Tréninkové místnosti
+2
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
6 posters
Strana 26 z 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: Tréninkové místnosti
Spokojeně jsem pročítala svitky a užívala si klid. Čas od času jsem před sebe natáhla dlaň a zkoušela vytvořit čakrové jehly. Všelijak se to kroutilo a lámalo a nebylo z toho nic pořádného. To ani nemluvím o tom, že bych je dokázala vystřelit.
Je to pravda že umím jedno velké prdlajz... Jiní by to zvládli líp. Hmmm každej má svoje tempo.
Zase jsem se podívala do taháku a zkoušela to znovu a znovu.
Je to pravda že umím jedno velké prdlajz... Jiní by to zvládli líp. Hmmm každej má svoje tempo.
Zase jsem se podívala do taháku a zkoušela to znovu a znovu.
Anonymní- Anonymní
Jemně jsem si prohrábla vlasy a vydýchávala se.
To jsem tomu zase dala... Nikdy mi to nevydrží, ale některá rána mi prostě připadají jako stvořená pro pár oběhnutí Listové. Trénink to je dobrý.
Teď chvíli trénovat a pak bych se mohla stavit za Ashi-san v nemocnici.
"Mikomi?" ušklíbnu se.
Vida, já včera usnula u Hokageho a ona tady...
Potichu ji obejdu, abych ji neprobudila a postavím se na vodu.
Chvíli se jen procházím a zklidňuji tlukot srdce.
To jsem tomu zase dala... Nikdy mi to nevydrží, ale některá rána mi prostě připadají jako stvořená pro pár oběhnutí Listové. Trénink to je dobrý.
Teď chvíli trénovat a pak bych se mohla stavit za Ashi-san v nemocnici.
"Mikomi?" ušklíbnu se.
Vida, já včera usnula u Hokageho a ona tady...
Potichu ji obejdu, abych ji neprobudila a postavím se na vodu.
Chvíli se jen procházím a zklidňuji tlukot srdce.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
V polospánku vycítím přítomnost jiné osoby. S blbým pohledem se posadím. Co jsem tu prováděla? Jo aha... na zemi leží svitky ze kterých jsem četla. Trénovala jsem. Jak se dalo čekat...
"Chmmm... čau Shijin..." řeknu ještě nepřítomně a poněkud bez nálady, jak už to tak se mnou po ránu bývá.
"Chmmm... čau Shijin..." řeknu ještě nepřítomně a poněkud bez nálady, jak už to tak se mnou po ránu bývá.
Anonymní- Anonymní
"Dobré ráno..." zavrním nadšeně.
Oči mi září. Vrhnu ještě jednou pohled na její svitky.
"Ehm... Budu si je moct půjčit, až se to doučíš?"
zeptám se a z vody přejdu na souš.
Oči mi září. Vrhnu ještě jednou pohled na její svitky.
"Ehm... Budu si je moct půjčit, až se to doučíš?"
zeptám se a z vody přejdu na souš.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
"Hmmm... co je na něm dobrého?" zabručím a protahuju si ztuhlé svaly. Stále nejsem schopná vstát.
"Půjčit? Jo jasně že jo. Futoshi povídal že to tak máme udělat. Alespoň mu je vrátíš." vypláznu jazyk, protože jsem na tyhle věci líná.
"Půjčit? Jo jasně že jo. Futoshi povídal že to tak máme udělat. Alespoň mu je vrátíš." vypláznu jazyk, protože jsem na tyhle věci líná.
Anonymní- Anonymní
"Spíš mu je zastrčím pode dveře se vzkazem. " ušklíbnu se.
Posadím se vedle ní.
"Pěkného je na něm..." zarazím se. "Děje se něco?"
Posadím se vedle ní.
"Pěkného je na něm..." zarazím se. "Děje se něco?"
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Dál koukám před sebe s tupým výrazem.
"Neděje se nic moc. Nebo tedy nic co bych měla šanci změnit. A... jsem nervní z chuuninských zkoušek." zavrčím i když jsou i horší problémy.
"Neděje se nic moc. Nebo tedy nic co bych měla šanci změnit. A... jsem nervní z chuuninských zkoušek." zavrčím i když jsou i horší problémy.
Anonymní- Anonymní
Jen kývnu.
To chápu. Sice cítím, že to není úplné jádro problému, ale že bych byla já zrovna nadšená, to se říct nedá. A navíc... Chuuninských zkoušek se bojím.
Ale pokud nebudu bojovat se sestrou, mohlo by to dopadnout přijatelně.
"Prý jsi už potkala Toru." ušklíbla jsem se. "Podle toho, co jsem slyšela to bylo zajímavé setkání."
To chápu. Sice cítím, že to není úplné jádro problému, ale že bych byla já zrovna nadšená, to se říct nedá. A navíc... Chuuninských zkoušek se bojím.
Ale pokud nebudu bojovat se sestrou, mohlo by to dopadnout přijatelně.
"Prý jsi už potkala Toru." ušklíbla jsem se. "Podle toho, co jsem slyšela to bylo zajímavé setkání."
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Zavřu oči a uhnu tváří kamsi stranou a do země. Cítím že rudnu.
"Ty... ty toho zvrhlíka znáš?" nechci si domýšlet možné následky.
"Mimochodem Allii vzkazuje ať si zopakujeme dějiny. Prý chuuninské nejsou jen o boji ale i o testech. Ale nesmíš to nikomu říct! Nesmí se to říkat." vychrlím ze sebe a pro jistotu šeptem.
"Ty... ty toho zvrhlíka znáš?" nechci si domýšlet možné následky.
"Mimochodem Allii vzkazuje ať si zopakujeme dějiny. Prý chuuninské nejsou jen o boji ale i o testech. Ale nesmíš to nikomu říct! Nesmí se to říkat." vychrlím ze sebe a pro jistotu šeptem.
Anonymní- Anonymní
"Zvrhlíka?" vrhnu na ní překvapený pohled. "Mě připadal fajn."
Ani si nechci domýšlet, co se stalo...
"Dějiny?" A kruci... "Tenhle pojem jsem vypustila ze slovníku už před nějakou dobou... " můj hlas přetéká sarkasmem.
Ani si nechci domýšlet, co se stalo...
"Dějiny?" A kruci... "Tenhle pojem jsem vypustila ze slovníku už před nějakou dobou... " můj hlas přetéká sarkasmem.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
"Mě taky připadal fajn, dokud na mě nepoužil jednu perverzní techniku. Jinak jsme si skvěle pokecali..." cítím že rudnu ještě víc.
Anonymní- Anonymní
To bych do něj neřekla...
Cítím, jak mi cukají koutky úst a nakonec se rozesměju.
"Na tebe?" ušklíbnu se. "A to je ještě v celku?"
Cítím, jak mi cukají koutky úst a nakonec se rozesměju.
"Na tebe?" ušklíbnu se. "A to je ještě v celku?"
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Stále čumím do země...
"Uhm. Víš... to byla taková... yaoi technika... tomu se nedá bránit." zamumlám a doufám, že žádný úchyl nic podobného nepoužije během chuuninských zkoušek. To by byla hrozná prohra.
"Uhm. Víš... to byla taková... yaoi technika... tomu se nedá bránit." zamumlám a doufám, že žádný úchyl nic podobného nepoužije během chuuninských zkoušek. To by byla hrozná prohra.
Anonymní- Anonymní
Yaio technika?
Schovala jsem hlavu do dlaní a snažila se zadržet smích, jinak bych se asi udusila.
"To... To... Bych radši nechtěla vidět." ušklíbnu se.
Obě víme, jaké jsme yaoistky, že? dodala jsem v duchu a sarkasticky se ušklíbla. Dokázala jsem si představit.
"Mám dotaz... Až ho příště potkáš zůstane po tom setkání vcelku?"
Schovala jsem hlavu do dlaní a snažila se zadržet smích, jinak bych se asi udusila.
"To... To... Bych radši nechtěla vidět." ušklíbnu se.
Obě víme, jaké jsme yaoistky, že? dodala jsem v duchu a sarkasticky se ušklíbla. Dokázala jsem si představit.
"Mám dotaz... Až ho příště potkáš zůstane po tom setkání vcelku?"
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Trhnu sebou.
"Až ho příště potkám tak uteču. Sice je to perverzák ale silnější než já..."
"Až ho příště potkám tak uteču. Sice je to perverzák ale silnější než já..."
Anonymní- Anonymní
"No, já si s ním hezky popovídám a když to zkusí stejně to neuvidím, protože na něj pošlu svých třicet roztomilých vran." ušklíbnu se.
Jak na perverzní techniku? Zaslepit si výhled. Teď jenom, aby mě Byakuugan neponoukal se kouknout...
"Chci se ještě stavit za Ashi v nemocnici, tak se měj."
Mávnu jí na pozdrav a mizím.
(přesouvá se)
Jak na perverzní techniku? Zaslepit si výhled. Teď jenom, aby mě Byakuugan neponoukal se kouknout...
"Chci se ještě stavit za Ashi v nemocnici, tak se měj."
Mávnu jí na pozdrav a mizím.
(přesouvá se)
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Zamávám ségře na rozloučenou a znovu se ponořím do četby svitků. Musím se to naučit dřív, než začnou zkoušky... Jinak to nebude mít hezký výsledek...
Anonymní- Anonymní
Zamyšlen kráčím ku cvičišti,mnu si čerstvě oholenou tvář a zamyšlen jsem se ocitl na cvičišti...
Rozhlédnu se a líně si sednu pod strom,vyndám dýmku společně s pytlíkem tabáku a jímám se napěchovat dýmku.Tak tedy pěchuji po chvíli jsem již spokojen,připálím si sirkou a vesele vypouštím obláčky kouře.
Rozhlédnu se a líně si sednu pod strom,vyndám dýmku společně s pytlíkem tabáku a jímám se napěchovat dýmku.Tak tedy pěchuji po chvíli jsem již spokojen,připálím si sirkou a vesele vypouštím obláčky kouře.
Anonymní- Anonymní
Pomalým krokem jsem přišla na známé místo. Bych mohla konečně dokončit tu technuki! Byla jsem zamyšlená.
Anonymní- Anonymní
Shizuka Yoru napsal:Pomalým krokem jsem přišla na známé místo. Bych mohla konečně dokončit tu technuki! Byla jsem zamyšlená.
Mezi pobafáváním najednou vidím,že přišla Shiz...Zamávám na ni "Ahoj..jak se vede" usmívám se jak měsíček a dýmku uchopím do ruky.
Anonymní- Anonymní
Z přemýšlení mě vyrušil něčí hlas. Zvedla jsem hlavu. "Yuu-sama!" usmála jsem se. "Co vy tu, garde?" dala jsem ruce za záda.
Anonymní- Anonymní
Shizuka Yoru napsal:Z přemýšlení mě vyrušil něčí hlas. Zvedla jsem hlavu. "Yuu-sama!" usmála jsem se. "Co vy tu, garde?" dala jsem ruce za záda.
"Ale jen tak se flákám...a již nejsem Tvá stráž...dostal jsem studenta,Ty bys měla mít taky nového učitele.." pokrčím rameny a potáhnu si z dýmky a začnu vypouštět kolečka.
Anonymní- Anonymní
"Cože?!" podivila jsem se. "To bude hezký, jen zjistit, kdo to je." zhoupla jsem se na chodidlech.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem na tréninkový plac a zamával všem přítomným a dal se do cvičení.
*Dnes bych mohl zkusit zase to Kuchyiose..* kousl jsem se do prstu..
Když se kouř vypařil objevil se tam malý modro-bílý slimák velikosti malého až středního psa a opět se mi přicucl na nohu.
*Už zase tenhle* usmál jsem se a nechal ho lézt.
Na chvilku jsem si sedl a různě šťouchal do slimáčka, potom jsem ho pohladil, ruku jsem měl sice celou od slizu, ale nevadilo mi to. Opřel jsem se o ruce a hleděl na oblohu.
*Dnes to vypadá na pěkný den.. zajímalo by mě, jak si budou všichni vést v Chuuninských zkouškách*
*Dnes bych mohl zkusit zase to Kuchyiose..* kousl jsem se do prstu..
Když se kouř vypařil objevil se tam malý modro-bílý slimák velikosti malého až středního psa a opět se mi přicucl na nohu.
*Už zase tenhle* usmál jsem se a nechal ho lézt.
Na chvilku jsem si sedl a různě šťouchal do slimáčka, potom jsem ho pohladil, ruku jsem měl sice celou od slizu, ale nevadilo mi to. Opřel jsem se o ruce a hleděl na oblohu.
*Dnes to vypadá na pěkný den.. zajímalo by mě, jak si budou všichni vést v Chuuninských zkouškách*
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Shizuka Yoru napsal:"Cože?!" podivila jsem se. "To bude hezký, jen zjistit, kdo to je." zhoupla jsem se na chodidlech.
"Mno Hokage nařídil...já mám...toho klučinu z vašeho týmu...Shinji?Ale ukáže se jen sem tam....A kdo je Tvůj učitel...nevím..." poškrábu se na hlavě a přemýšlím.
Anonymní- Anonymní
Strana 26 z 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti