Okolí Konohy
+8
Kaito Yoshikuni
Tetsuya
Ryuuji Akatsuchi
Noriko Kana
Kushina Uzumaki
Nawaki
Yoko Ayme
Uzumaki Allii
12 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 18 z 21
Strana 18 z 21 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21
Re: Okolí Konohy
Kagura;
- Spoiler:
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Pche.." povedal sarkasticky" Arigatto Sensei.." a znovu sa rozbehol ke´d už technika skončila vyskočil a použil Katon:Endan
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: ---
Takže..mám ještě jeden pokus..
"Ne!" zakřičel jsem a natáhl ruku, v boku mě bolestivě píchlo.
"Mandara no jin!" napřáhl jsem se a vyplivl spooooooooooooustu hadů xD
"Ne!" zakřičel jsem a natáhl ruku, v boku mě bolestivě píchlo.
"Mandara no jin!" napřáhl jsem se a vyplivl spooooooooooooustu hadů xD
Anonymní- Anonymní
rozbehol sa za nim vytiahol try kunaje a hodil ich po nej urobil jedno salto a hodil dalsie try kunaie pri dopade dalsie try a vsetky jju obletely vyzeralo to ako keby som ju netrafil ale boli na nich lanka ale nemohly ich vidieť
Anonymní- Anonymní
Jakmile jsem opustil branu tak se Ke mne pridal i Tsuki
Po te jsme se jenom tak potloukaly okolo Konohy
Po te jsme se jenom tak potloukaly okolo Konohy
Shinjiro- Počet príspevkov : 775
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Hyuuga
Kagura;
- Spoiler:
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Ksó..." dopadol som na zem a zmizol z tej vody preč...
Shinobi
potom som potiahol za lanka a zasmial sa lebo lanka ju zmutaly k telu nemohla sa ani pohnuť teras kinto
Anonymní- Anonymní
Tsuki nejak se nam tu z niceho nic zacina zatahovat asi bychom se meli vratit do vesnice co myslis?
Tsuki se mi zakousl do nohavice a nekam me zacal tahat.
Co se deje Tsuki? Mam jit za tebou? Jenom kolem me obkrouzil a zacal jit v pred ja ho nasledoval
Tsuki se mi zakousl do nohavice a nekam me zacal tahat.
Co se deje Tsuki? Mam jit za tebou? Jenom kolem me obkrouzil a zacal jit v pred ja ho nasledoval
Shinobi
Kagura;
- Spoiler:
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Po větvích jsem dosákala až k místu, odkud byl slyšet boj. Postavila jsem se na jednu z větví s makou na obličeji a chvillinku sledovala boj. Vzala jsem si du ruky kunai a pod maskou se ušklíbla. Vyrazila jsem velkou rychlostí k místu, kde Kagura stála a skončila jsem těsně před tím malým klukem, který ji spoutal. Kunai jsem použila k tomu, abych přezla lanka, která ji držela.
,,Omlouvám se, Kagura-sama, že jsem nedorazila dřív." postavila jsem se do pojové pozice.
,,Omlouvám se, Kagura-sama, že jsem nedorazila dřív." postavila jsem se do pojové pozice.
Anonymní- Anonymní
Neváhal som a poskladal som pečate "Katon:Katon: Ryūka no Jutsu"
Shinobi
Kagura;
Ranton Raiunkouha!"
- Spoiler:
Ranton Raiunkouha!"
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Tak tady je i ta druhá..vy geninové, vezmete si tu druhou, já si vezmu Kaguru..."
otočil jsem se k bouřlivé obloze..Tato technika je dost nebezpečná..
"Mokuton: Jukai heki!"
předemnou vyrostla dřevěná zeď, pod nátlakem techniky praskla a já se kryl rukama před třískama.
otočil jsem se k bouřlivé obloze..Tato technika je dost nebezpečná..
"Mokuton: Jukai heki!"
předemnou vyrostla dřevěná zeď, pod nátlakem techniky praskla a já se kryl rukama před třískama.
Anonymní- Anonymní
Soustředila jsem čakru do nohou a co nejvíc vyskočila, abych se stihla schovat strom. Nestihla jsem to však úplně. Oheň mi popálil ruku. Zamračila jsem se a vylezla si na větev a poskládala pečetě.
,,Hijutsu:Sensatsu Suishou!" z vody, která kolem byla se vytvořily obrovské jehly, které mířily na oba geniny. Sáhla jsem si na ruku a usykla. Za to zaplatíte!
,,Hijutsu:Sensatsu Suishou!" z vody, která kolem byla se vytvořily obrovské jehly, které mířily na oba geniny. Sáhla jsem si na ruku a usykla. Za to zaplatíte!
Anonymní- Anonymní
hehe pribehol som k senseiovi sensei hodte ma po nom henge premenil sa na kunai
Anonymní- Anonymní
Kagura;
- Spoiler:
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Po chvili jsem uslytsel zvuky boje
A Tsuki me zastavil.
Co se deje Tsuki? Mam to nejdrive proverit?
Tsuki akorat prikivl
Dobre! Poskladal jsem pecete Byakugan Kolem mych bilych oci ponaskakovaly zilky a ja videl pred sebe i okolo
1,2,3,4,5 pet osob jeste to budu chvili pozorovat
A Tsuki me zastavil.
Co se deje Tsuki? Mam to nejdrive proverit?
Tsuki akorat prikivl
Dobre! Poskladal jsem pecete Byakugan Kolem mych bilych oci ponaskakovaly zilky a ja videl pred sebe i okolo
1,2,3,4,5 pet osob jeste to budu chvili pozorovat
Shinobi
(Umm Sarutobi...nemůžeš udělat a použít ty klony...v předchozím příspěvku jsi neudělal žádné pečetě, takže bohužel...stejně tak jsi můj útok ignoroval...bohužel tě tím pádem můj útok zasáhne..)
Z větve jsem je dále sledovala usmála se, když jedna z jehel toho prcka zasáhla. Přesně do ruky. To muselo bolet, ušklíbla jsem se.
Z větve jsem je dále sledovala usmála se, když jedna z jehel toho prcka zasáhla. Přesně do ruky. To muselo bolet, ušklíbla jsem se.
Anonymní- Anonymní
Tsuki zustan tady
Tsuki jenom kyvl. Ja nahromadil cakru do ruky a do stromu kde stala ta kunoichi jsem plnou silou uderil Juukenem
Juuken!!! a cely strom se zacal trast
Tsuki jenom kyvl. Ja nahromadil cakru do ruky a do stromu kde stala ta kunoichi jsem plnou silou uderil Juukenem
Juuken!!! a cely strom se zacal trast
Naposledy upravil Shinjiro dne Fri 16 Dec - 20:15, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
Mokuton no yoroi! v letě jsem se soustředil a nechal své tělo pokrýt stromovou kůrou. Jakmile do mě narazila voda posílená bleskem, dřevěná kůra mě dokázala ochránit před výbojem. Nicméně se brnění rozpadlo. Nezahálel jsem, vytáhl několik shurikenů, vyfoukl na ně plamen ohně.
"Katon: Hi no Yaiba!"
"Katon: Hi no Yaiba!"
Anonymní- Anonymní
Zachytila jsem se rukou kmenu, div jsem nespadla.
,,Co se to...Dalši par*ant?" povzdychla jsem si a volnou rukou udělala znovu pečetě.
,,Hijutsu: Sensatsu Suishou." znovu se zformovaly jehly a tentokrát mířily na Hyuugu.
,,Co se to...Dalši par*ant?" povzdychla jsem si a volnou rukou udělala znovu pečetě.
,,Hijutsu: Sensatsu Suishou." znovu se zformovaly jehly a tentokrát mířily na Hyuugu.
Anonymní- Anonymní
Bez vetsich problemu jsem se jehlam vyhnyl pote jsem se rozbehl k tomu stromu a opet jsem zkoncentroval cakru ale tentokrat do oboudvou rukou a pouzil juuken na kmen stromu ktery tento natlak uz nyvydrzel a zacal padat k zemi.Tohle si zkousel na nekoho jinyho kote. A zkus se merit se sobe rovnyma.
Shinobi
Kagura;
- Spoiler:
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Strana 18 z 21 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 18 z 21
Povolení tohoto fóra: