4 posters
Strana 20 z 28 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 28
Re:
Poslušně jsem jí oplácel polibky a nechal naše jazyky aby si spolu pohrály. Přiložil jsem dlaň na její koleno a pomaličku, sotva znatelně přesouval ruku stále výš. Snažil jsem se nesmát své drzosti a nedat najevo, jak moc se chvěju po celém těle.
Anonymní- Anonymní
Re:
cítila jsem skoro neznatelně se posouvat jeho ruku na mé noze, zatím jsem to nechala, ale byla připravená ho zastavit. Tělo jsem měla v jednom ohni a i přesto jsem se chvěla jako bych měla zimnici.
POlibků jsem se nemohla nabažit a přidávala jsem do toho čím dál tím víc vášně
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re:
Taiki napsal:''hai''
pověděl jsem a koukl jsem se na Shiz a důkladně jsem si ji od spoda nahoru pomalu prohlédl
"Tak jdi něco dělat." pobídla jsem ho. Všimla jsem si jak si mě prohlédl. "Jsem špinavá nebo mi jde něco vidět?" sklonila jsem hlavu a podívala se na sebe.
Anonymní- Anonymní
Re:
''ne, sluší ti to''
pověděl jsem s úsměvem
''a přece bych tě tu nenechal se unudit k smrti''
pověděl jsem s úsměvem
''a přece bych tě tu nenechal se unudit k smrti''
Anonymní- Anonymní
Re:
"Třeba bych zdrhla." mrkla jsem na něj. Opřela jsem se o pult a hlavu dala do dlaní. Nějak se mi dneska chtěla rozkočit!
Anonymní- Anonymní
Re:
Reina Kana napsal:cítila jsem skoro neznatelně se posouvat jeho ruku na mé noze, zatím jsem to nechala, ale byla připravená ho zastavit. Tělo jsem měla v jednom ohni a i přesto jsem se chvěla jako bych měla zimnici.
Zatím jsem si netroufal dotýkat se Reiny úplně všude, ale musel jsem se hodně ovládat. Její tělo se podemnou rozechvělo a já na tom nebyl o mnoho lépe. Snažil jsem se trochu uklidnit ale zároveň se mi nechtělo opustit její rty. Lehl jsem si vedle ní na bok a teprve teď mi došlo, jak máme do sebe zamotané nohy. Trochu jsem se tomu pousmál a políbil ji na čelo.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Někam, kde nebudou žádné skleničky a ty další ptákoviny co tu za mnou vidíš.... kde bude svítit sluníčko... a naprostý klid." zasnila jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Hm... ne. Počkej chvílu, jdu se dozadu převlíct." zmizela jsem.
Konečně jsem si mohla sundat to hrozné oblečení. Oblékla jsem si kraťasy a tričko. Vlasy jsem si rozpustila a prohrábla.
Znovu jsem se objevila u pultu. Obešla jsem ho. "Tak jo, připravena."
Konečně jsem si mohla sundat to hrozné oblečení. Oblékla jsem si kraťasy a tričko. Vlasy jsem si rozpustila a prohrábla.
Znovu jsem se objevila u pultu. Obešla jsem ho. "Tak jo, připravena."
Anonymní- Anonymní
Re:
přišel jsem ke dveřím a přidržel jsem je otevřené a čekal až ona vyjde
''tak pojďme tedy''
řekl jsem s úsměvem
''tak pojďme tedy''
řekl jsem s úsměvem
Anonymní- Anonymní
Re:
pomalu jsem šel cestičkou a kolem nás byla příroda a jediné co zde bylo znít byli zvuky přírody
''krása''
pověděl jsem si pro sebe a šel jsem vedle ní
''krása''
pověděl jsem si pro sebe a šel jsem vedle ní
Anonymní- Anonymní
Re:
"To ano." zhluboka jsem se nadechla a vydechla. Prsty kromě palíčku a palce jsem strčila do zadních kapsiček.
Anonymní- Anonymní
Re:
''myslím že takto ti to sluší víc, vypadáš v tom přirozeněji''
pověděl jsem tichým ale srozumitelným hlasem
pověděl jsem tichým ale srozumitelným hlasem
Anonymní- Anonymní
Re:
''mnohem lepší''
dodal jsem a šel jsem dál vedle ní
''nesejdeme z cesty ?''
otázal jsem se
dodal jsem a šel jsem dál vedle ní
''nesejdeme z cesty ?''
otázal jsem se
Anonymní- Anonymní
Re:
"Můžeme, pokud si budeš pamatovat cestu, protože já bych se ztratila." pohlédla jsem na něj.
Anonymní- Anonymní
Re:
''tak se ztratíme, to nevadí''
usmál jsem se na ní
''ale ne, celkem si pamatuji cesty dobře''
usmál jsem se na ní
''ale ne, celkem si pamatuji cesty dobře''
Anonymní- Anonymní
Re:
"No tak ztratit se občas není k zahození." pokrčila jsem rameny. "Tak dobře, sejdem tedy."
Anonymní- Anonymní
Re:
pomalu jsem odbočil z cesty směrem na louku a když jsme nešli po cestě připadal jsem si volně
Anonymní- Anonymní
Strana 20 z 28 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 28
Povolení tohoto fóra: