Sídlo klanu Inuzuka
+2
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
6 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 19 z 23
Strana 19 z 23 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23
Re: Sídlo klanu Inuzuka
Začali mi padat slzy na zem.Vezmu kunai a rozběhnu se proti těm klonům.
Anonymní- Anonymní
Kunaiom prebodol klon a klon sa rozpustil na atrament.
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Môj druhý klon ho už čakal a jastrab sa skrýval v úzadí. ,,Kam ideš?,, opýtal sa ho môj klon
Shinobi
Vypadni.Nebo skončíš jako ten druhý. řeknu a Kinomaru ode mě utekl pryč.(Kinomaru přesun) Já jsem stál v klidu na místě.
Anonymní- Anonymní
,,A ty už si začni uvedomovať čo robíš a komu ubližuješ.....inak ťa budem musieť.... zabiť ako nukenina,, povedal chladno
Shinobi
Řekni mi jednu osobu jaké ubližuju!Rodinu už nemám tak mi řekni tu jednu osobu! řeknu naštvaně.
Anonymní- Anonymní
,,A Kinomaru je čo? Len tvoja bojová hračka? Shijin, Katashi....Aisha... a Ja?! Tiež sme pre teba iba nejaký cudzí ľudia? Kebyže nám na tebe nezáleží tak by sme ťa nechali ísť priamo proti smrti ,, spýtavo sa pozeral naňho
Shinobi
Kdyby pro mě byla Shijin cizí člověk jak bych ji mohl mít za vzor?Stisknu pevně kunai.Tobě už to může být jedno!
Anonymní- Anonymní
,,Tak prečo chceš urobiť to čo chceš urobiť? A teraz mi nehovor že to je pre správnu vec a tebe sa to zdá ako najlepší nápad? Ver tomu že ak utečieš tak po tebe pôjdem,, môj klon si vytiahol Tanto
Shinobi
Promiň Shimone.Přjdu k tomu klonovi.Tak bodni. odhodím kunai pryč.
Anonymní- Anonymní
Môj klon neváhal a bodol ho ale iba do nohy ,,Ták a zase nemocnica,, kedže ho bodol do nohy Shew padal na zem ale klon ho chytil ,,Nemysli si ja tak len tak nezabijem,,
Shinobi
Klon mu ranu obviazal a ,,Ideme do nemocnice nemal si byť tvrdohlavý,,
Shinobi
,,Nejdeš? Chceš dieru aj v druhej nohe alebo ju vôbec nepotrebuješ?,, povedal to celkom vážne ,,Ideme hovorím, pravdaže pokiaľ tam chceš prísť len z jedným zranením,,
Shinobi
,,Už mám toho dosť,, udrel ho do zátylku a dúfal že trafí to miesto po ktorom stratí vedomie
Shinobi
Jelikož jsem se nemohl pořádně ani pohnout a nečekal jsem to tak mě trefil přesně a ztratil jsem vědomí.
Anonymní- Anonymní
Zobral som Shewa a pobral som sa s ním do nemocnice (Presun)
Shinobi
Oběvím se před Sídlem klanu a vejdu do vnitř do mého pokoje a tam ji položím na postel a čekal jsem jestli se probere
Anonymní- Anonymní
Stále som sa neprebúdzala.. jedna z nevýhod mať štyri osobnosti.. proste keď sa do mňa snažili nahrnúť všetky štyri naraz, tak to malo.. aspoň pre mňa katastrofálne následky. Stále som vyzerala ako nadrogovaná.. mala som pootvorené oči no v nich taký až "mŕtvy" výraz.. životné funkcie som však mala v poriadku, dýchala som úplne normálne a moje srdce tiež bilo v pravidelných rintervaloch.
Anonymní- Anonymní
Šel jsem ji radši udělat čaj.Po chvíli byl hotov a přišel jsem zpět do pokoje čaj jsem dal na stůl vedle postele.Doufal jsem,že ji ta vůně probudí.
Anonymní- Anonymní
Došla jsem do sídla klanu Inuzuka, odemkla si zadní dveře klíčem, který jsem v kabelce hledala jen pár minut. Přece jen můj přítel tu žil.
"Shewe? Mohl bys mi PROSÍM vrátit mou studentku?" prozatím jsem mu věnovala uklidňující úsměv, ale dost sladký na to, aby každý věděl, že v téhle chvíli budu nebezpečná, pokusí-li se mě naštvat. Co je moje, to je moje. Moje studentka. A vzhledem k tomu, že mi bolestivě tepalo v hrudi díky zlomeným žebrům a já tu musela lítat po Konoze.... No nebylo mi zrovna úžasně.
"Shewe? Mohl bys mi PROSÍM vrátit mou studentku?" prozatím jsem mu věnovala uklidňující úsměv, ale dost sladký na to, aby každý věděl, že v téhle chvíli budu nebezpečná, pokusí-li se mě naštvat. Co je moje, to je moje. Moje studentka. A vzhledem k tomu, že mi bolestivě tepalo v hrudi díky zlomeným žebrům a já tu musela lítat po Konoze.... No nebylo mi zrovna úžasně.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Pomaly som sa začala preberať.. ktorá z nás však mala momentálne vládu nad telom sa však nevedelo.. vlastne nemal ani ako vedieť že som schizofrenik.. Pomaly som prešla do sedu a na tvári sa mi usadil taký.. mierne zamotaný výraz.. kde to.. som ? spýtala som sa skôr samej seba a všimla som si nejakého hrnčeka čaju.. po tom nejakého chalana.. len som ten hrnček zobrala a zapozerala som sa do neho, bol ešte horúci no vôbec mi to neprekážalo.. dalo sa povedať že som to ani necítila.. v momente mi však po tvári prešiel teň. Zhiň bídaku ! zakričala som na Inuzuku a hrnček z horúcim čajom som mu doslova a do písmena hodila do hlavy dosť.. slušnou rýchlosťou.. njn.. Yumi zase začala vystrájať.. v momente už bola na nohách.. teda "ja" som bola na nohách.. zobrala som do rúk najbližšiu lampičku ktorú som vytrha zo zásuvky a začala som sa s ňou oháňať s celkom.. vražedným výrazom na tvári.
Anonymní- Anonymní
Strana 19 z 23 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 19 z 23
Povolení tohoto fóra: