Okolí Konohy, lesní skrýš Saku a Kagury
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora
Strana 1 z 1
Re: Okolí Konohy, lesní skrýš Saku a Kagury
Položila jsem Kaguru opatrně na zem a prohlédla si ji. Nevypadala nejlépe. Jemně jsem jí položila dlaň na čelo a soustředila čakru. Ruka mi zeleně svítila a snažila jsem se aguru vyléčit.
Anonymní- Anonymní
Kagura;
- Spoiler:
Naposledy upravil Shinobi dne Thu 15 Dec - 20:04, celkově upraveno 1 krát
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Lehce jsem s rukou ucukla, ale nepřestávala jsem ji léčit. ,,Kagura-sama, měla byste ležet..V klidu, ještě nejste plně v pořádku." zatlačila jsem jí jemně ruku na hruď, aby ležela a nepokoušela se vstát.
Anonymní- Anonymní
Kagura;
- Spoiler:
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Mrzelo mě, že jsem jí více nepomohla. Ona pomohla mě a já..,,Ještě vydržte..V pořádku budete až tak za den, dva. Tahle technika byla silná." sjela jsem jí rukou hruď a léčila i tam, abych se po pár minutách posadila a pozorovala ji. Vyléčené by to být mělo..
Anonymní- Anonymní
Stiskla jsem pěsti. "Pět let... čekala jsem pět let! Nevydržím to už ani minutu! Ten haj** musí chcípnout!" vyštěkla jsem a posadila se. Bolelo to, ale věděla jsem, že prostě nemůžu přestat, dál, prostě dál!
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Chápala jsem ji, jenže jí nemohu dovolit, aby udělala nějakou hloupost. ,,V tomto stavu byste to nezvládla. LEpší je se zotavit a vrátit se v plné síle, než jít oslabená a nechat se dobrovolně zabít." nerada ji kritizuji nebo jí odmlouvám, ale tohle byla pravda a mě na ní záleželo. Nemohla jsem jí to dovolit.
Anonymní- Anonymní
Kagura;
- Spoiler:
Shinobi
Vesnice:
Klan:
,,Kagura-sama..." šeptla jsem. ,,Když se pokusíte zotavit, čemuž pomůže klid a nějaký čas, zvládnete to. Věřím tomu! Stanete se Hokage a konečně získáte respekt, které si právem zasloužíte." pokusila jsem se o úsměv.
Anonymní- Anonymní
Kagura;
"Dobrá... ale hned jak to bude možné odcházím! Assasin Senju si nezaslouží dýchat vzduch, tak, jako my!"
- Spoiler:
"Dobrá... ale hned jak to bude možné odcházím! Assasin Senju si nezaslouží dýchat vzduch, tak, jako my!"
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Tentokrát mi šel úsměv od srdce. ,,Dobře." přikývla jsem a od Kagury se nehnula ani na krok. Dávala jsem pozor, aby se jí nepřítižilo, ikdyž by nemělo. Naopak by se všechny rány měly hojit, přesto jsem u ní raději zůstala.
,,Nepotřebujete něco, Kagura-sama?" nečekala jsem na odpověď a donesla matraci i s polštářem a dekou. Opatrně jsem Kaguru nadzvedla a vložila pod ni matraci. Pod hlavu polštář a přikryla ji dekou. Ještě jsem odběhla a přinesla jí sklenici vody a nějaký prášek, který tlumí trochu bolest.
,,Nepotřebujete něco, Kagura-sama?" nečekala jsem na odpověď a donesla matraci i s polštářem a dekou. Opatrně jsem Kaguru nadzvedla a vložila pod ni matraci. Pod hlavu polštář a přikryla ji dekou. Ještě jsem odběhla a přinesla jí sklenici vody a nějaký prášek, který tlumí trochu bolest.
Anonymní- Anonymní
Kagura;
"Arigato.." zamumlala jsem, i když to bylo tka na půl pusy.
- Spoiler:
"Arigato.." zamumlala jsem, i když to bylo tka na půl pusy.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Mírným úsměvem a přikývnutím jsem jí dala najevo, že to nic nebylo. Posadila jsem se vedle a opřela se o stěnu. Pohrávala jsem si s maskou, a přitom dávala pozor na svou spasitelku.
Anonymní- Anonymní
Kagura;
- Spoiler:
Shinobi
Vesnice:
Klan:
,,Hai.." odsouhlasila jsem pološeptem a došla ke skříňce, odkud jsem vytáhla slabší přikrývku. Znovu jsem se vrátila na místo, kde jsem posedávala před chvílí, ale tentokrát jsem si polosedla a přikryla se. Věděla jsem, že stejně neusnu. A kdyby ano, alespoň bych sklouzla tak, že bych si lehla. Oči jsem nechala otevřené a sledovala vše v místnosti.
Anonymní- Anonymní
Kagura;
- Spoiler:
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Velice optimistické... proběhlo mi hlavou. Stále jsem seděla soustředěná na všechny zvuky kolem sebe, stejně jako jsem dávala pozor na spící Kaguru.
Anonymní- Anonymní
Kagura;
- Spoiler:
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: