4 posters
Strana 16 z 28 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 28
Re:
postavil jsem se a šel k ní "Ne nevzbudila jsi mě....už jsem vzhůru dlouho" zasmál jsem se "A ani nebyla potřeba voda"
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Ani bych jí znovu nepoužila. Myslím, že druhou potopu bychom nezvládli a Noemovu archu po kapsách nemáme." zazubila jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
''Hai...nó nevím, kdybych vám lichotil tak by to vypadalo jako bych s vámi flirtoval''
usmál jsem se
usmál jsem se
Anonymní- Anonymní
Re:
"Aha." dopila jsem džus. "Hm... asi bych se měla vrátit k práci." zamumlala jsem.
Anonymní- Anonymní
Re:
''dobře nebudu vás zdržovat''
usmál jsem se
''pokud chcete pomoct stačí říct''
snad jsem jí tím moc nenaštval
usmál jsem se
''pokud chcete pomoct stačí říct''
snad jsem jí tím moc nenaštval
Anonymní- Anonymní
Re:
Posunula som sa vyššie a pobozkala som ho. "Nawaki...dobré...umm...koľko je hodín...?" spýtam sa ho.
Anonymní- Anonymní
Re:
Rozesmála jsem se. ,,Ale no tak.." přitáhla jsem si ho blíž k oknu a hlavu otočila, abych se dívala na tančící kapky, které se rozpleskly při dopadu na zemi. ,,Je romantický."..V tu chvíli se však objevil blesk a zahřměl ohromný hrom a já vypískla a málem z okna sletěla. Chytila jsem se ale Sasukeho a přitulila se k němu.
,,Ale bouřky se bojím." kníkla jsem vystrašeně.
,,Ale bouřky se bojím." kníkla jsem vystrašeně.
Anonymní- Anonymní
Re:
"To asi nemáš ráda blesky co ?" zasmal jsem se a přitiskl jí k sobě "Neboj jsem tu s tebou "
Anonymní- Anonymní
Re:
"Tak tu ešte zostaňme....." poviem mu unavene a položím si hlavu na jeho hruď.Nawaki napsal:"Ahoj....neviem ti povedať kolko je hodín..."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Zase slyším vykání." upozornila jsem ho. "Jen klidně seď a... " máchla jsem rukou. "...a něco si dělej nebo sni." Umyla jsem skleničku od džusu a utřela ji. Pak jsem ji vrátila na místo. Podívala jsem se na stoličku a na nesrovnané skleničky nahoře a přemýšlela jestli je mám srovnat nebo raději ne.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Hromů taky.." fňuknu. ,,Škoda jich, mohl to být romantický okamžik." povzdychla jsem, pootočila jsem hlavu směrem ven, ale jen co se objevil blesk a za ním hrom, znovu jsem zavřela oči a zabořila obličej do Sasukeho hrudi.
Anonymní- Anonymní
Re:
''promiň''
zasmál jsem se a koukal jsem se na ní po té jsem vstal a došel jsem k ní a u ní jsem se sehl tak že jsem klečel na kolenách
''sedej''
řekl jsem a ukázal jsem si na krk
zasmál jsem se a koukal jsem se na ní po té jsem vstal a došel jsem k ní a u ní jsem se sehl tak že jsem klečel na kolenách
''sedej''
řekl jsem a ukázal jsem si na krk
Anonymní- Anonymní
Re:
"Tak já mám nápad" spustil jsem rolety a položil jí do postele potom jí přikryl peřinou tak že jí nekoukal ani prst "Tak....a blesky k tobě nemůžou"
Anonymní- Anonymní
Re:
''posaď se... když si stoupnu budeš ve stejné výšce jako skleničky a budou se ti dobře rovnat'' pověděl jsem
Anonymní- Anonymní
Re:
Díky roletám a venku, že byla skoro tma díky bouřce, v pokoji bylo hrozné šero. Otočila jsem hlavu k Sasukemu. ,,Stejně nemám dvakrát dobrý pocit." skousla jsem si spodní ret.
Anonymní- Anonymní
Strana 16 z 28 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 28
Povolení tohoto fóra: