4 posters
Strana 11 z 28 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 28
Re:
"Protože" otočil jsem se "Vše je v pořádku můžeme se vrátit....k důležitým věcem"
Anonymní- Anonymní
Re:
''Děkuji''
pověděl jsem a opět jsem si dal ruce na stůl a na ruce jsem si položil hlavu a odpočíval jsem
pověděl jsem a opět jsem si dal ruce na stůl a na ruce jsem si položil hlavu a odpočíval jsem
Anonymní- Anonymní
Re:
Tiež som ju čoraz vášnivejšie bozkával potom som prestal oprel som si ju o seba tak aby mala pohodlie prikril som ju dekou
"Oddýchni si..je toho na teba vela"
Vtiahol som mobil a pustil som tam pesničku
"Oddýchni si..je toho na teba vela"
Vtiahol som mobil a pustil som tam pesničku
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Re:
,,Umm ale budeš mě muset pustit, takhle ji neobsloužím. Deka mi nespadne, neboj." ujišťovala jsem ho s úsměvem.
Anonymní- Anonymní
Re:
Hyuuga Tora napsal:No tak ještě pět minut zpátky jsem nebyl pod peřinou, takže jsem si tohle místečko vybojoval právě teď.
Ušklíbnu se a nechám ji ať na mě klidně doráží.
Jen si hraj, dělej si se mnou co chceš.
Chytil jsem ji kolem pasu a přitáhl si ji blíž.
stulila jsem se k němu, "Když já ti neodolám, ale už musím opravdu jít." políbím ho na nos a šla z postele
"Až budeš chtít přijď za mnou." mrknu na něj svléknu se a vezmu si na sebe tu děsnou uniformu a sejdu dolů a jdu rovnou k baru
"Nazdar lidi, sorry že jdu pozdě." usměju se a hned zaujmu místo za barem a míchám drinky
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re:
"No doufám musel bych tě pak přikrýt já" zasmál jsem se a položil jsem jí na židli
Anonymní- Anonymní
Re:
jen jsem napůl ležel u baru a při tom jsem si hrál se skleničkou ve které byla voda
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Děkuji." lípla jsem ho na tvář. Seskočila jsem ze stolu a usmála se na Yoko. ,,Umm, copak si dáš?"
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Protože mě milostpán nejdřív hodil do vany oblečenou a nálasdně i neoblečenou." zčervenala jsem. ,,A dobře, už jdu na to." usmála jsem se na ni. Šla jsem do kuchyňky, odkud jsem vytáhla jahody. Z ledničky jsem vzala silný jahodový džus a nalila ho do ozdobné skleničky, které byly vzorně poskládané. Dala jsem do pití kousky ledu, které jsem vytáhla z mrazáku a nařízla jahodu, kterou jsem ozdobila skleničku. Přidala jsem kroucené brčko a voala, drink na světě. Donesla jsem ho Yoko.
,,Dózó. Nech sa páčí, nech ti chutí." usmála jsem se.
,,Dózó. Nech sa páčí, nech ti chutí." usmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,To bych řekla. Víš co to dá práce ho vbudit?" kývla jsem směrem k Sasukemu. ,,Děs!" vzdychla jsem.
Anonymní- Anonymní
Re:
věnuju mu úsměv
"Hned to bude." a začnu míchat a mixovat různé přísady a vznikne z toho ovocnější nápoj se zmrzlinou smetanou zalité šlehačkou posypadné strouhanou čokoládou. s brčkem a lžičkou mu to podám "Nech se páčí." usměju se a jsem zvědavá jak mu to bude chutnat protože jsem věděla, že už ho podruhé takhle nenamíchám
"Hned to bude." a začnu míchat a mixovat různé přísady a vznikne z toho ovocnější nápoj se zmrzlinou smetanou zalité šlehačkou posypadné strouhanou čokoládou. s brčkem a lžičkou mu to podám "Nech se páčí." usměju se a jsem zvědavá jak mu to bude chutnat protože jsem věděla, že už ho podruhé takhle nenamíchám
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re:
,,Byl skoro čas oběda, broučku" vyplázla jsem na něj jazyk. ,,A ignoroval jsi mě, jak jinak jsem te měla vbudit." pokrčila jsem rameny.
Anonymní- Anonymní
Re:
''děkuji''
pomalu se nakloním k brčku a po té pootevřu má ústa a přiložím je ještě blíže k brčku tak že brčko objímají mé rty ... pomalu začnu pít její nápoj a cítím jak nápoj dráždí mé chuťové buňky, zavřel jsem oči abych si nápoj vychutnával ještě lépe a před zavřenýma očima se mi doslova odehrával barevný orchestr všech barev které v tom nápoji byli. Po chvíli jsem celý nápoj vypil a otevřel jsem oči, pootevřel jsem ústa a pomalu jsem se vrátil do mé sedící pozice a podíval jsem se na Reinu
''geniální nápoj'' usmál jsem se tak až mi byli vidět zuby
pomalu se nakloním k brčku a po té pootevřu má ústa a přiložím je ještě blíže k brčku tak že brčko objímají mé rty ... pomalu začnu pít její nápoj a cítím jak nápoj dráždí mé chuťové buňky, zavřel jsem oči abych si nápoj vychutnával ještě lépe a před zavřenýma očima se mi doslova odehrával barevný orchestr všech barev které v tom nápoji byli. Po chvíli jsem celý nápoj vypil a otevřel jsem oči, pootevřel jsem ústa a pomalu jsem se vrátil do mé sedící pozice a podíval jsem se na Reinu
''geniální nápoj'' usmál jsem se tak až mi byli vidět zuby
Anonymní- Anonymní
Strana 11 z 28 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 28
Povolení tohoto fóra: