Senju čtvrť
+6
Shinobi
Yoko Ayme
Nawaki
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
Noriko Kana
10 posters
Strana 39 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Můj dům z venku.
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Naposledy upravil Assasin Senju dne Wed 25 May - 18:48, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
Mise nevadí. Chtěla jsem se co nejrychleji dostat do normálního života. Ti lékařští ninjové jsou kouzelníci... Jinak bych možná nebyla schopná pohybu. Trochu ve mně hrklo když se Hokage zmínil o mrtvém Hyuugovi. Že by... Nori? V tom případě jsem se s jeho vrahem už setkala... Doufala jsem, že jsem na sobě nedala nic znát.
"Hai." přikývla jsem. Poněkud otupěle.
"Hai." přikývla jsem. Poněkud otupěle.
Anonymní- Anonymní
S úctou som sa uklonil.
"Rozumiem." Následne som sa otočil k dverám a pomaly odchádzal.
"Rozumiem." Následne som sa otočil k dverám a pomaly odchádzal.
Anonymní- Anonymní
Chvíli jsem jen tak stála a zírala před sebe. Zamyšlená... Vzpomínala jsem... Nakonec jsem zatřásla hlavou jako kdybych se chtěla vzpamatovat a vyrazila za Tadashim.
Zvláštní shoda náhod. Opravdu pozoruhodná... Že by osud opravdu existoval?
Zvláštní shoda náhod. Opravdu pozoruhodná... Že by osud opravdu existoval?
Anonymní- Anonymní
"Pokud narazíte na volného shinobi, tak ho vezměte sebou, buďte opatrní." pousmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
vytáhl jsem svitek, a k němu připevnil lístek. Na lístek jsem napsal.
"Milá Yoko, doufám, že se máš skvěle. Já se mám pracovně, jako vždy..Píšu ti, protože, chci, abys dostala tuhle techniku...Je to jediný originál, který se zachoval, Užívej ho dobře. Assasin Senju." techniku jsem stočil společně s lístkem do svitku, a přivázal ho k poslu. "Tak jdi." vyhodil jsem ho z okna, a chvíli ho pozoroval. Poté jsem si na hlavu položil Hokageho plášť a vyrazil ven.
"Milá Yoko, doufám, že se máš skvěle. Já se mám pracovně, jako vždy..Píšu ti, protože, chci, abys dostala tuhle techniku...Je to jediný originál, který se zachoval, Užívej ho dobře. Assasin Senju." techniku jsem stočil společně s lístkem do svitku, a přivázal ho k poslu. "Tak jdi." vyhodil jsem ho z okna, a chvíli ho pozoroval. Poté jsem si na hlavu položil Hokageho plášť a vyrazil ven.
Anonymní- Anonymní
Vešla jsem do prázdné kanceláře. Rozhlédla jsem se kolem. Neměla jsem možnost si to tu někdy pořádně prohlédnout. Vždycky jsem se tu stavila jen na skok, vyřídit úřední záležitosti, ohlásit výsledek mise a otočit se a zase jít. Nasála jsem vůni papíru a dlaní přejela po dřevěné desce stolu. Plášť i klobouk jsem odložila na věšák a posadila se na židli, která mi připomněla dobu, kdy jsem tu jako genin vyplňovala přihlášku. A tudy šli tenkrát lidé z mého týmu. Kde je jim všem teď konec?
Povzdechla jsem si a zamyšleně seděla v kanceláři několik minut. Zdá se mi, jako kdyby to bylo včera a přesto se tolik věcí změnilo.
A většina k horšímu, co si budeme nalhávat.
Vstala jsem a vyšla ze dveří. Je čas se sebou něco dělat.
přesun.
Povzdechla jsem si a zamyšleně seděla v kanceláři několik minut. Zdá se mi, jako kdyby to bylo včera a přesto se tolik věcí změnilo.
A většina k horšímu, co si budeme nalhávat.
Vstala jsem a vyšla ze dveří. Je čas se sebou něco dělat.
přesun.
Anonymní- Anonymní
Šel jsem nějakou čtvrtí a asi jsem se stratil protože jsem byl v konoze poprvé.
Anonymní- Anonymní
Vešel jsem do kanceláře.
Tak tady sídlí Hokage. Jako nový,osmý jsem se posadil do křesla a užíval si to.
Tak tady sídlí Hokage. Jako nový,osmý jsem se posadil do křesla a užíval si to.
Anonymní- Anonymní
"Tsuchikage? O co jde?" prohlížel jsem si ho.
Tsuchikage? O žádnou mírovou smlouvu nestojím
Tsuchikage? O žádnou mírovou smlouvu nestojím
Anonymní- Anonymní
"Ano, dávám povolení k zabití a od tohoto okamžiku, je z něj nukenin. Tady Karta." vytáhl jsem ze stolu ninja kartu.
"Jeho tělo, patří do Konohy.."
"Jeho tělo, patří do Konohy.."
Anonymní- Anonymní
Vytáhl jsem svitek a začal na něj psát.
- Spoiler:
- Mizukage, Kazekage, nastoupil jsem do úřadu jako nový Hokage, tímto s okamžitou platností ruším Spojenectví. Mírovým smlouvám jsem otevřený. Danzou Shimura, Hachidaime Hokage
Naposledy upravil Danzou Shimura dne Mon 20 Jun - 17:59, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Mini Salamandr se objevil na stole u Hokageho. Vyplivl vzkaz a zase zmizel.
Vzkaz
Vzkaz
- Spoiler:
- Jsem teď v Tsukigakure, kousek od sídla Akatsuki. Bohužel sídlo je chráněno bariérou pěti pečetí tak nemůžu zjistit kolik má Akatsuki členů, takže sám nemám moc šancí, ale pokud chcete tak tu bariéru zruším a proniknu tam. Seito.
Anonymní- Anonymní
Napsal jsem vzkaz.
- Spoiler:
- "Ne, vrať se."
Anonymní- Anonymní
Holubice vletěla do místnosti, usedla na stůl a rozpadla se na písek. Zůstal po ní jen vzkaz na bílém papíře.
- Dopis:
- Děkuji za zprávu, rozpad spojenectví mne překvapil, ale akceptuji to. Prosím, co se stalo s Assasinem? Je v pořádku?
Děkuji za odpověď,
Nanadaime Kazekage Akasuna no Pilikka.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
- Spoiler:
- Nanadaime bojoval proti nebezpečnému muži a jeho čakrový systém je zcela poškozený. Nevíme jestli se vůbec probudí. Jak jsem říkal, Konoha se Sunou měli dobré vztahy, od té doby, co se spolčila s Orochimarem, očekávejte, co nejdříve mírovou dohodu. Hachidame Hokage.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem a zaklepal na dveře. Vešel jsem do kanceláře. ,,Dobrý den tak jsem zpět."
Anonymní- Anonymní
"Tak, to co jsi mi napsal, bylo vše, co jsi zjistil?" vytáhl jsem kartu Tsuyoshi Rena.
"Ano, ještě něco mám."
"Ano, ještě něco mám."
Anonymní- Anonymní
,,Jo vše. No jednou jsem potkal nukeninku z Konohy jménem Kushina. Řekla mi celkem užitečné informace. Například že vůdce Akatsuki je Reina Kana, která dokáže vše zkrystalizovat. A pak že Reina má v plánu asi zabít osoby, kteří byli oživeni technikou Edo tensei. Někteří lidé už padli." Podíval jsem se na něho. ,,Co to bude teď?"
Anonymní- Anonymní
Strana 39 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Povolení tohoto fóra: