Senju čtvrť
+6
Shinobi
Yoko Ayme
Nawaki
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
Noriko Kana
10 posters
Strana 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Můj dům z venku.
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Naposledy upravil Assasin Senju dne Wed 25 May - 18:48, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
Po procházce zatemnělou Konohou se navracím zpět do kanceláře Hokage-sama. Dojdu před dveře a dvakrát směle zaťukám a vstoupím dovnitř. "Dobrý den Hokage-sama," rozhlídnu se a pozdravím i ostatní. (Doufám, že už se něco stane a neodejdu s prázdnou jako minule.)
Anonymní- Anonymní
,,Dobrá." Posadím se a začnu vyprávět. ,,No vezmu to pěkně po pořádku. Jak víš Kiri je po dvojnásobném útoku, Mizukage ja ráda, že vůbec žije. Takže tam je teďkom celkem zmatek. Suna je zatím v klidu, akorát Kazekage se někam vypravila z osobních důvodů, takže to tam nechala opuštěné. Informátor mi pak řekl, že i na Konohu dojde. Řekl mi, že spojenectvo více méně už neexistuje a že je to už jen taková formalita. Inofrmátor říkal, že by to zrušil být na našem místě jako Spojenectvo, protože jak jsem řekl Kiri směřuje do záhuby a Suna má vlastní problémy jak na ní zaútočí Akatsuki. No a pak ještě dodal, že slyšel, že se chystá i na Konohu nějaký útok. Neví kdo by měl asi útočit, ale něco se asi chystá." Poškrábu se na hlavě. ,,No to je asi vše."
Anonymní- Anonymní
"Hmm...To je naprostá pravda. Už jsem podnikl nějaké menší kroky." pousmál jsem se.
"Zdravím Sato." otočím se opět na brášku.
"Děkuji, hmm, Orochimaru chce zničit KOnohu, to víme všichni."
"Zdravím Sato." otočím se opět na brášku.
"Děkuji, hmm, Orochimaru chce zničit KOnohu, to víme všichni."
Anonymní- Anonymní
,,Kdo ví, možná že to není jen Orochimaru, ale i někteří jiní." Podívám se na něho. ,,Jo půjčíš mi dneska ty svitky."
Anonymní- Anonymní
"Hokage-sama byl jsem tu už v poledne, ale nezastihl jsem Vás." Nemáte pro mě něco na práci nebo snad mého senseie?" odmlčím se a po chvíli opět pokračuji. "Chci už být užitečný vesnici, nebo zdokonalovat a vyvíjet nové techniky."a čekám co Hokage odpoví.
Anonymní- Anonymní
Stále čakám pred dverami na povel, keď by som mohol vstúpiť dnu do kancelárie.
Anonymní- Anonymní
"Hmm..Seito? Hachimon je tvůj. Je nahoře na polici, sedmá řada, pod písmenem H."
otočím se na Satoa.
"Sato-kun..Tady Seito, bude tvůj učitel. Pokud by ses však chtěl věnovat lékařským technikám, jsem si jistý, že Tsunade-sama přijme ráda dalšího studenta a pokud mluvíme o studentech, asi bych se měl taky svému věnovat. Seito, když už jsi nahoře, podej mi smlouvu s ninja psi."
otočím se na Satoa.
"Sato-kun..Tady Seito, bude tvůj učitel. Pokud by ses však chtěl věnovat lékařským technikám, jsem si jistý, že Tsunade-sama přijme ráda dalšího studenta a pokud mluvíme o studentech, asi bych se měl taky svému věnovat. Seito, když už jsi nahoře, podej mi smlouvu s ninja psi."
Anonymní- Anonymní
,,Hu tady to je Hachimon. Smlouva se psi hmm tu." Podám svitek Assasinovi. ,,Jo nemáš ještě Suiton: Ja no Kuchi a Raiton Jibashi?" Podívám se na Katsura. ,,Zdravím." A nahodím milý úsměv.
Anonymní- Anonymní
"Děkuji Hokage-sama ale o lékařské techniky moc nestojím." Zamluvím to a otočím se na mého senseie. " Jsem rád, že mě budete učit mistře" a pokloním se.
Anonymní- Anonymní
"Díky. Pak ti dám i ten zbytek!" štěknu na něj.
"Tady máš nového studenta" odmlčel jsem se.
"vidím, že tam je ještě někdo, před dveřma."
"Tady máš nového studenta" odmlčel jsem se.
"vidím, že tam je ještě někdo, před dveřma."
Anonymní- Anonymní
,,Já jsem Seito Senju. Tak mi prosím říkej normálně Seito." Usměju se. ,,Když tak se sejdeme v tréninkové místnosti. Můžem začít trénovat hned." Pak se podívám na Assasina. ,,No dobrá tak pak si pro ně zajdu." Pomalým krokem odcházím.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Vidím Seita odchádzať, tak vojdem do pracovne, niekto tam však ešte je, tak len pozdravím a čakám, kým budem mať Hokage voľno.
Anonymní- Anonymní
"Nashledanou Hokage-sama, musím jít trénovat." A šťastně bežím do trénovací místnosti. (přesun)
Anonymní- Anonymní
Náhle som sa objavil v miestnosti. (Jikuukan Idou) Všimol som si, že je tu len Hokage a Hisagi. Dobre načasované, heej. Usmial som sa pozrel na Hokageho s výrazom spokojnosti.
Anonymní- Anonymní
"Skvělé..Hisagi, mám pro tebe novinu. Našel jsem ti pár jutsu a zaměření, které se ti bude hodit." pousmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Ehm... čo sa týka žabiakov, zvitky som neobdržal, Fukasaku-sama má odkaz, že ak sa chce jinchuuriki učiť musí ísť do Myoboku." Povedal som trošku sklamane. "Ale čo sa druhej veci týka, vybavené..."
Anonymní- Anonymní
"Čože? Zameranie? Aké zameranie?" Vzrušením som Futoshiho vlastne ignoroval.
Anonymní- Anonymní
"Na chvíli přerušíme trénink, bude se ti věnovat žabí mudrc Fukusaku! Tvá čakra se na to hodí nejvíc. Futoshi..miluji tě." zasměju se. Ne přímo se rozchechtám.
Anonymní- Anonymní
"Eh?" Radšej som sa pozrel stranou a tváril, že som nepočul. Po chvíľke som však dodal. "Asi ho tam vezmem, ak sa nemýlim." No nemôžem to pokladať za zlú vec, Hokage bude mať viac času na iných študentov.
Anonymní- Anonymní
"Ano, všechno ti vysvětlí tam. Hisagi, měj se a uč se! Za týden tě vyzvednu, možná později." vstal jsem s úsměvem a podal mu ruku.
Anonymní- Anonymní
Už len položím Hisagimu ruku na rameno a mávnem na Hokageho. "Keď ho vysadím, vrátim sa aj s výsledkami misie a po čelenku samozrejme." Usmial som sa v tom sme aj s Hisagim zmizli.
(Presun)
(Presun)
Anonymní- Anonymní
Strana 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Povolení tohoto fóra: