4 posters
Strana 10 z 28 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 28
Re:
již jsem měl střípky zametené a když jsem klečel koukl jsem se na ní a usmál jsem se ''myslím že je pozdě''
Anonymní- Anonymní
Re:
Zohnem sa a dám mu pusu na nos. "Mám ťa rada...." pošepkám a usmejem sa.Nawaki napsal:"JA som na to zvyknutý...."
Usmejem sa a hlavu si položim na jej nohy.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Nevím, zlato, ale mám divný pocit. Musím se jít dolů alespoň podívat, chci vědět, jestli jsou všichni v pořádku." podívala jsem se mu do očí.
Anonymní- Anonymní
Re:
Taiki napsal:již jsem měl střípky zametené a když jsem klečel koukl jsem se na ní a usmál jsem se ''myslím že je pozdě''
Povzdechla jsem si. "Jsem to ale nemehlo." zamumlala jsem. "Mnohokrát Vám děkuji." usmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
"tak jo ale tím pádem to musíme udělat takhle" vzal jsem si na sebe své mokré oblečení nevadilo mi to co jiného ? a jí sem zabalil do polosuché peřiny a vzal jí do náruče a šel s ní dolů
Anonymní- Anonymní
Re:
''každý děláme chyby nejsme přeci dokonalí, a není za co''
zůstal jsem nadále klečet u ní
zůstal jsem nadále klečet u ní
Anonymní- Anonymní
Re:
Zavrela som oči a spojila som naše pery. Objala som ho rukami okolo krku a bozkávala som ho.Nawaki napsal:POsadil som sa vedla nej a pomaly som sa ku nej naklánal a snažil sa ju pobozkať.
Anonymní- Anonymní
Re:
Dole jsem zahlédla Shiz, jak klečí na zemi. ,,Shiz? Kde je Reina s Yuuki?" zavolala jsem na ni z dálky. Zaklimbala jsem nohama. ,,Dej mě dolů, Sasuke." usmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
Než jsem Taikimu stačila odpovědět, uslyšela jsem známý hlas. Rychle jsem si stoupla a dala ruce za záda. Sakra! To musela přijít zrovna teď?! pomyslela jsem si a kousla se do rtu. "N-nevím."
Anonymní- Anonymní
Re:
Oprela som sa o operadlo gauča a nechala som ho nech si robí čo chce. Bozkávali sme sa čím ďalej tým viac náruživejšie.Nawaki napsal:Svoje ruky som jej dal na chrbát a hladil som ju a bozkával som ju.
Anonymní- Anonymní
Re:
pomalu jsem vstal přišel jsem ke koši a do něj jsem vysypal střípky od skleničky, následně jsem se vrátil k mé vodě u které jsem si sedl a opět jsem si s ní začal hrát a díval jsem se na vodu
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Dej!" poprosila xD jsem Sasukeho.
,,Zvládáš to tu? Slyšela jsem řinčení skla." Podívala jsem se na ni a zahlédla jsem vedle ní chlapce. ,,Umm, jo, tak to tu zvládáš." zazubila jsem se. Rozhlédla jsem se a zahlédla Yoko.
,,Yo!" zavolala jsem na ni.
,,Zvládáš to tu? Slyšela jsem řinčení skla." Podívala jsem se na ni a zahlédla jsem vedle ní chlapce. ,,Umm, jo, tak to tu zvládáš." zazubila jsem se. Rozhlédla jsem se a zahlédla Yoko.
,,Yo!" zavolala jsem na ni.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zastonala som jeho meno a celá červená som pokračovala. Rukou som mu blúdila po chrbte a druhú som mala v jeho vlasoch.Nawaki napsal:Posadil som si ju na seba jednu ruku som jej dal na chrbát aby nespadla a druhu na radoček.
Pri bozkoch som zapojil aj jazyk
Anonymní- Anonymní
Re:
''vy by jste pro mě udělala to samé''
podíval jsem se jejím směrem a opětoval jsem jí úsměv
Anonymní- Anonymní
Re:
Sadla som si obkročmo a odpojila som sa aby som sa mohla nadýchnuť. Potom som znova začala, čoraz vášnivejšie.Nawaki napsal:Ruku som dal radšej preč od zadočku aby jej to nevadilo a dal som ju na chrbát.
POtom som si lahol tak aby bola na mne a bozkával som ju pritom
Anonymní- Anonymní
Re:
Taiki napsal:''vy by jste pro mě udělala to samé''
"Tak pro Vás určitě jo." usmála jsem se.
(P.S.: už musím končit^^, 21:00 se blíží tak dobrou všem)
Anonymní- Anonymní
Strana 10 z 28 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 28
Povolení tohoto fóra: