Cvičiště 1
+2
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
6 posters
Strana 12 z 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Cvičiště 1
Hai odpovím Hokagemu ale pak si uvědomím že jsem se ho chtěl ještě na něco zeptat.
Sakru je pryč, no říkal že půjde k sobě do kanceláře tak tam vyrazím za ním... pomyslím si pak se rozhlédnu jestli jsem tam nic nenechal a vydám se pryč. (přesun Kancelář Hokageho)
Sakru je pryč, no říkal že půjde k sobě do kanceláře tak tam vyrazím za ním... pomyslím si pak se rozhlédnu jestli jsem tam nic nenechal a vydám se pryč. (přesun Kancelář Hokageho)
Anonymní- Anonymní
prisiel som na cvičisko a nikto tam nebol tak som sa pohol smerom k kancelari
Anonymní- Anonymní
prisiel som na cvičisko a nikto tu nebol tak som si sadol a čakal na senseia
Anonymní- Anonymní
Šel jsem po cvičišti viděl jsem Hizashiho,ale pouze jsem mu levou rukou zamával a sedl jsem si pod strom.
Anonymní- Anonymní
Začínal jsem usínat,ale také jsem cítil,že mě bolí pravá ruka od toho jak jsem naposledy použil biče.Kso ty ruce mi to dlouho nevydrží pomyslím si
Anonymní- Anonymní
Aha přišel jsem k němu.Pořád jsem si držel ruku.Tak co nový sensei?Jsi rád?
Anonymní- Anonymní
Zasmál jsem se.Tak to já senseie nemá prej s tím skončil. řeknu.Víš jak jsi říkal,že budeš moje nový ruce?Hodila by se mi jedna nová. zasměju se To byl vtip.
Anonymní- Anonymní
schuti som sa zasmial a potom povedal hehe ne tak som to myslel že ťa odnesiem a tak
Anonymní- Anonymní
Já vím. zasměju se.Tak co už sis našel kamarády? zeptám se mile.
(jdu se osprchovat )
(jdu se osprchovat )
Anonymní- Anonymní
Ale notak určitě máš nějaké kamarády. usměju se.A nebuď smutný kamarádů budeš mít hodně. řeknu povzbudivě
Anonymní- Anonymní
Prišiel som na cvičisko nikto tu nebol a zato som bol rád.....zložil som vak z chrbta a otvoril jeden zvitok... Dal som si dole čelenku z očí aby som si ho mohol prečítať a začať sa učiť....
Po prečítaní som sa postavil a aktivoval Byakugan najprv som si dal malé zahriatie z juukenom a následne som začal skúšať techniku Chakura Senbon no jutsu....
Pokúšal som sa vytvárať z chakry senbony a hodiť ich na najbližší strom......
Najprv nešlo nič....po pár pokusoch už išli síce nejaké slabé ktoré strom ani nepoškriabali...... Skúšal som to ďalej a ďalej....
Po prečítaní som sa postavil a aktivoval Byakugan najprv som si dal malé zahriatie z juukenom a následne som začal skúšať techniku Chakura Senbon no jutsu....
Pokúšal som sa vytvárať z chakry senbony a hodiť ich na najbližší strom......
Najprv nešlo nič....po pár pokusoch už išli síce nejaké slabé ktoré strom ani nepoškriabali...... Skúšal som to ďalej a ďalej....
Tasai- Počet príspevkov : 454
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Už sa mi darilo vytvoriť senbony na dostatočne dlhý čas aby doleteli k stromu ale akonáhle sa ho dotkli zmizli a kôra stromu zostala neporušená..... Skúšal som to už pekne dlho a po dlhom období som začal pociťovať únavu a vyčerpanosť...
Nakoniec som si povedal že tréningu bolo pre dnešok dosť... Znova som si nasadil čelenku na oči a vak som si znova hodil na chrbát... Zrušil som Byakugan a vydal sa preč.... "Musím si niekoho nájsť kto ma bude učiť... ale hlavne niekoho z Hyuuga klanu inak nezosilniem..." pomyslel som si keď som odchádzal preč... (Presun)
Nakoniec som si povedal že tréningu bolo pre dnešok dosť... Znova som si nasadil čelenku na oči a vak som si znova hodil na chrbát... Zrušil som Byakugan a vydal sa preč.... "Musím si niekoho nájsť kto ma bude učiť... ale hlavne niekoho z Hyuuga klanu inak nezosilniem..." pomyslel som si keď som odchádzal preč... (Presun)
Tasai- Počet príspevkov : 454
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Strana 12 z 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Povolení tohoto fóra: