Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Okolí Konohy

+8
Kaito Yoshikuni
Tetsuya
Ryuuji Akatsuchi
Noriko Kana
Kushina Uzumaki
Nawaki
Yoko Ayme
Uzumaki Allii
12 posters

Strana 16 z 21 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21  Next

Goto down

Okolí Konohy - Stránka 16 Empty Okolí Konohy

Příspěvek pro Anonymní Sat 23 Apr - 23:13

First topic message reminder :

Okolí Konohy - Stránka 16 Okolkonohy

Lesíky, malé domky a skleníky.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Okolí Konohy - Stránka 16 Empty Re: Okolí Konohy

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Dec - 19:32

"Prosímtě, jako kdybys měl sílu mi odporovat." ušklíbla jsem se a začala vydloubávat kamínky z odřeniny na předloktí.
"Na to místo se také vracet nehodlám, ale mám pocit, že nás ještě pár nepříjemných povinností čeká."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Dec - 19:38

"Ako napríklad?" musel som sa opýtať.
Ako keby toho už nebolo dosť, hoc na druhú stranu musím uznať, že odkedy som vonku a mám možnosť podobne konať, cítim sa skoro ako keby som bol na slobode. Krásny to pocit, vedieť, že žijem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Dec - 19:38

Jdu vedle senseie. Sensei..jak to bude teď s mojím Kuchyiose? řeknu mu a pokračuji dál cestou a rozhlížím se kolem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Dec - 19:41

"Už ho umíš viď?" usmál jsem se.
"Až tady skončíme, zaměříme se na další techniky, brzy bude chuuninská zkouška.."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Dec - 19:42

Divně jsem se pousmála a můj odhodlaný pohled dával tušit, že to myslím smrtelně vážně.
"Půjdu a najdu Tetsuyu. Až pozná pravý význam slova bolest, ještě rád mi prozradí, co se s Alliim stalo."
"Bohužel ho nezabiju, jenom přizabiju." dodala jsem smutným tónem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Dec - 19:45

"Tomu hovorím skvelý postoj!" pochválil som ju a pomaly sa konečne pokúsil postaviť.
To meno som už niekde počul, každopádne keby som sa pokúsil nad tým premýšľať, pravdepodobne by to dospelo až k bolesti hlavy, čo rozhodne nehodlám pripu- au, k*rva a je to tu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Dec - 19:50

Hai sensei... řeknu mu s úsměvem a pak dodám...už se nemůžu chuuninské zkoušky dočkat...bude to paráda...a o jakých technikách mluvíte sensei? začnu vyzvídat.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Dec - 19:51

"Děje se něco? Vypadáš jako v posledním tažení." podivila jsem se a vůbec mi ta poznámka nepřišla nepatřičná. Konečně jsem vydloubala všechny kamínky v ráně na předloktí, a tak jsem na ni začala nanášet mast. I když to trochu pomohlo, bylo mi jasné, že k lékaři si zajít musím.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Dec - 19:54

"Musíme trochu rozpracovat tvé zaměření," řekl jsem tajemně a sáhl do brašničky. Vytáhl jsem dva boxery z čakrového ostří.
"Vezmi si je, když do nich soustředíš čakru budou vést tvůj živel. Až budeš ovládat čakru dokonale, dokážeš rozseknout i skálu."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Dec - 19:55

"Ále, kdeže, som v pohode," ubezpečil som ju a konečne už definitívne stál na nohách.
"Chystáš sa tu aj prespať, alebo sa konečne vrátime?" spýtal som sa s miernym úsmevom na tvári. Moje vyčerpanie už nebolo na tak vysokej úrovni ako predtým, dalo by sa povedať, že som bol už z veľkej časti naozaj v poriadku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uzumaki Allii Thu 15 Dec - 19:57

Po nějaké době potulování jsem narazil na mou oblíbenou studánku, u které jsem poslední dobou často sedával. Opřel jsem se o strom a posadil, zpoza kabátu jsem vytáhl čutoru a trošku se osvěžil. Pak jsem čutoru zase zandal a sledoval nebe plné hvězd.
Uzumaki Allii
Uzumaki Allii
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 1543

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Uzumaki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Dec - 20:00

Díky...sensei... řeknu když mi podá dva boxery. Vezmu si je a zkusím je do ruky dokonale sednou...zkusím do nich pomalu pouštět chakru...ale zatím se mi to moc nedaří...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Dec - 20:02

"Spát pod širákem... co může být hezčího?" zavrčela jsem a neochotně se vyhrabala na nohy. Šla jsem směrem ke Konoze a už už jsem se viděla v posteli. V tom mi něco padlo do oka. Nebo ne něco ale někdo. Sedělo to u studánky a bylo mi to povědomé.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Dec - 20:04

Nasledoval som v ceste tesne za ňou, obzerajúc si nádhernú okolitú prírodu, keď ma odrazu zastavil Mikomin chrbát, po s ktorým zrážkou v kombinácií s následným podknutím sa o kameň spôsobil môj pád na zadok. Jediné, čo mi v tej chvíli ostávalo, bolo ďakovať bohu za to, že som nedopadol opakovane na nos. Aspoň teda do doby, kým som si neuvedomil, že ja vlastne v žiadneho boha neverím.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Dec - 20:06

"Není zač, Kotoke.." znovu jsem se na něj usmál.
"Chceš vědět, jak to dopadlo na srazu Kage?" řekl jsem po chvíli a ve mě se vzedmula vlna nevole.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uzumaki Allii Thu 15 Dec - 20:06

Zaslechl jsem nějaké hlasy a otočil se směrem za nimi. K mému překvapení to byl opravdu někdo mně známý. Na tváři se mi objevil nepatrný úsměv a chvíli jsem přemýšlel, co tu tenhle fouňa dělá. Co tu vlastně dělám já.. znovu jsem se mírně pousmál a vstal od stromu. Lehce jsem mávl a pozoroval ji, i kluka v její přítomnosti. Popravdě mě potěšilo to, že ji vidím.
Uzumaki Allii
Uzumaki Allii
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Dec - 20:09

Pokud mi to povíte...dělo se něco zajímavého? řeknu a vzedme se ve mě zvědavost.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Dec - 20:10

"Nemůžeš vejrat na cestu?!" procedila jsem velmi milou poznámku skrze zuby směrem k tomu nešikovi, co se válel za mnou. Pak jsem se zaměřila na mávající osobu.
"Ty... žiješ?" výraz v mém obličeji musel být neskutečně zajímavý, protože jsem byla překvapená, ale zároveň to pro mě bylo jakési zadostiučinění, že jsem nevěřila té zprávě oprávněné.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Dec - 20:12

"Auvajs, no ak to chceš vedieť, bolelo to fajne, ale áno, nanešťastie pre teba ešte žijem!" reagoval som na Mikomi zo zeme v snahe sa postaviť. Naozaj, kto mal počítať s tým, že zastane uprostred cesty?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Dec - 20:16

"Celý sraz byl jedna velká fraška. Tsuchikage je pomatený blázen, odešel z jednání dřív a slušně řečeno mě dost nasral..Na ničem jsme se neshodli, jen jsme se hádali. Kromě Raikageho..Nedokázali jsme se ani dát dohromady kvůli světu Shinobi. Kagové, jen banda idiotů, kteří se bojí o své drahocenné zádky!" vyprskl jsem, nadechl se a znovu nasupeně pokračoval.
"Chtěl jsem, abychom šli proti němu jen my, pět kage. Myslíš, že chtěli? Ne..Copak má do toho cenu tahat i celé vesnice? Ohrožovat vědomě život ostatních...já jsem kage, je mou povinností se postarat o rodinu, o vesnici. Já ji mám chránit."
"Poznal jsem už dost Kage na to, abych dokázal hodnotit..Tento svět nemá šanci, pokud něco neuděláme.."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uzumaki Allii Thu 15 Dec - 20:18

,,Neměl bych snad?" podíval jsem se na chlapíka za Mikomi a ušklíbl se, ,,a kdopak je tohle?"
Přišel jsem trošku blíž a pronesl směrem k Mikomi. "Na co tak čučíš?"
Přesto, že jsem už uvažoval o návštěvě očního lékaře, nemohl jsem si nevšimnout zranění, co měla Mikomi po celém těle. "A kde jsi přišla k tomuhle, prosimtě?"
Rozsvítili se mi dlaně do azurově modré záře a na některé z ran jsem se chystal podívat.
Uzumaki Allii
Uzumaki Allii
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Dec - 20:24

Nervy jsem měla v kýblu, takže jsem se nezmohla na nic, než další tupé zírání.
"Tak o něm Tetsuya tvrdil, že ho zabil!" pravila jsem směrem ke Keitovi. Začala jsem se opravdu zlobit, protože jsem se nevyznala ve svých pocitech a duchaplné poznámky mých dvou společníků mi na radosti nepřidávaly.
[b]"A kde jsem přišla k tomuhle?"
mluvila jsem směrem k Alliimu.
"Vytáhla jsem ho z vězení."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Dec - 20:28

Nasledovala dlhá doba tupého čumenia, než sa žiarovka nad mojou hlavou konečne rozsvietila.
"Čože?! To chceš povedať, že sme tam šli zbytočne?!" pohliadol som smerom k Alliimu.
"Tse, nech to bude znieť akokoľvek nezdvorilo, neteší ma, že žiješ," nedovolil som si nepoznamenať.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uzumaki Allii Thu 15 Dec - 20:35

Pokračoval jsem v prohlídce, na tváři se mi objevil můj starý pracovní výraz, kdy šlo vše stranou a nejpřednější bylo zdraví pacienta, nebo zraněné osoby.
"Tetsuya zabít mě?!" rozesmál jsem se, "ne, vážně.. Mikomi, mě?" zavrtěl jsem se smíchem hlavou.
"Nemám namysli tohohle.. nin-.." jedním okem jsem si ho přeměřil, "tohohle chlapa, ale tahle zranění.. nevypadají zrovna nebezpečně, ale lepší by bylo to zkontrolovat."
Za hlavou se mi objevila modrá anime kapka, když jsem si uvědomil, že není moc kde.
Uzumaki Allii
Uzumaki Allii
Jounin
Jounin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 15 Dec - 20:36

Je škoda že nedrží při sobě...byla by to paráda bojovat pod jedným společným cílem...za ochranou našich přátel... řeknu Hokagemu na znepokojivou situaci na srazu...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 16 z 21 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: