Ulice Listové
+2
Yoko Ayme
Uzumaki Allii
6 posters
Strana 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Konoha se opravuje, ještě je potřeba zavéstelektřinu, vodu do domů a ostatní věci ^^...
Noční Konoha ^^ xD
Konoha se opravuje, ještě je potřeba zavést
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Naposledy upravil Hyuuga Mikomi dne Sun 26 Jun - 6:49, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
"Skvělej plán. Opravdu skvělý. Jsi hlava." rozcuchal jsem mu vlasy a šel jsem odhazovat kusy budov a uklízet mrtvé.
Anonymní- Anonymní
Šla jsem s ním a na chvilku jsem se posadila. Konečně jsem se trochu vzpamatovala. Na jeden den toho bylo dneska nějak moc..Hyuuga Futoshi napsal:"Na opravu dediny sú tu iní ninjovia." Vzal som ju k jednej zhodenej stene, na tej sa dá dobre sedieť. "Posaď sa, nepotrebuješ niečo?"
"Ne, jsem v pořádku. A ty? Jsi v pořádku? Byl to náročný den.." Pousmála jsem se.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
"Pre mňa bol náročný... ale nie kvôli boju. Dlho som uvažoval... rozhodol som sa." Usmial som sa na ňu. Už mi je jedno, že to všetci uvidia... Dal som jej bozk na ústa a ostal som pri nej, začal som šepkať. "Pôjdem do Suny, skúsim sa spýtať Kazekage, či by ma prijala za jedného z ninjov Suny..." Odtiahol som sa, už som sa neusmieval. Kedysi som Yoko povedal, ako mám Konohu veľmi rád... zrejme to nepochopí... Ale ak áno, bol by som úprimne rád.
Anonymní- Anonymní
Usmála jsem se a byla upřímně trochu zmatená. Choval se teď trochu jinak. Možná to bylo tím, že jsem ho dlouho neviděla, ale..
"Do Suny? PiliKKa tě ráda přijme." Řekla jsem také tišeji. Na chvilku jsem se odmlčela. Hledala jsem ta správná slova.
"Sice mě tvůj názor trošku zaráží, ale nebudu se ptát na důvod tvého rozhodnutí. Je to tvůj názor a samozřejmě tvé rozhodnutí. A já ho budu jen respektovat. Ale já teď zůstanu ještě v Konoze. Nemohu ji teď jen tak opustit"
Něco jí dlužím a v téhle chvíli jsem tu jediný zástupce Suny. Musím Konoze pomoct.
"Do Suny? PiliKKa tě ráda přijme." Řekla jsem také tišeji. Na chvilku jsem se odmlčela. Hledala jsem ta správná slova.
"Sice mě tvůj názor trošku zaráží, ale nebudu se ptát na důvod tvého rozhodnutí. Je to tvůj názor a samozřejmě tvé rozhodnutí. A já ho budu jen respektovat. Ale já teď zůstanu ještě v Konoze. Nemohu ji teď jen tak opustit"
Něco jí dlužím a v téhle chvíli jsem tu jediný zástupce Suny. Musím Konoze pomoct.
Shinobi
Vstal som. "Iste..." Usmial som sa na ňu... milo a s pochopením. Som rád, že ma chápe... alebo sa o to snaží. "Pôjdem... teraz niekam.... veď ty vieš." Všetko čo som v Konohe mal je fuč... ako dôvera študentov... tak aj Hyuuga sídlo a všetko môj nahraditeľný majetok. Zhlboka som si vydýchol. "Neskôr Yoko..." Vydal som sa smerom k bráne.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Prej hlava.
"Ts.." ošetřil jsem jednu mladou kunoichi a pak jsem uviděl jak Futoshi odchází.
Hm..zvláštn. Co se to stalo? Kam jde, zrovna v tuhle nebezpečnou dobu?
"Ts.." ošetřil jsem jednu mladou kunoichi a pak jsem uviděl jak Futoshi odchází.
Hm..zvláštn. Co se to stalo? Kam jde, zrovna v tuhle nebezpečnou dobu?
Anonymní- Anonymní
"Co kdybys ošetřil taky mé bolavé srdce?" otočil jsem se na Assasina s úšklebkem.
Anonymní- Anonymní
"Odkdy máš bolavé srdce? A proč zrovna já?" opětoval jsem úšklebek.
Tvůj optimismus a smysl pro humor..
Tvůj optimismus a smysl pro humor..
Anonymní- Anonymní
Ještě chvíli jsem se dívala, jak odchází a pak jsem si povzdechla. Hypnotizovala jsem chvíli zem, ztracená ve svých myšlenkách než jsem se pousmála a vstala jsem. Prohrábla jsem si už tak dost rozcuchané vlasy a porozhlédla jsem se.
Všimla jsem si Hokageho a pomalu k němu došla.
"Hokage-sama, chtěla bych nějak pomoct. Nepotřebujete s něčím pomoci?" Zeptám se. Pak jsem si všimla Sasukeho a uvědomila, že nejspíš přerušuji jejich rozhovor, tak jsem chvilku počkala.
Všimla jsem si Hokageho a pomalu k němu došla.
"Hokage-sama, chtěla bych nějak pomoct. Nepotřebujete s něčím pomoci?" Zeptám se. Pak jsem si všimla Sasukeho a uvědomila, že nejspíš přerušuji jejich rozhovor, tak jsem chvilku počkala.
Shinobi
"Protože tys mi ho zlomil!" křikl jsem na něj.
"Kecám." zlomyslně jsem se ušklíbl.
"Kecám." zlomyslně jsem se ušklíbl.
Anonymní- Anonymní
"Yoko, ahoj. Jasně, pro dnešek ..měli bychom pohřbít mrtvé. Zítra se bude opravovat Konoha, ty budeš při mě a pomáhat mi. Mám plán." usmál jsem se. Pak jsem se shýbl a hodil po Sasukem kámen.
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se u Hokageho. ,,Je mi to líto, ale musel jsem. Přijmu jakýkoliv trest." Sklopil jsem hlavu a čekal asi něco odpoví.
Anonymní- Anonymní
Zvedla jsem hlavu a cítila se všelijak... Musím na chvíli pryč. Potřebuju být sama nebo se zblázním. Alespoň na chvíli... hned poté co nasbírám síly a elán se dám znovu do práce.
přesun.
přesun.
Anonymní- Anonymní
"Mám Chuť z tebe udělat Chuunina." pohlédl jsem na Seita.
"Pořád nechápu, kde jsem udělal chybu, a taky, proč tví studenti od tebe odešli. Ten, kdo porušuje nařízení a pravidla vesnice, je odpad..Ale ten, kdo opustí své přátele, je horší než to!" pousmál jsem se.
"Ale na druhou stranu.." objal jsem ho.
"Jsem rád, že jsi na živu."
"Pořád nechápu, kde jsem udělal chybu, a taky, proč tví studenti od tebe odešli. Ten, kdo porušuje nařízení a pravidla vesnice, je odpad..Ale ten, kdo opustí své přátele, je horší než to!" pousmál jsem se.
"Ale na druhou stranu.." objal jsem ho.
"Jsem rád, že jsi na živu."
Anonymní- Anonymní
"Dobrá.." Přikývla jsem a porozhlížela jsem se. "Doufám, že budu nějak nápomocná. A Ahoj, Sasuke.." Usmála jsem se a opětovala podzrav Sasukemu. Pak jsem se vydala kousek dál, kde jsem sebrala další trosky. Pak jsem si všimla několika dalších trosek a pod jejich sutinami leželo ještě pár mrtvých ninjů. Pomocí písku jsem jejich mrtvá těla z trosek vysvobodila a opatrně je položila na zem.
Tolik obětí..
Pomyslela jsem si a s povzdechem jsem odhazovala trosky dál.
Tolik obětí..
Pomyslela jsem si a s povzdechem jsem odhazovala trosky dál.
Shinobi
"Ty..tvoje čakra." pohlédl jsem na tu osobu v plášti.
"Ty..ty nemůžeš být."
"Ty..ty nemůžeš být."
Anonymní- Anonymní
,,To já poslal studenty pryč. Nechtěl jsem, aby se jim něco stalo, protože oni jsou budoucnost. A kdyby tam zůstali, těžko říct co by se stalo." Posadil jsem se. ,,Dopadlo to tak, jak to dopadlo."
Anonymní- Anonymní
"hyuuga...naomi..tvou čakru si pamatuju. Jakto!?" Postavil jsem se do bojové pozice.
Anonymní- Anonymní
"To už je teď jedno, jak jsem říkal. Máme jiné starosti." pak jsem se podíval na osobu, na kterou ukazoval Sasu.
"Co..Naomi!?"
"Co..Naomi!?"
Anonymní- Anonymní
připravila jsem si bojový styl hyuuga klanu ale stále mlčela čekala jsem jestli zaútočí nebo ne
Anonymní- Anonymní
"Orochimaru mě oživil....neřekl mi přesně o co jde jen že jsem důležitá musela jsem být v nějaké hnusné jeskyni" odplivla jsem si "parchant"
Anonymní- Anonymní
Strana 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Povolení tohoto fóra: