4 posters
Strana 18 z 28 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 28
Re:
Pokračovala som a oprela som sa o jeho chrbát.Nawaki napsal:"To ani nemusíš.."
USmial som sa a užíval si masáž
Anonymní- Anonymní
Re:
Opřela jsem se o něj a zavřela oči. Poslouchala jsem dunění hromů a za zavřenými víčky cítila sem tam problesknutí blesku. Když se zahřmělo, trhla jsem sebou, ale už jsem byla klidnější.
Anonymní- Anonymní
Re:
Díky hlazení jsem byla čím dál klidnější. Pomalu jsem jsem uvolňovala napjaté tělo a pohodlněji se o něj opřela.
Anonymní- Anonymní
Re:
Rychle jsem ty skleničky rovnala, abych Taikiho nezdržovala. Beztak měl lepší věci na práci, než se plahočit se mnou.
Naoko jsem to narovnala. Trvalo mi to tak deset minut. "Hotovo. Už mě můžes postavit dolů." rukou jsem mu rozcuchala vlasy.
Naoko jsem to narovnala. Trvalo mi to tak deset minut. "Hotovo. Už mě můžes postavit dolů." rukou jsem mu rozcuchala vlasy.
Anonymní- Anonymní
Re:
Hlavu jsem si položila na jeho hruď a stále měla zavřené oči. Skrčil jsem nohy a oba zakryla dekou.
Anonymní- Anonymní
Re:
''hai'' zdvihl jsem ruce nahoru a chytl jsem jí okolo jejích boků ... trochu jsem ji zdvihl do vzduchu a po té jsem jí pomalu postavil na zem a otočil jsem se na ní
''vidíš a všechny skleničky jsou v pořádku, jsi šikulka''
''vidíš a všechny skleničky jsou v pořádku, jsi šikulka''
Anonymní- Anonymní
Re:
"Díky za pomoc." upravila jsem se a dala si ruce za záda. "A už tě nebudu zdržovat."
Anonymní- Anonymní
Re:
''však já mám času spoustu... ke všemu i kdybych neměl tak si nějaký udělám, baví mě tu s tebou takto být''
Anonymní- Anonymní
Re:
Přejel jsem Reině po hřbetě ruky a propletl naše prsty. Mírně jsem se k ní pootočil.
Taky jsem si té bouřky nevšiml... copak, bojíš se?
Větu dokončím s menším zachechtáním.
Taky jsem si té bouřky nevšiml... copak, bojíš se?
Větu dokončím s menším zachechtáním.
Anonymní- Anonymní
Re:
Snažím se nepochechtávat moc nahlas. Nakonec nevydržím, otočím se na Reinu a vysadím si ji na klín.
Tak pojď ke mě, já se hromů a blesků nebojím.
Podíval jsem se jí do očí a pohladil ji po vlasech. Rukou jsem jí přejel po tváři až ke krku a pak jsem se s trochu nepřítomným pohledem zarazil. Pořád jsem se na ni nemohl vynadívat.
Tak pojď ke mě, já se hromů a blesků nebojím.
Podíval jsem se jí do očí a pohladil ji po vlasech. Rukou jsem jí přejel po tváři až ke krku a pak jsem se s trochu nepřítomným pohledem zarazil. Pořád jsem se na ni nemohl vynadívat.
Anonymní- Anonymní
Re:
Trochu jsem se pousmál, když se začala upravovat. Proč myslí hned na nejhorší?
Ale ne, jen pořád nemůžu uvěřit tomu, že tě mám u sebe.
Jemně jsem ji políbil na nos a pevně objal.
Ale ne, jen pořád nemůžu uvěřit tomu, že tě mám u sebe.
Jemně jsem ji políbil na nos a pevně objal.
Anonymní- Anonymní
Strana 18 z 28 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 28
Povolení tohoto fóra: