Sídlo klanu Inuzuka
+2
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
6 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 21 z 23
Strana 21 z 23 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23
Re: Sídlo klanu Inuzuka
Ja ako každý večer som mal v pláne sa ísť pozrieť do sídla kde som aj býval no ako som šiel no čo nevidím?!
Všimol som si ako na zemi leží Shijin a nevyzeralo žeby jej je 2x dobre preto som k nej dobehol .
"Shijin ?
Si v poriadku čo sa stalo ?"
Sakra ... hovoril som že budem sňou a zasa som nebol prídem ... a ona zasa na zemi.
Aj keď sa liečila tak nevyzeralo to až tak dobre preto som ju aj keď mala reči ja zobral na ruky liečiť sa mohla aj tak .
"Pekne do nemocnice jasné ?"
Mieril som už s ňou tam
Všimol som si ako na zemi leží Shijin a nevyzeralo žeby jej je 2x dobre preto som k nej dobehol .
"Shijin ?
Si v poriadku čo sa stalo ?"
Sakra ... hovoril som že budem sňou a zasa som nebol prídem ... a ona zasa na zemi.
Aj keď sa liečila tak nevyzeralo to až tak dobre preto som ju aj keď mala reči ja zobral na ruky liečiť sa mohla aj tak .
"Pekne do nemocnice jasné ?"
Mieril som už s ňou tam
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Akatsuchi
Když už se mám udusit, tak se ctí...
Moje ruka rychlostí blesku zasáhla jeho hruď až odletěl několik metrů dál, prorazil okno a skončil na lavičce před domem.
Pak jsem se rychle vrátila k léčení.
Šest sekund... Sedm... Zvládnu to!
Pak jsem se skácela k zemi. Cítila jsem, jak mě Ryuuji vzal do náruče, ale ne vůni. Nedokázala jsem se nadechnout.
Chtěla jsem něco říct, ale jen jsem lapala po dechu. Nechala jsem se nést.
Moje ruka rychlostí blesku zasáhla jeho hruď až odletěl několik metrů dál, prorazil okno a skončil na lavičce před domem.
Pak jsem se rychle vrátila k léčení.
Šest sekund... Sedm... Zvládnu to!
Pak jsem se skácela k zemi. Cítila jsem, jak mě Ryuuji vzal do náruče, ale ne vůni. Nedokázala jsem se nadechnout.
Chtěla jsem něco říct, ale jen jsem lapala po dechu. Nechala jsem se nést.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Ja som ale spechal do nemocnice .
Videl som na nej že jej veľmi dobre nieje .
netrvalo dlho a boli sme von z okolia sídla
(presun)
Videl som na nej že jej veľmi dobre nieje .
netrvalo dlho a boli sme von z okolia sídla
(presun)
Shinobi
AU dopr*ele! Velice ztěžka jsem se zvedl.Kso!Potom jsem běžel pryč(přesun)
Anonymní- Anonymní
Pohľad som nakoniec pootočila ku chalanovi ktorý sa tu zviezol na zem.. vlastne sa tu po zemi doslova váľal.. Zabijem ťa.. zaškerila sa Yumi a následne aj s mojím telom podišla bližšie. Napriahla sa nohou a v zápetí.. "tresk".. pekný kopanec z mojej strany letel priamo do jeho brucha.
Anonymní- Anonymní
Inkasoval jsem kopanec do břicha při čemž jsem nepříjemně vykřikl bolestí, ještě se mi celkem motala hlava, takže jsem přesně ani nevěděl co se děje
Anonymní- Anonymní
Mehehe.. zamumlala som keď sa mi kopanec vydaril.. následne som znova chytila lampičku ktorá mi pred tým vypadla a poťažkala som si ju v ruke.. síce to nie je katana.. aj s ňou sa dá slušne udrieť.. povedala som potichu a následne som na Taikiho hodila úplne ľahostajný pohľad. Napriahla som sa a posnažila som sa mu tou lampičkou vraziť priamo do hlavy.
Anonymní- Anonymní
Začal jsem pomalu otevírat oči, ležel jsem na zádech a díval jsem se do nebe, avšak místo sebe jsem nad sebou viděl Yumi jak drží lampičku, rychle jsem před sebe natáhl ruce a kryl jsem si hlavu
''áá, nezabíjej mě !''
''áá, nezabíjej mě !''
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem Skvělí oni se tu zabíjí na vzájem řeknu a díval jsem se na ně.Začínal jsem být ve formě takže jsem se konečně mohl normálně bránit,ale pak jsem zmizel(přesun)
Naposledy upravil Shew Inuzuka dne Sat 19 Nov - 17:20, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Už už chcela Yumi Taikiho prizabiť no v tom sa mi znova začala meniť farba očí. Yuji si totiž zaumienila že sa chce hrať !.. po tvári sa mi v momente roztiahol pojašený úsmev a lampičku som odhodila niekam dozadu. Oboma rukami som schytila Taikiho pod golierom a zodvihla som ho do vzduchu, nebolo to zrovna ľahké ale aj tak !.. začala som sa až tak šialene smiať, prehodila som si ho cez plece a začala som s ním utekať.. preč !
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Vzbudil jsem se oblékl,nasnídal vyčistil zuby a učesal.Potom jsem se šel najíst a nakonec jsem šel pryč.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Ja som sa nechal dotiahnuť až sem .
Ako sme ale zašli dovnútra sám Rongu normálne zamykal dvere .
Predsa len ma tu štval jeden obyvateľ ktorý bol navyšte .
"Akosi si potichu stále v tom ale vidím niečo nekalé .."
Hovoril som K Shijin ale nepúštal som si ju od seba
Ako sme ale zašli dovnútra sám Rongu normálne zamykal dvere .
Predsa len ma tu štval jeden obyvateľ ktorý bol navyšte .
"Akosi si potichu stále v tom ale vidím niečo nekalé .."
Hovoril som K Shijin ale nepúštal som si ju od seba
Shinobi
Můj úsměv se ještě rozšířil, pak jsem se opřela o stěnu a přitáhla ho blíž k sobě.
"Mám mluvit nebo tě líbat?" jednoduchá otázka.
"Mám mluvit nebo tě líbat?" jednoduchá otázka.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
"Nóó tak to nebude treba slov ."
Povedal som presvedčene a trocha sa na ňu pritlačil no nie veľmi ale tak aby mi neutiekla .
Potom som sa naklonil k jej perám ale nechcel som ju hneď pobozkať chcel som ju trocha drážiť za to čo robila na ulici preto som len mojími perami prešiel po jej a bol blízko nich ešte som to v bozk nepremieňal .
Povedal som presvedčene a trocha sa na ňu pritlačil no nie veľmi ale tak aby mi neutiekla .
Potom som sa naklonil k jej perám ale nechcel som ju hneď pobozkať chcel som ju trocha drážiť za to čo robila na ulici preto som len mojími perami prešiel po jej a bol blízko nich ešte som to v bozk nepremieňal .
Shinobi
"Tak ty takhle..." mírně jsem zaklonila hlavu, ale pak jsem se mu podívala přímo do očí. Můj pohled říkal něco jako "Tak tedy si budeme hrát..." XD
Můj ocásek se vyprostil z jeho sevření a znovu putoval po jeho hrudi. Ten vtip byl v tom, že jel pořád dolů. A pořád a pořád a pořád... Dokud se mu nepovedlo vklouznout za lem kalhot.
Můj ocásek se vyprostil z jeho sevření a znovu putoval po jeho hrudi. Ten vtip byl v tom, že jel pořád dolů. A pořád a pořád a pořád... Dokud se mu nepovedlo vklouznout za lem kalhot.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Ja som veľmi dobre cítil kam ona mieri .
Ale nechcel som ísť podobnou cestou ja som sa teda presunul pomaly smerom k jej krku odhrnul som si jej vlasy a jemne som sa doňho zahryzol potom som to premenil na menší bozk teda skôr cucfliečok ktorý som potom olizol .
Mieril som potom aj keď k jej ušku .
Zatiaľ som ju škádlil takto jemne aj keď som mal v pláne pritrdiť .
Ale nechcel som ísť podobnou cestou ja som sa teda presunul pomaly smerom k jej krku odhrnul som si jej vlasy a jemne som sa doňho zahryzol potom som to premenil na menší bozk teda skôr cucfliečok ktorý som potom olizol .
Mieril som potom aj keď k jej ušku .
Zatiaľ som ju škádlil takto jemne aj keď som mal v pláne pritrdiť .
Shinobi
Můj "henge kočičí ocásek" XDDD se právě naučil rozepínat zip jeho kalhot.
Oblízla jsem si horní ret a jemně jsem ho políbila. Zatím jsem nezapojovala do hry jazyk, přistoupila jsem na jeho hru.
Oblízla jsem si horní ret a jemně jsem ho políbila. Zatím jsem nezapojovala do hry jazyk, přistoupila jsem na jeho hru.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
No ja som ale akosi poľavoval teraz XD a preto som ja už jej pery vyhľadal .
Ale jazyk som zapojiť prvý nechcel preto som len mojími perami najprv stisol tie jej nasal ich a potom to premenil na taký menší bozk ktorý som ale plánoval prehĺbiť .
Čo ma ale dostalo bolo to že dokázala môj zip rozopnúť a to len ocáskom .
Ja som mal v pláne sa tiež už pohrať z jej oblečením .
Ale jazyk som zapojiť prvý nechcel preto som len mojími perami najprv stisol tie jej nasal ich a potom to premenil na taký menší bozk ktorý som ale plánoval prehĺbiť .
Čo ma ale dostalo bolo to že dokázala môj zip rozopnúť a to len ocáskom .
Ja som mal v pláne sa tiež už pohrať z jej oblečením .
Shinobi
Ani já neměla v plánu zapojit jazyk první. Ocásek zajel víc směrem dolů a obtočil se okolo jisté... Ehmm... Jistého náčiní XD Já se mu přitom pozorně dívala do očí.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Ja som pokračoval v bozkávaní keď tu v tom ma trocha hrklo dráždila .... a to poriadne.
Ako tak videl som že mierniť sa nieje dobrý nápad ! XD
Preto aj môj ocásek začal blúdiť po jej tele a to sa pod jej oblečenie dostal naozaj obratne .
Lenže nemieril ešte nižšie ale tak možno tak pomalšie tam mieril .
Ako som ju ale bozkával tak už to tak trocha nešlo a aj tak som začal používať jazyk bolo to ale tak trocha skôr už inštikntívne ! XD som za to nemohol ale zato som radšej vyhľadal ten jej .
Ako tak videl som že mierniť sa nieje dobrý nápad ! XD
Preto aj môj ocásek začal blúdiť po jej tele a to sa pod jej oblečenie dostal naozaj obratne .
Lenže nemieril ešte nižšie ale tak možno tak pomalšie tam mieril .
Ako som ju ale bozkával tak už to tak trocha nešlo a aj tak som začal používať jazyk bolo to ale tak trocha skôr už inštikntívne ! XD som za to nemohol ale zato som radšej vyhľadal ten jej .
Shinobi
Spokojeně jsem zavrněla a opětovala polibek.
Nehodlala jsem se s jedním spokojit, naopak jsem mu obtočila ruce okolo krku a snažila se ho prohloubit. Pak jsem se trochu zklidnila, vyhledala jeho jazyk a svým ho jemně obkroužila, než jsem ho vzápětí znovu políbila o něco dravěji.
Nehodlala jsem se s jedním spokojit, naopak jsem mu obtočila ruce okolo krku a snažila se ho prohloubit. Pak jsem se trochu zklidnila, vyhledala jeho jazyk a svým ho jemně obkroužila, než jsem ho vzápětí znovu políbila o něco dravěji.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Ako som ale zisťoval mojím ocáskom cez jej oblečenie nebolo až takéé ťažké sa dostať povolilo docela jednoducho a už sa pohyboval tiež v nižších partiách ale len okolo .
Keďže som sa teraz viac sústredil na bozkávanie tak to bolo lepšie .
Mojími rukami som jej skĺzol z bokou po jej stehne a trocha jej ho podvihol a oprel o mňa.Jazykom už som sa pekne hral s tým jej čož mi ale naozaj dosť vyhovovalo .
Ale ja som okolo neho tak akokeby "nesmelo " sa obtáčal len tak trocha sa oňho otieral akokeby sa pred ním skrýval nech si ho radšej nájde .
Keďže som sa teraz viac sústredil na bozkávanie tak to bolo lepšie .
Mojími rukami som jej skĺzol z bokou po jej stehne a trocha jej ho podvihol a oprel o mňa.Jazykom už som sa pekne hral s tým jej čož mi ale naozaj dosť vyhovovalo .
Ale ja som okolo neho tak akokeby "nesmelo " sa obtáčal len tak trocha sa oňho otieral akokeby sa pred ním skrýval nech si ho radšej nájde .
Shinobi
Strana 21 z 23 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 21 z 23
Povolení tohoto fóra: