Cvičiště 1
+2
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
6 posters
Strana 11 z 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Cvičiště 1
"Já jsem Kunichi Nara no koníčky nemám sen asi ochránit Konohu a néjen Konohu ale i celý svět shinobi" řeknu
Anonymní- Anonymní
Všiml jsem si že dorazil Hokage i s třema Geninama, tak jsem se přestal soustředit, schoval jsem meč zpět a otočil se k Hokagemu, lehce se uklonil a řekl Zdravím Hokage-sama a popošel kousek dál abych je nerušil a pokračuji v tréninku.
Anonymní- Anonymní
ja som hizashi sarutobi a mam sen byť hokage a ochraniť k krála král su deťi stary dospely ludia všetci čo žiju v konohe
Anonymní- Anonymní
"Wau.." překvapeně jsem chvíli zíral. To zní celkem zajímavě.
"Zítra začneme první misi,"
"Zítra začneme první misi,"
Anonymní- Anonymní
(Nechceš jít na Skype Hizashi Sarutobi? ^^)
"Ta první, bude něco mezi námi čtyřmi," řekl jsem vážně a složil si ruce na hrudi.
"Ta první, bude něco mezi námi čtyřmi," řekl jsem vážně a složil si ruce na hrudi.
Anonymní- Anonymní
sensei mamna vas otazku ukažem mu cigareti ktore somdostal od dedka su to cigareti moc nebezpečne nedovolte mi to použiť iba v nudzovom pripade
Anonymní- Anonymní
"Nebudeš kouřit v mé přítomnosti," pousmál jsem se a vzal mu je.
"Takže, zítra bude ta mise, trénink přežití, vašim protivníkem budu já. A nebude to jen tak obyčejný výcvik." sklonil jsem hlavu a pochechtával se.
"Takže, zítra bude ta mise, trénink přežití, vašim protivníkem budu já. A nebude to jen tak obyčejný výcvik." sklonil jsem hlavu a pochechtával se.
Anonymní- Anonymní
ale to su cigareti tipu ineho ked si potiahnem a potom dim vyfuknem tak dim vzblkne a vybuchne povedal som
Anonymní- Anonymní
"Něco jako, Haisekisho, pokud uspějete ve výcviku, můžu tě ho naučit," ušklíbl jsem se.
"Já vám něco řeknu, určitě vás to taky chytne. A nebo radši ne."
"Já vám něco řeknu, určitě vás to taky chytne. A nebo radši ne."
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se kousek od toho týmového setkání.Ani jsem si nevšiml že vedle mně někdo stál (Panosh).Pomalým krokem jsem se k nim vydal a zastavil se až u Assasina." Nebude vadit když asi na 2 dny opustím vesnici , že??Šel bych někoho sehnat i z jiných vesnic... " zašeptal jsem tak aby to slyšel jen on.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
" Dobrá..díky....Myslím že bych se někdy zítra mohl vrátit... " řekl jsem a zmizel.
Přesun
Přesun
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
"No nic, takže zítra tady, dopoledne do 12. hodiny. Přineste si sebou všechno potřebné. Jo a nesnídejte, pozvraceli byste se." ušklíbl jsem se, udělal pečeť a během okamžiku zmizel.
Anonymní- Anonymní
"dobrá" řekl jsem a odešel jsem
příští den:
Pomalým krokem jsem přicházel ke cvičišti a rozhlžel jsem se hmm vypadáto že tu ještě nejsou pomyslel jsem si a sednul jsem si ke stromu co byl nedaleko.
příští den:
Pomalým krokem jsem přicházel ke cvičišti a rozhlžel jsem se hmm vypadáto že tu ještě nejsou pomyslel jsem si a sednul jsem si ke stromu co byl nedaleko.
Anonymní- Anonymní
Vystoupil jsem z lesa.
"Dobré ráno přeju," lehce jsem mu zamával.
Kde je ten vejtaha?
"Dobré ráno přeju," lehce jsem mu zamával.
Kde je ten vejtaha?
Anonymní- Anonymní
Stoupnu si kouknu se do dáli a všimnu si senseie "dobrý den sense" řeknu a opětuji zamávání
Anonymní- Anonymní
Zdravím Hokage-sama chtěl jsem se zeptat jestli nevíte kdo je můj sensei? řeknu a trochu se ukloním když k němu přijdu. Mezitím si schovám Katanu zpět do pochvy a nechám jí viset u pasu.
Anonymní- Anonymní
(Jsi Kotoke Shi, že?)
"Myslím, že tvůj sensei je Zangetsu Hozuki," usmál jsem se.
"A ty, Kunichi, půjdeš se mnou do kanceláře, už mě něco napadlo,"
"Myslím, že tvůj sensei je Zangetsu Hozuki," usmál jsem se.
"A ty, Kunichi, půjdeš se mnou do kanceláře, už mě něco napadlo,"
Anonymní- Anonymní
Strana 11 z 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Povolení tohoto fóra: