4 posters
Strana 12 z 28 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 28
Re:
,,No tak mi poraď, jak tě mám budit?" otočila jsem se k němu a přidržovala si deku, aby mi nespadla.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Ale já se o to pokoušela a ty ses otočil na druhou stranu a spal jsi dál." nafoukla jsem tváře.
Anonymní- Anonymní
Re:
Vyplázla jsem na ni jazyk a Sasukeho ignorovala xD. Pak mi ale něco došlo. ,,Proboha..Potopa!" vykvíkla jsem. ,,Gomene, Yo, uvidíme se později, Sore dža!" pustila jsem deku a nechala ji spadnout na zem. Tak, jak jsem byla, ve spodním prádle, jsem vyběhla schody a běžela do pokoje, kde jsem v koupelně zavřela kohoutek od přetékající vany.
Anonymní- Anonymní
Re:
''pokud je dílo jedinečné... člověk si jej mnohem více vychutná než kdyby bylo masivně vyráběno, třeba vy, vy jste také jedinečná'' usmál jsem se
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Móó jsem mrtvá! Tolika škody za jeden den." plácla jsem se do čela, když jsem se dívala na plavající věci v koupelně.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Neboj vysuším to" hodil jsem na zem peřinu aby se voda nasákla do peřiny pak i prostěradlo a polštáře "No a my se musíme zahřát sami....no a polštář ti klidně udělám"
Anonymní- Anonymní
Re:
zčervenám a sklopím oči
"Děkuju." pak se na něj zase podívám
"Každopádně jsem opravdu ráda že vám u nás chutná a to že jsem vás vytáhla je od vody to už berujako svůj osobní úspěch." mrknu na něj
"Děkuju." pak se na něj zase podívám
"Každopádně jsem opravdu ráda že vám u nás chutná a to že jsem vás vytáhla je od vody to už berujako svůj osobní úspěch." mrknu na něj
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re:
''ano, to můžete''
pověděl jsem s úsměvem na rtech a po té jsem si vzdychl a rozhlédl jsem se po místnosti
pověděl jsem s úsměvem na rtech a po té jsem si vzdychl a rozhlédl jsem se po místnosti
Anonymní- Anonymní
Re:
Vypustila jsem vanu a peřinu přehodila přes její okraj. Prostěradlo jsem použila jako hadr a vytřela s tím celou koupelnu. Rovnou jsem v ní i uklidila. Poté jsem si vzala Sasukeho košili, kterou mi předtím nabízel a nasadila si ji. Byla mi těsně kousek pod zadek. Odběhla jsem s ní dolů do boxu, kde zůstala deka, pod kterou jsem v noci spala. Donesla jsem ji nahoru.
,,Tohle nám musí stačit." pousmála jsem se a rovnou si šla lehnout. Dnešní den byl moc.
,,Tohle nám musí stačit." pousmála jsem se a rovnou si šla lehnout. Dnešní den byl moc.
Anonymní- Anonymní
Re:
lehl jsem si k ní objal jsem jí a přitiskl k sobě co nejvíc to šlo "Dobrou noc" dal jsem jí pusu na líčko a pořádně nás teda spíš ji přikryl
Anonymní- Anonymní
Re:
uklidila jsem skleničku po tom drinku do dřezu a umyla poté jsem ji začala leštit a nakonec jsem ji uklidila zase zpět, utěrku jsem nechala na stolku a sepla si část vlasů sponou u temena a také se rozhlížím po místnosti
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Re:
''sklenička ještě nikoho nezabila ... a pokud ... to namícháte vy, dám si tedy i ten alkoholické s vámi''
Anonymní- Anonymní
Re:
"Dobře tedy" usměju se a vytáhnu z ledničky další výběry ovocných šťáv smetany a alkoholu nějak to všechni zmixuju promíchám přidá led nějak nám to zmodrá a naleju do dvou skleniček
"Tak tedy na zdraví." usměju se
"Tak tedy na zdraví." usměju se
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Re:
''na zdraví''
vznesu mou skleničku do lehce do vzduchu a po té se pomalu začnu upíjet z drinku
vznesu mou skleničku do lehce do vzduchu a po té se pomalu začnu upíjet z drinku
Anonymní- Anonymní
Strana 12 z 28 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 28
Povolení tohoto fóra: