Cvičiště 3
+6
Len Kokoro
Aki Kana
Shijin Hyuuga
Ryuuji Akatsuchi
Uzumaki Allii
Yoko Ayme
10 posters
Strana 3 z 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Re: Cvičiště 3
Hmm, to je soukromé cvičiště, zřídil jsem ho pouze pro trénink mých studentů.
"Jasně naučím tě ji. Jmenuje se Kaminari nami. Opět C-ranková technika. Náhodou mám tady i svitek." hodím mu svitek.
"Ahoj Yoko, jsi tu jako na zavolanou."
"Jasně naučím tě ji. Jmenuje se Kaminari nami. Opět C-ranková technika. Náhodou mám tady i svitek." hodím mu svitek.
"Ahoj Yoko, jsi tu jako na zavolanou."
Anonymní- Anonymní
Rozbehnem sa a počas behu vyskočím, saltom sa dostanem na kameň. Veľký kameň. Zdvihnem ruku.
"ROOOOOCK!"
"ROOOOOCK!"
Anonymní- Anonymní
"Umm jako na zavolanou? Měla jsem v plánu si jít trošku zatrénovat a tady je na trénink nejlepší místo.." Pousměju se a rozhlédnu se. Pak sebou trochu vylekaně cuknu a podívám se na nově příchozího.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
"Ehm..Toru?!" zakřičím na kluka který je v dáli.
"Prosím odejdi odsud. Máme tajný trénink."
"Hisagi? tak už jsme tu všichni."
"Prosím odejdi odsud. Máme tajný trénink."
"Hisagi? tak už jsme tu všichni."
Anonymní- Anonymní
"Gamaboy!" Zasmejem sa a skočím z kameňa na trávu. Pribehnem k Hokagemu a uškrniem sa.
Anonymní- Anonymní
(gomene, nevěděl jsem, jen jsem se šel uklidit mimo dosah xD)
Tora mizí - přesun
Tora mizí - přesun
Anonymní- Anonymní
"Hmm." zakroutím hlavou.
"Tak Hisagi, co ten katon?..Yoko, tady máš techniky. Doton: Dosenkiryuu a Doton: Doryuu joheki. Vrhneme se teď na Shukaku nebo až pak?"
"Tak Hisagi, co ten katon?..Yoko, tady máš techniky. Doton: Dosenkiryuu a Doton: Doryuu joheki. Vrhneme se teď na Shukaku nebo až pak?"
Anonymní- Anonymní
"Tu techniku zkusím."
Složím pečetě, natáhnu před sebe ruku.
"Kamimari nami!"
Kolem dlaňe se mi objevilo pár modrých jisker jinak nic.
Složím pečetě, natáhnu před sebe ruku.
"Kamimari nami!"
Kolem dlaňe se mi objevilo pár modrých jisker jinak nic.
Anonymní- Anonymní
"Nooo katon, ale keď ja neviem čo to presne ani je ten oheň!" Dupnem blbo do zeme. "A ani neviem čo s ním. Vraj... ak budeš mať katon, poteším sa, povedal mi Fukasaku-sama."
Anonymní- Anonymní
"Děkuji za ty techniky Hokage-sama.." Řeknu a dám si je do brašničky. "Umm na Shukaku?" Zamyslím se.
Ty techniky mohu natrénovat i jinde a stejně se nejdřív musím naučit teorii a pak až praxi..
"Ano mohli bychom.." Odpověděla jsem se i když jsem byla trošku nervózní. Tu přeměnu jsem rozhodně neměla moc v lásce.
Ty techniky mohu natrénovat i jinde a stejně se nejdřív musím naučit teorii a pak až praxi..
"Ano mohli bychom.." Odpověděla jsem se i když jsem byla trošku nervózní. Tu přeměnu jsem rozhodně neměla moc v lásce.
Shinobi
"um..Katon je třeba tohle."
"Hm, nenaučil tě plivat olej náhodou?" promnu si bradu.
"Tak Dobře Yoko. Dám ti teď hned úkol. Posaď se do tureckého sedu." udělal jsem pečetě a okolo Yoko vyrostli tyhle věci. xD
"Hm, nenaučil tě plivat olej náhodou?" promnu si bradu.
"Tak Dobře Yoko. Dám ti teď hned úkol. Posaď se do tureckého sedu." udělal jsem pečetě a okolo Yoko vyrostli tyhle věci. xD
Anonymní- Anonymní
"Umm tak dobře.." Přikývla jsem a trochu nejistě se posadila na zem do tureckého sedu. Přesto jsem se překvapeně rozhlížela, když se kolem mě utvořili ty podivné sloupy. Pokud se tomu tak vůbec dalo říkat.
Shinobi
"Gamayudan!"
Olej namierim mimo od nás, ten sa na zemi rozprskne a roztiahne, vyzerá ako bahno.
Olej namierim mimo od nás, ten sa na zemi rozprskne a roztiahne, vyzerá ako bahno.
Anonymní- Anonymní
"Teď tě čeká litý boj Yoko. Já tu budu od toho, abych tě chránil. Hned ti vysvětlím zbytek." podívám se na olej.
"Jo, to je přesně ono. Když ten olej zapálíš, dokážeš vytvořit fakt super kombo. Třeba takový..Katon: Gamayuu endan...Naučím tě Katon: Goukakyuu no jutsu." udělal jsem pečetě a vyfoukl katon do vzduchu.
"Jo, to je přesně ono. Když ten olej zapálíš, dokážeš vytvořit fakt super kombo. Třeba takový..Katon: Gamayuu endan...Naučím tě Katon: Goukakyuu no jutsu." udělal jsem pečetě a vyfoukl katon do vzduchu.
Anonymní- Anonymní
Litý boj? Jak.. Jak to myslel?
Vrtalo mi hlavou a mezitím, co jsem čekala jsem toho chlapce a Hokageho se zájmem pozorovala.
Vrtalo mi hlavou a mezitím, co jsem čekala jsem toho chlapce a Hokageho se zájmem pozorovala.
Shinobi
"Zkus to, pokud se ti to podaří, tak jo. Já se teď jdu věnovat Yoko. Tohle tě jednou taky čeká." kleknu si před ten kruh a udělám pečeť. Ruku dám před sebe.
"Teď Yoko, ponoř se do světa, ve kterém můžeš být jenom ty! Odstraň pečeť a musíš porazit Shukaku!"
"Teď Yoko, ponoř se do světa, ve kterém můžeš být jenom ty! Odstraň pečeť a musíš porazit Shukaku!"
Anonymní- Anonymní
Spravím pečate, rovnaké pečate ako Hokage a začnem z úst pluť. Okrem slín však nič iné zo mňa nevíde... ešte len blbý zvuk.
Anonymní- Anonymní
"Soustřeď čakru uvnitř hrudi, nahusti ji...Představ si spalující oheň a vyplivni jej."
Anonymní- Anonymní
"Skúsim!" Nadýchnem a keď už idem niečo urobiť zabehne mi. "Chváá!" Udriem sa po hrudi. "Toto nebolo tak dobre ako asi malo byť." Červený pozerám po okolí.
Anonymní- Anonymní
Po-porazit Shukaka?! Odstranit pečeť?! Vždyť s ním sotva navážu konverzaci a to si mě ještě ke všemu dobírá, jak zvládnu tohle?! Ksó..
Pomyslela jsem si a pak jsem jen zakroutila hlavou. "Hai!" Kývla jsem odhodlaně na Hokageho a zavřela jsem oči. Poté jsem se ponořila do svého nitra. Až tam do té hluboké temnoty uvnitř samy sebe.
Pomyslela jsem si a pak jsem jen zakroutila hlavou. "Hai!" Kývla jsem odhodlaně na Hokageho a zavřela jsem oči. Poté jsem se ponořila do svého nitra. Až tam do té hluboké temnoty uvnitř samy sebe.
Shinobi
"Yoko, klid. To zvládneš. Věřím ti."
"Znovu Hisagi! Nevzdávej se!! Pamatuj, na to, co jsem ti včera řekl."
"Znovu Hisagi! Nevzdávej se!! Pamatuj, na to, co jsem ti včera řekl."
Anonymní- Anonymní
"Tážke!" Spravím pečate, moc rýchlo mi to nešlo, mám s pečaťami ešte problém a tieto robím len tretí krát. Zhlboka sa nadýchnem a koncentrujem chakru, keď to vyfúknem nič sa nestane. Zasa len sliny.
Anonymní- Anonymní
Arigato Hokage-sama..
Znovu jsem tam stála. Před tou obrovskou klecí. Povzdechla jsem si a
udělala krok směrem ke kleci blíž. Zaslechla jsem tiché výhružné vrčení.
Uslyšela jsem kroky a pak se na mě dívalo to velké oko.
Ale, ale už si tady zase škvrně? Zase mě jdeš prosit o pomoc, protože sama nic nedokážeš?!
Ne, tentokrát udělám něco jiného. O krok jsem přistoupila blíž ke kleci. Stála jsem teď těsně blízko mříží. Teď už nemůžu couvnout, i kdybych chtěla.
Chci s tebou bojovat.. Řekla jsem mu a už sahala po pečeti. A pokud vyhraji tak kdykoliv budu chtít, budu moct využít tvou chakru. Budu ti rovnocenná, uznáš mě za svého jinchuurikiho..
Ale pokud prohraješ? Co mi můžeš nabídnout?!
Budeš mě moci ovládnout..
Hmm.. Souhlasím. Pošetilá holčičko..
Ušklíbla jsem se a zhluboka jsem se nadechla. Pak jsem pečeť stáhla a klec se otevřela. Z klece se nejdříve vyvalil písek a poté z ní vyšel i Shukaku. Posměšně si mě prohlížel..
Začneme Řekla jsem a začala skládat pečetě.
Znovu jsem tam stála. Před tou obrovskou klecí. Povzdechla jsem si a
udělala krok směrem ke kleci blíž. Zaslechla jsem tiché výhružné vrčení.
Uslyšela jsem kroky a pak se na mě dívalo to velké oko.
Ale, ale už si tady zase škvrně? Zase mě jdeš prosit o pomoc, protože sama nic nedokážeš?!
Ne, tentokrát udělám něco jiného. O krok jsem přistoupila blíž ke kleci. Stála jsem teď těsně blízko mříží. Teď už nemůžu couvnout, i kdybych chtěla.
Chci s tebou bojovat.. Řekla jsem mu a už sahala po pečeti. A pokud vyhraji tak kdykoliv budu chtít, budu moct využít tvou chakru. Budu ti rovnocenná, uznáš mě za svého jinchuurikiho..
Ale pokud prohraješ? Co mi můžeš nabídnout?!
Budeš mě moci ovládnout..
Hmm.. Souhlasím. Pošetilá holčičko..
Ušklíbla jsem se a zhluboka jsem se nadechla. Pak jsem pečeť stáhla a klec se otevřela. Z klece se nejdříve vyvalil písek a poté z ní vyšel i Shukaku. Posměšně si mě prohlížel..
Začneme Řekla jsem a začala skládat pečetě.
Shinobi
Strana 3 z 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Povolení tohoto fóra: