ho. ,,Zkus ještě získat informace o Uchiha Neurovi." usmála jsem se zlověstně.
Shinobi
Vesnice:
Usmial som sa. Ano Lady! Idem na to. Dal som si na hlavu kapucňu a ANBU masku a vyrazil som.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 3 z 40
Povolení tohoto fóra: