Okolí Konohy
+8
Kaito Yoshikuni
Tetsuya
Ryuuji Akatsuchi
Noriko Kana
Kushina Uzumaki
Nawaki
Yoko Ayme
Uzumaki Allii
12 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 17 z 21
Strana 17 z 21 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21
Re: Okolí Konohy
"Koukám, že u tebe vzbudí zájem jen a jenom zranění." divně jsem se pousmála, jako kdybych se chystala něco ošklivého provést. Mezitím mi hnul žlučí Keita.
"Magore! On za to nemůže že žije! To ten psychopat nás tam nalákal! Buď se chtěl zbavit nás, nebo těch nukeninů." vzhledem k tomu, že jsem se vracela do své obvyklé nálady, nebylo pochyb o tom, že jemi dobře.
"Magore! On za to nemůže že žije! To ten psychopat nás tam nalákal! Buď se chtěl zbavit nás, nebo těch nukeninů." vzhledem k tomu, že jsem se vracela do své obvyklé nálady, nebylo pochyb o tom, že jemi dobře.
Anonymní- Anonymní
"Ani ho za to neodsudzujem, iba konštatujem," podotkol som na svoju obranu, nehovoriac o mierne vystupujúcej žilke na mojom čele. Kde berie toľko energie? Netrvalo dlho a ani ja som sa neudržal na uzde.
"Nehovoriac o tom, že ti ten "magor" zachránil život!" vykríkol som z ničoho nič.
"Nehovoriac o tom, že ti ten "magor" zachránil život!" vykríkol som z ničoho nič.
Anonymní- Anonymní
Po rychlém ošetření se zdál Mikomiin stav v pořádku. Vstal jsem a silně ji objal.
"Ty víš, že o zranění jako takové nejde.." zašeptal jsem. Měl jsem zkrátka nutkání jí něco takového říct, nebo aspoň naznačit a možnost být s ní mi za tu dobu opravdu chyběla.
"Ty víš, že o zranění jako takové nejde.." zašeptal jsem. Měl jsem zkrátka nutkání jí něco takového říct, nebo aspoň naznačit a možnost být s ní mi za tu dobu opravdu chyběla.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
"Ano, v tomto případě jde jen o bezpečí sebe. Každý si kope jen na svém písečku, bojujeme proti sobě. Jeden národ ukradne něco druhému, druhý to ukradne zpátky. Začne se válčit a vzniká koloběh nenávisti.." odkašlal jsem si.
Anonymní- Anonymní
To co se stalo byla asi poslední věc, kterou bych čekala. Byla jsem spíš připravena na další dávku výsměchu. Nechala jsem se objímat a asi to na mě mělo nějaký vliv.
"Promiň Keito. To já tě zatáhla do tý situace. Děkuju za všechno." hned na to se mi vrátil zdravý rozum.
"Allii... nepamatuješ si jak to dopadlo posledně?"
"Promiň Keito. To já tě zatáhla do tý situace. Děkuju za všechno." hned na to se mi vrátil zdravý rozum.
"Allii... nepamatuješ si jak to dopadlo posledně?"
Anonymní- Anonymní
"Konečne. Bolo mi cťou," prehovoril som spokojne a nechal ich si túto situáciu vychutnať. Vonkoncom, vzhľadom na všetko, čo sa udialo, tu moja práca skončila. Obaja, ako Mikomi, tak Allii, boli v poriadku a mne neostávalo nič než si víťazoslávne strčiť s radosťou v očiach cigaretu do úst a kráčať naprieč mesačnému svitu za ďalšími dobrodružstvami, nehovoriac o tom, že som ešte musel dokončiť istú techniku, čo mi zatknutím shinobi v minulosti zabránili.
- Presun
- Presun
Anonymní- Anonymní
"Pamatuju," odsunul jsem se, "jak to celé minule dopadlo mě mrzí.."
Koukl jsem se na odcházejícího Keita. Zřejmě to bude slušný ninja.
Koukl jsem se na odcházejícího Keita. Zřejmě to bude slušný ninja.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Hmmm takhle bohužel budeme o to zranitelnější...a budeme v nevýhodě...zatracení kage... řeknu naštvaně a pak se hned otočím na senseie...Gomenasai sensei...tak jsem to vůbec nemyslel...
Anonymní- Anonymní
"V pohodě, máš naprostou pravdu." přikývl jsem.
"Musíme něco vymyslet, nechceme-li padnout v boji proti nenávisti Uchihů.."
"Musíme něco vymyslet, nechceme-li padnout v boji proti nenávisti Uchihů.."
Anonymní- Anonymní
"A co na tom záleží? Beztak si půjdeš zase po svých, ať už tě napadnu, nebo naopak.." pokrčila jsem rameny a nerada jsem si přiznávala, že mě je to všechno líto. Kdyby ten blázen věděl, kolik nervů mě stál..
Anonymní- Anonymní
No...já jsem přece jen gennin myslím že v tomhle moc nápomocný nebudu i když bych chtěl...ale je fakt že se s tím musí něco udělat ale co... zamyslím se nahlas a pořád si hraji s novými zbraněmi co jsem dostal.
Anonymní- Anonymní
"Já se ukážu," otočil jsem se směrem k lesu, "slibuju."
-Přesun
-Přesun
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
"Geninové jsou mladé listy na stromu." udělal jsem několik pečetí a položil dlaně k zemi.
"Mokuton hijutsu: Jukai koutan!" narazili jsme na dost poničenou oblast, zřejmě po boji. Musela se znovu obnovit. Vyrostlo zde spoustu nových stromů.
"Něco je v lese..něco, co sem nepatří.."
zamračil jsem se, ale nehodlal jsem dál zkoumat tuto záhadu.
"Mokuton hijutsu: Jukai koutan!" narazili jsme na dost poničenou oblast, zřejmě po boji. Musela se znovu obnovit. Vyrostlo zde spoustu nových stromů.
"Něco je v lese..něco, co sem nepatří.."
zamračil jsem se, ale nehodlal jsem dál zkoumat tuto záhadu.
Anonymní- Anonymní
sensei čo sa deje ?? pozrel sa na neho nechapavo nevedel aka misia nevedel nič
Anonymní- Anonymní
V kľude som sa postavil a čakal čo sa bude diať a mal som ruky vo vreckách...
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: ---
POstavil jsem se a zůstal zamyšleně stát.
"Pojďme dál.." kousek dál byla nějaká studánka. Zastavili jsme se, opláchl se. Vypadalo to, jako kdyby tu před chvíli někdo byl.
"Pojďme dál.." kousek dál byla nějaká studánka. Zastavili jsme se, opláchl se. Vypadalo to, jako kdyby tu před chvíli někdo byl.
Anonymní- Anonymní
postavil som sa za senseia a oplachol sa tiež všimol som si stopi škrabancov na strome sensei škrabance povedal a ukazal na stromi
Anonymní- Anonymní
Z ne zaujímavosťou som sa vydal za nimi...
Shinobi
Kagura;
- Spoiler:
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Otočil jsem se za povědomým hlasem. Ve tváři se mi mihlo velké překvapení.
"Ty? Máš..být mrtvá?!"
"Ty? Máš..být mrtvá?!"
Anonymní- Anonymní
"Ach zase ona...pche" povedal teraz ťa dostanem... zamračil sa..
Shinobi
Kagura;
- Spoiler:
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Ranton...bla bla bla" začal otvárať ústa a po tichý si hovoril bla bla bla...a rozbehol sa proti nej vyhýnajúc sa technike
Shinobi
Zase ta technika.. pomocí Shunshin jsem se dostal těsně před Kaita. Ta technika by ho zabila, nedá se ji vyhnout, je navádějící.. Opět jsem zažil mučivou bolest elementu bouře. Po eúforii jsem se pomalu zvedal ze země a ze mě se kouřilo.
"Jak jsem řekl minule..ochráním vás i za cenu života.."
"Jak jsem řekl minule..ochráním vás i za cenu života.."
Anonymní- Anonymní
Strana 17 z 21 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 17 z 21
Povolení tohoto fóra: