4 posters
Strana 17 z 28 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 28
Re:
Koukla jsem se na to, co jsem měla na sobě. "A nemohl bys mě třeba jen přidržovat?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Kto vie čo si robil.." zasmiala som sa a zamrmlala som do ticha.Nawaki napsal:"Ani sa mi nechce posataviť...dolámaný som."
Usmial som sa a nadalej ju hladil.
Anonymní- Anonymní
Re:
koukl jsem se na ní jedním okem
''no tak, takto tam dosáhneš mnohem lépe...''
usmál jsem se
''no tak, takto tam dosáhneš mnohem lépe...''
usmál jsem se
Anonymní- Anonymní
Re:
"Počkej" šel jsem dolů kde jem si od obsluhy vzal svíčky které jsem donesl do pokoje a následně zapálil "Lepší ?"
Anonymní- Anonymní
Re:
Sledovala jsem jeho počínání. ,,Ten divný pocit není ze tmy. Té se nebojím.." namítla jsem a rozhlédla se. ,,Ale je to tu teď útulnější." pousmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
Usmiala som sa ad reakciou a dala som mu pusu na nos. "Nechceš niečo?" spýtam sa ho.Nawaki napsal:"Asi nikto...ale to je so mnou normálne.."
PRitisol som si ju ku sebe čo najviac ako sa dalo
Anonymní- Anonymní
Re:
"No to asi jo, ale podívej se na to, co mám na sobě." rukou jsem ukázala na krátkou sukni.
Anonymní- Anonymní
Re:
Usmála jsem se. ,,To nevadí...Tohle je romantičtější, než déšť.." šeptlala jsem polohlasně.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Tá by sa šikla aj mne.." zasmejem sa a posadím sa. "No ukáž..." poviem mu a vyzvem ho nech sa posadí.Nawaki napsal:"Nie...jedine ak tak masáž..."
Smutne sa na nu pozriem.
Anonymní- Anonymní
Re:
Z lehka jsem ho praštila. "Tak jo no, co mám s tebou dělat?" byla to řečnická otázka.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ale ja si blúzku dolu nedám.." zasmejem sa a začnem. "Si stuhnutý..." pošepkám mu.Nawaki napsal:Posadil som sa dal som si dole tričko a čakal kým ma začne masýrovať.
"Potom môžem dať ja tebe masáž."
Anonymní- Anonymní
Re:
Posadil jsem se k baru a sledoval co se děje kolem. Docela dobře jsem se bavil. Dneska se to tu asi rozjede. Sodoma gomora xD
Anonymní- Anonymní
Re:
Povzdechla jsem si. "Tak jo." Nějak se mi podařilo si nasednout. Sukni jsem si tak nějak spravila, aby nešlo nic vidět! :-)
Anonymní- Anonymní
Strana 17 z 28 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 28
Povolení tohoto fóra: