Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové místnosti

+3
Kushina Uzumaki
Nawaki
Neuro Uchiha
7 posters

Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Koš

Strana 36 z 40 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next

Goto down

Tréninkové místnosti - Stránka 36 Empty Tréninkové místnosti

Příspěvek pro Anonymní Wed 29 Sep - 17:29

First topic message reminder :

Tady se trénuje.

Tréninkové místnosti - Stránka 36 703px-Third_Training_Ground

Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 10:17, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové místnosti - Stránka 36 Empty Re: Tréninkové místnosti

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 19:13

Snažím se bedlivě sledovat kam se má udeřit. Snad jsem toho v té rychlosti postřehla co nejvíc. Hmmm, zhruba bych tedy věděla, zbytek mi snad napoví byakugan.

"Ee.. Heee... heeezký." vysoukám ze sebe. Už vidím jak tohle "zvládnu levou zadní." Vůbec nejsem sarkastická...
"No... za jak dlouho se to asi naučím?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 19:19

Deaktivoval som Byakugan a vytiahol som zvitok. Ten som otvoril a niečo na neho načmáral. Pero som si skryl a zvitok som zroloval. Hneď ako som tak urobil pristúpil som k Mikomi a zvitok som jej podal. "Prosím, tam som ti vyznačil body, na ktoré sa pri tejto technike musíš zameriavať. Telo aj s tenketsu tam už nakreslené je, je to zvitok od Hyuugov." Zasmial som sa. "Ja som tam len vyznačil, ktoré tenketsu ťa má zaujímať, a samozrejme poradie. Toho sa drž Mikomi a som si istý, že to čoskoro zvládneš."

(Je to technika na úrovni C, na tomto fóre, takže to bude 5 dní tréningu, môžeš si to pokojne zapísať do podpisu, aj s tým, že ťa to učím ja, ak chceš ^^)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 19:25

"Děkuju vám sensei." usmála jsem se a převzala svitek.
"Nedám si pokoj, dokud to nebudu umět."

V duchu jsem vymýšlela jak si rozvrhnu "učební plán".

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 19:25

Svitek jsem odložila do trávy. Začala jsem se soustředit. Natáhla jsem ruku před sebe. Mížila jsem na strom. Z ruky mi vystřelila čakra, která se zformovala do lana.
Tréninkové místnosti - Stránka 36 300px-Chakra_Rope
Omotal se kolem stromu. Usmála jsem se. Ostrá bolest mi projela hlavou. Padla jsem na kolena a technika se zrušila.
Chytila jsem ze hlavu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 19:30

Shizuka Yoru napsal:Svitek jsem odložila do trávy. Začala jsem se soustředit. Natáhla jsem ruku před sebe. Mížila jsem na strom. Z ruky mi vystřelila čakra, která se zformovala do lana.
Tréninkové místnosti - Stránka 36 300px-Chakra_Rope
Omotal se kolem stromu. Usmála jsem se. Ostrá bolest mi projela hlavou. Padla jsem na kolena a technika se zrušila.
Chytila jsem ze hlavu.

Všimnu si Shiz svitek rychle schovám a přiskočím k ní "Je Vám dobře?" vezmu ji za ramena a skloním se k ní "Raději si dejte pauzu" štráchám v šatech a vezmu lístek s pečetí Pro jistotu a nechám si jej v ruce

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 19:34

"To je v poriadku.. no a vlastne ešte som mal v pláne ti dať niekoľko tých dymových bômb, pre prípad, že by si ich potrebovala." Pozrel som na zvitok v jej rukách a usmial sa. "Samozrejme ak ich chceš..."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 19:36

Vím, že ke mě někdo přistoupil, ale nevnímala jsem ho. Držela jsem se za hlavu. Cítila jsem tu ohromnou čakru bijuu. Třásla jsem se. Já chci ven! zazněl mi hlavou hrubý hlas. Vyjekla jsem. Ruce jsem položila na zem. Nemohla jsem se nadechnout.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 19:40

Shizuka Yoru napsal:Vím, že ke mě někdo přistoupil, ale nevnímala jsem ho. Držela jsem se za hlavu. Cítila jsem tu ohromnou čakru bijuu. Třásla jsem se. Já chci ven! zazněl mi hlavou hrubý hlas. Vyjekla jsem. Ruce jsem položila na zem. Nemohla jsem se nadechnout.

"A do prde.." rychle jednou rukou chytnu Shiz a druhou přitisknu papírek s pečetí na čelo Shiz,vložím do něj chakru a aktivuji pečeť "Zaber...pečeť a přívěšek...to bude v pořádku" mluvím na Shiz a pevně ji držím

Naposledy upravil Yuu dne Sat 2 Apr - 19:40, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 19:40

"Opravdu? Nezruinuje vás to finančně sensei?" ptám se trochu překvapeně.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 19:44

"Eh? Ale niee... to zasa nie." Usmial som sa z batohu som vytiahol 10 ks Kemuridama (Dymových bômb), ktoré som jej následne aj hneď podal.

(Z môjho inventáru -10 ks Kemuridama)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 19:45

Zuřivost bijuu se pomalu vytrácela. Už jsem mohla lépe dýchat. Zavřela jsem oči. Po čele mi tekl pot. Shroutila jsem se Yuuovi do náruče.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 19:48

"D-díky sensei, snad je nebudu muset použít..." rozpačitě jsem se usmála a hlavou se mi honily nejčernější scénáře. No co, občas někdo umře mladý...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 19:50

Shizuka Yoru napsal:Zuřivost bijuu se pomalu vytrácela. Už jsem mohla lépe dýchat. Zavřela jsem oči. Po čele mi tekl pot. Shroutila jsem se Yuuovi do náruče.

Zvednu ji v náručí a pohodlně položím pod strom a oddechnu si "Pfuj...to bylo štěstí" chvíli se na Shiz dívám a potom ji přiložím dlaně nad hrudník.Chvíli se soustředím a mé dlaně obklopí zelená zář Tak si Tě slečno prohlédnem po chvíli světlo pohasne...Dobré sednu si naproti ni a pozoruju.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 19:52

"A ak ich budeš musieť použiť, tak potom pozor na fuuton, aby niekto neodfúkol vietor, aj keď to už vlastne nijako neovplyvníš." Uškrnul som sa pri pohľade na ňu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 19:53

No, dneska už mě to moc nebaví. Půjdu navštívit bratra. Řeknu si v duchu a vyrazím do čtvrti.(přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 19:54

"No vidíte, ještě že mi to říkáte. Fuuton je můj živel." v zápětí mi dojde, že bych ze sebe mohla udělat naprostou "blondýnu".
"Ne, tím nemyslím, že bych někdy chtěla kombinovat vítr a kouř..." zazubím se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 19:56

"Zvláštne, fuuton mám aj ja." Prezrel som si jej oči, ktoré boli taktiež rovnaké. Náhoda... ale ozaj zaujímavá... fuuton je veľmi zriedkavý, a predsa..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 19:57

Yuu napsal:
Shizuka Yoru napsal:Zuřivost bijuu se pomalu vytrácela. Už jsem mohla lépe dýchat. Zavřela jsem oči. Po čele mi tekl pot. Shroutila jsem se Yuuovi do náruče.

Zvednu ji v náručí a pohodlně položím pod strom a oddechnu si "Pfuj...to bylo štěstí" chvíli se na Shiz dívám a potom ji přiložím dlaně nad hrudník.Chvíli se soustředím a mé dlaně obklopí zelená zář Tak si Tě slečno prohlédnem po chvíli světlo pohasne...Dobré sednu si naproti ni a pozoruju.

Mírný větřík mě hladil po tváři. Po chvíli jsem se probrala. Chytila jsem se za hlavu. To byl teda zážitek! Podívám se na Yuua. "Děkuju."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 20:00

A už se probrala usměju se "Tak jak je?" tvářím se povzbudivě "Nesmíte se moc přemáhat...to víte ta potvora (bijuu) ve Vás na chvilku slabosti čeká" poškrábu se na hlavě

Naposledy upravil Yuu dne Sat 2 Apr - 20:02, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 20:02

"Vážně? Tak to jsem nemohla mít štěstí na lepšího mistra."

Mám pocit, že koukám na svoje starší a nesrovnatelně schopnější dvojče.

"Dobře, takže vedle toho, že se chci stát S ninjou mám ještě jeden cíl."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 20:04

"Bolí mě hlava." Opřu se o strom. "Nejspíš se vydám na ubytovnu, abych si odpočinula." složím svitek a schovám ho do batohu. "Ještě jednou děkuji." Vydám se na ubytovnu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 20:08

Eh? Dvojča?? Divno som sa na moment zatváril, ale hneď som nahodil zasa svoju normálnu tvár. "Aký?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 20:10

"Dát s váma souboj a neprohrát." začnu se smát protože nevím kterej z těch cílů je šílenější.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 20:11

Shizuka Yoru napsal:"Bolí mě hlava." Opřu se o strom. "Nejspíš se vydám na ubytovnu, abych si odpočinula." složím svitek a schovám ho do batohu. "Ještě jednou děkuji." Vydám se na ubytovnu.

"Hmmm,mno bez doprovodu ani ránu" zamračím se,udělám pečeť "Kage Bunshin no Jutsu" *puf* a stojí tu dalši dva Yuové.
"Tak hezky doprovodíte slečnu na ubytovnu a dáte na ní pozor!Žádné okliky rovnou na ubytovnu pak zmizte" řeknu klonům "Mějte se slečno a dobře se vyspěte" zamávám Shiz a vyndávám si zlatý svitek z šatů

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 20:12

"Joj tak." Usmial som sa a pozrel sa na jej lakeť, no ako som sa tak pozrel, už som sa neusmieval. "My už sme vlastne bojovali."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 36 z 40 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next

- Similar topics

Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Koš

Povolení tohoto fóra: