Senju čtvrť
+6
Shinobi
Yoko Ayme
Nawaki
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
Noriko Kana
10 posters
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Můj dům z venku.
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Naposledy upravil Assasin Senju dne Wed 25 May - 18:48, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
Probral jsem se z myšlenek a vešel do kanceláře. Uviděl jsem tam Shizuku i Hokageho. ,,Ehm zdravím."
Anonymní- Anonymní
Podívala jsem se na Seita. "Dobrý den, sensei."
Poté jsem se podívala zase na hokageho. "No, jen jsem Vám to chtěla říct. Po tom, co Orochimaru..." sklonila jsem hlavu. "Už nechci pořád zažíavat zničení vesnice." zašeptala jsem.
"Asi už půjdu." stoupla jsem si a šla ke dveřím. Najednou jsem se zastavila. "Můžu se ještě na něco optat?"
Poté jsem se podívala zase na hokageho. "No, jen jsem Vám to chtěla říct. Po tom, co Orochimaru..." sklonila jsem hlavu. "Už nechci pořád zažíavat zničení vesnice." zašeptala jsem.
"Asi už půjdu." stoupla jsem si a šla ke dveřím. Najednou jsem se zastavila. "Můžu se ještě na něco optat?"
Anonymní- Anonymní
"Děkuji, vážím si toho. Je něco, co pro tebe mohu udělat?" zvědavě jsem se zeptal, a sledoval ji.
"Neboj..Konohu už nikdo nezničí.."
"Neboj..Konohu už nikdo nezničí.."
Anonymní- Anonymní
"Jen by mě zajímalo jestli jste dal Taikimu nějakou misi." optala jsem se poněkud smutně.
Anonymní- Anonymní
"No, šel navštívit hrob před čtyřmi dny a napsal, že se večer vrátí a nevrátil se." měla jsem o něj strach.
Anonymní- Anonymní
"Někoho za ním pošlu...zdá se, že se ztratili dva lidé." poškrábal jsem se na hlavě..
Anonymní- Anonymní
"Ztratili dva lidé? Nemyslíte snad...?" došly mi slova. Naprázdno jsem polkla.
Anonymní- Anonymní
"Infi měl misi, ještě se neozval..." řekl jsem smutně.
"Ale určitě se mu nic nestalo, použil by můj kunai, a já bych to zjistil!" ano, to jsem si jist..
"Ale určitě se mu nic nestalo, použil by můj kunai, a já bych to zjistil!" ano, to jsem si jist..
Anonymní- Anonymní
Zamotala se mi hlava. Chytila jsem se kliky. Jen jsem se modlila, aby byl zabrán do svých myšlenek tak hluboko, že si toho nevšiml.
"To doufám."
"To doufám."
Anonymní- Anonymní
"Určitě...A Taiki se taky určitě brzo vrátí." řekl jsem pevným a silným hlasem.
Anonymní- Anonymní
Mlčela jsem. Jen jsem kývla hlavou. Kéž by to byla pravda! Něco mi říkalo, že to nebude jako dřív. Povzdechla jsem si.
"Asi už půjdu, pokud nemáte nějakou misi."
"Asi už půjdu, pokud nemáte nějakou misi."
Anonymní- Anonymní
"Ozvu se, budu potřebovat víc lidí, tak buď v pohotovosti." mrkl jsem a natáhl se pro pití.
Anonymní- Anonymní
Pakkun doběhl s jazykem na vestě až do Konohy, až do Senju čtvrtě k Hokageho kanceláři.
"Hokage-sama!" Křikl když doběhl do kanceláře.
"Infi byl zajat tím nukeninem!"
"Má kekkei genkai.. dokáže ovládat oheň, také používá Ranton."
"Nejspíše je v ohrožení života."
"Hokage-sama!" Křikl když doběhl do kanceláře.
"Infi byl zajat tím nukeninem!"
"Má kekkei genkai.. dokáže ovládat oheň, také používá Ranton."
"Nejspíše je v ohrožení života."
Anonymní- Anonymní
"Cože?!" překvapeně jsem vzhlédl k Pakkunovi.
"Tohle není dobré. Díky...sestavím tým, a vyrazí se..Řekni Prosím Kakashimu, ať sem dorazí." zašeptal jsem tiše.
Oheň..a Ranton...to není dobré, nakonec ukradl Kekkei genkai klanu AKatsuchi..
"Tohle není dobré. Díky...sestavím tým, a vyrazí se..Řekni Prosím Kakashimu, ať sem dorazí." zašeptal jsem tiše.
Oheň..a Ranton...to není dobré, nakonec ukradl Kekkei genkai klanu AKatsuchi..
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se u kanceláře otevřel dveře jsem tady sensei co potřebuješ.
Anonymní- Anonymní
"Hatake Infi byl unesen...Svolej všechny Chuuniny, dej dohromady tým a vydejte se ho hledat. Jedná se o nebezpečného protivníka, který už má dvě Kekkei genkai, Ranton a teď sílu klanu Akatsuchi.."
Anonymní- Anonymní
Rozumím a provedu. Kuchiyose no Jutsu přivolal jsem psy a rozkázal jim najděte co nejvíc chuuninů budu na ně čekat u brány a teď rozchod. Sensei tak já jdu a zmizel jsem.
Anonymní- Anonymní
Vešel jsem opět dovnitř. ,,Zdravím, teď už je tu klidněji. Mám zprávy z mise."
Anonymní- Anonymní
,,No mají nového kage. Jeden z občanů mi řekl, že se tajemník stal kagem. No jmenuje se Midotsuchi. Co se týče obrany tak celkem dobrá. Už u brány mě brali a musel sem odevzdat zbraně. Takže teď jsou na tom celkem dobře. Spíš mě trápí co se stalo pak u brány." Pohlédl jsem na něho a sedl si do křesla.
Anonymní- Anonymní
"Co se stalo u brány? Ahá, rozumím.." kývnul jsem hlavou a čekal, co z něj vypadne.
Anonymní- Anonymní
,,No viděl jsem Taikiho. Vypadal jak kdyby ztratil pamět, vůbec si mě nepamatoval. Byli tam u něho dva chlápci, kteří říkali, že jsem se asi spletl, ale vím určitě, že to byl Taiki. Ten jeden měl rudé vlasy a plášť někoho mi připomínal a na toho druhého si moc nepamatuju."
Anonymní- Anonymní
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Povolení tohoto fóra: