Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové místnosti

+3
Kushina Uzumaki
Nawaki
Neuro Uchiha
7 posters

Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Koš

Strana 35 z 40 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next

Goto down

Tréninkové místnosti - Stránka 35 Empty Tréninkové místnosti

Příspěvek pro Anonymní Wed 29 Sep - 17:29

First topic message reminder :

Tady se trénuje.

Tréninkové místnosti - Stránka 35 703px-Third_Training_Ground

Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 10:17, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové místnosti - Stránka 35 Empty Re: Tréninkové místnosti

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 17:32

Brada na zemi a oči vykulené "Hmm Vás nemám ani co moc učit,šerm Vám jde velmi dobře.." poškrábu se na hlavě "Hmmm bude třeba opravdu katana na míru,to zařídím....pokud by jste měla Vám na míru udělanou katanu,bylo by to ještě lepší.." zatleskám Shiz "Máte mé uznáni,později by bylo dobré umět nějakou techniku s katanou...Hokage by Vám jistě poradil ještě jednou mrknu na panáky Holt má talent
Vezmu panáka bez hlavy a zaletím do boudy,přinesl jsem nového s hlavou.
"Zkuste si i útok vedený shora,snažte se jim useknout buď končetiny nebo hlavu" promnu si bradu

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 17:43

"To nic nebylo." usmála jsem se. "Mohla jsem to udělat rychleji..." To by aspoň řekl otec.
Počkala jsem na nového panáka. Sevřela jsem katanu oběma rukama. Vyskočila jsem a katanu dala nad hlavu. Máchla jsem. Chtěla jsem uťat ruku. Katana se zasekla do ramene. Jak jsem dopadala nepatrně jsem ovlivnila její směr a místo ruky jsem jen uťala kus z ramene.
Podívala jsem se na panáka. Na tohle jsem nikdy dobrá nebyla. Naklonila jsem hlavu na stranu a ušklíbla jsem se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 17:48

Usměju se "Mno né vše jde naráz... podrbu se na hlavě "Zkuste ubrat na síle,představujte si,že panák je máslo a katana nůž který lehce krájí máslo...chce to trošku citu a nadšení a půjde to" mrknu na Shiz a usměju se "Takže prosím ještě jednou,pokud tedy nejste unavená" usměju se

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 17:51

"Dobre Mikomi, takže ťa budem od dnes učiť techniku Hakke Sanjūni Shō, teda 32 úderov... byakugan máš a juuken ovládaš. Nebude to teda problém... dúfam." Pousmial som sa.

(Fajn, takže je to takto, juuken ako Hyuuga ovládaš, byakugan samozrejme máš. Juuken si môžeš dať do podpisu, ak ho tam nemáš.
Približná úroveň
Hakke Sanjūni Shō [32] je (C-rank), kým u
[64] je to (B-rank) a pri
[128] je to (A-rank)... Kaiten je približne (B-rank, na čom som sa dohodol aj s hlavným adminom...)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Sat 2 Apr - 17:54

"Pff.." Oddfrknu si a schovám zbylé senbony do brašničky. Dojdu ke stromu odkud vezmu Katanu do které se mezitím jed perfektně vsákl.
Usmála jsem se a Katanu jsem vrátila zpátky do pouzdra, které jsem si následně opět připevnila k bokům.
Přemýšlela jsem nad tím, co budu dělat dál. Napadlo mě jediné.. Jít navštívit Hokageho.
(Přesun)
Yoko Ayme
Yoko Ayme
Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A

Počet príspevkov : 2781

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Ayme

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 17:57

"Dobře tedy, jsem připravená!" zvolám a slezu z toho stromu konečně už.

(zaplať pánbůh za to, štrádovat si to s byakuganem jako člen hlavní rodiny a nemít se jak bránit, to se rovná sebevraždě xD)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 18:03

"Máslo?" povytáhla jsem obočí. Pak jsem se začala smát.
"Tak já to tedy zkusím." řeknu po chvílce.
Katanu jsem vzala do obou rukou. Vyskočila jsem a katanu dala nad hlavu. Připomínala jsem si, ať nedávám do toho tolik síly. Máchla jsem. Katana se zasekla o něco hlouběji, ale nakonec jsem zase změnila její směr. Sakra!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 18:06

Shizuka Yoru napsal:"Máslo?" povytáhla jsem obočí. Pak jsem se začala smát.
Katanu jsem vzala do obou rukou. Vyskočila jsem a katanu dala nad hlavu. Připomínala jsem si, ať nedávám do toho tolik síly. Máchla jsem. Katana se zasekla o něco hlouběji, ale nakonec jsem zase změnila její směr. Sakra!

Promnu si bradu "Lepší..lepšíte se,ale víc koncentrace,najděte si bod a na ten se zkuste soustředit,pak na něj veďte sek" podrbu se na hlavě "A snad to dopadne jako s tím máslem" začnu se smát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 18:07

"Yuu-san, na chvíľku sa vzdialime, kvôli priestoru, to vieš tréning, síce stromy padať nebudú, ale aj tak." Uškrnul som sa a šiel som smerom od nich, tak aby mohla ísť Mikomi za mnou. "Poď prosím so mnou." Povedal som jej už počas pomalej chôdze.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 18:10

Hyuuga Futoshi napsal:"Yuu-san, na chvíľku sa vzdialime, kvôli priestoru, to vieš tréning, síce stromy padať nebudú, ale aj tak." Uškrnul som sa a šiel som smerom od nich, tak aby mohla ísť Mikomi za mnou. "Poď prosím so mnou." Povedal som jej už počas pomalej chôdze.

"Jasně,není problém" zavolám na Futoshiho a opět se věnuju tréninku s katanou "Moc neblbněte" řeknu zády otočen a zasměju se

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 18:13

Beze slov následuju svého sensei. Stromy padat nebudou? A co teda?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 18:22

Keď sme boli trošku ďalej otočil som sa smerom k študentke. "Najskôr ti ukážem základný postoj." Aktivoval som byakugan, pre to, aby som vyzeral vieryhodne, ale najmä štýlovo XD
Tréninkové místnosti - Stránka 35 300px-Hinatavsguren
Hneď ak som sa postavil do postoja som sa na ňu pozrel. "Tak si to vyskúšaj."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 18:26

Hmm, jasně, tahle... dobrý......

Udělala jsem to samé. Aktivace byakuganu je pro mě přece hračka. Napodobila jsem ten postoj, ostatně používám ten samý i při běžném taijutsu. Váhala jsem, zda si připadám taky tak těžce stylově, nebo jako baka xD

"Takže nějak takhle?" optám se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 18:30

Uškrnul som sa. "Je to vieryhodné, ale štýl ako ja tam nie je." Zasmial som sa. "Hneď ako sa na mňa pozrieš mala by si vidieť tenketsu, to je samozrejmé, vidíš ich však? Mal by som ich mať 361, počítať ich, ale nemusíš." Snáď ich mám 361...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 18:35

Pomyslím si, že kašlu na styl, hlavně když to bude fungovat a případně mi to zachrání kejhák xD

Zaměřím pohled na Futoshi-sensei a opravdu vidím celý jeho čakerní oběh. I jednotlivé tenketsu. Ne, nepočítám je.
"Vypadá to, že máte vše na svém místě." pronesu a nevím zda se cítím cool, či jako vůl.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 18:38

Vejdu do místnosti.Hm staré známe tváře. Kývnu na ně hlavou na pozdrav a mířím rovnou k vodě. U vody si přečtu svitek a po chvíli už skládám pečetě.,,Suiton: Bakusui Shouha." Z pusy se mi vyvalí trochu vody. Překvapený tím, že se mi to trochu podařilo zkouším pořád dokola.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 18:46

"To som rád..." Uškrnul som sa. Fuuu.... "Fajn, takže pri tomto útoku je veľmi dôležité zamerať sa na niekoľko tenketsu, konkrétne na 32 bodov. Ďalej je veľmi dôležitá práca nôh. Vďaka nim budeš schopná rýchlo sa dostať k svojmu cieľu a útočiť juukenom. Keďže budeš útočiť len na určité tenketsu, tvoja rýchlosť sa bude zvyšovať ako vďaka tréningu, tak aj vďaka nohám, na ktorých sa budeš krútiť a vlastne ti už ruky budú len lietať okolo tela a ty ich už len budeš zameriavať na dané body. To už budú len milimetre."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 18:52

"Ok, to zní moc hezky. Takže ze všech těch bodů jich musím zasáhnout 32. A ještě zatraceně rychle." ano ano, a neupadnout u toho a sama si neublížit, pomyslím si hořce.

"U jakých bodů mám začínat? Nějak si nemůžu vybrat." ušklíbnu se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 18:54

Yuu napsal:
Shizuka Yoru napsal:"Máslo?" povytáhla jsem obočí. Pak jsem se začala smát.

Promnu si bradu "Lepší..lepšíte se,ale víc koncentrace,najděte si bod a na ten se zkuste soustředit,pak na něj veďte sek" podrbu se na hlavě "A snad to dopadne jako s tím máslem" začnu se smát

"Doma mu říkali představ si někoho koho nesnášíš..." pousmála jsem se.
Znovu jsem vyskočila a zkusila to s jejich radou. Místo panáka jsem si představila toho, jako vždycky. Vyskočila jsem a katanu zdvihla nad hlavu. Sekla jsem. Katana se opět zaťala do panákova ramene. Při dopadu jsem dávala pozor, aby jsem zase nezměnila její směr. Ruka upadla na zem. Usmála jsem se. Takhle se mi to líbí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 18:57

Tleskám a směju se "Výborně,asi to s představou někoho koho nesnášíte funguje" zasměju se.
Promnu si bradu "Ještě chcete trénovat s katanou?" podrbu se na hlavě

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 19:00

"Ani nevíte jak."
"Ne, děkuji." katanu mu zprátky vrátím. "Půjdu si trénovat svoje techniky." odkráčím zpátky k batohu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 19:03

Shizuka Yoru napsal:"Ani nevíte jak."
"Ne, děkuji." katanu mu zprátky vrátím. "Půjdu si trénovat svoje techniky." odkráčím zpátky k batohu.

"Hhhh,jděte trénovat tedy...joo a některý den se musíme stavit v kovárně a nechat vám udělat katanu" zasměju se a začnu sklízet panáky

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 19:04

"Body sú presne stanovené tak ako aj jednotlivé pohyby... ukážem ti to." Na prázdno som použil techniku... v podstate proti vzduchu.
Hakke Sanjūni Shō
Tréninkové místnosti - Stránka 35 32-palms-o

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 19:07

Zvednu ruku na znamení, že souhlasím.
Z batohu jsem si vytáhla svitek. Všimla jsem si, že tam mám ten kdystal, který jsem si sundala. Dala jsem si ho na krk. Obvaz jsem si sundala. Rozbalila svitek. Znovu jsem si ho pročetla.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 2 Apr - 19:11

Odnesu panáky do boudy kde je uložím.Vracím se zpět na cvičiště,sednu si pod strom a vylovím zlatý,značně velký svitek Hmmm,to bude na dlouho.
Rozvinu jej a zaberu se do četby Pozice,postoje,vyzařování,meditace....mám se na co těšit řeknu k sobě a začtu se

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 35 z 40 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next

- Similar topics

Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Koš

Povolení tohoto fóra: