Ulice Listové
+8
Kisuke Uchiha
Yoko Ayme
Noriko Kana
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
12 posters
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Hlavní ulice Konohagakure.
Zde naleznete: Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Hlavní ulice Konohagakure.
Zde naleznete: Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 10:49, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
''asi jen moc přemýšlím a přehřívá se mi s toho mozek''
usmál jsem se a dal jsem si prsty pryč
usmál jsem se a dal jsem si prsty pryč
Anonymní- Anonymní
"Tak si bež odpočinúť a vychladnúť." Obzrel som sa, či je Yoko ešte stále na ulici.
Anonymní- Anonymní
''ah ... ano promiň zdržel jsem vás dva již moc dlouho''
pod mostem vychladnu asi celkem hodně ... ale s tím odpočinkem nevím
''ještě jedna poslední otázka ... nevíš kde bych mohl zdokonalit své genjutsu a naučit se další techniky z této kategorie ?''
pod mostem vychladnu asi celkem hodně ... ale s tím odpočinkem nevím
''ještě jedna poslední otázka ... nevíš kde bych mohl zdokonalit své genjutsu a naučit se další techniky z této kategorie ?''
Anonymní- Anonymní
Stála jsem zády k nim a nějak jsem ani nechtěla jejich rozhovor poslouchat. Do soukromých věcí cizích lidí mi vážně nic není.
Rozhlížela jsem se po ulici, ale ve tmě jsem toho opravdu moc neviděla. A díky tomu malému světlo, které vydávali pouliční lampy jsem viděla aspoň pod svoje nohy. Aspoň nezakopnu.. Ušklíbla jsem se a čekala až si to vyřeší.
Rozhlížela jsem se po ulici, ale ve tmě jsem toho opravdu moc neviděla. A díky tomu malému světlo, které vydávali pouliční lampy jsem viděla aspoň pod svoje nohy. Aspoň nezakopnu.. Ušklíbla jsem se a čekala až si to vyřeší.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
"Skús hokageho, on má na genjutsu zvitky, alebo... neskôr ťa nejaké genjutsu môžem naučiť sám." Prešiel som k Yoko chvíľku potom ako som mu povedal čo robiť. Keď som už bol pri nej, tak som zastal. "Myslím, že je vyriešené všetko." Aj keď neviem, čo mi bude hokage ochotný dať nejaký zvitok na techniku.
Anonymní- Anonymní
''ano, to je vše, přeji hezký zbytek noci''
podíval jsem se na Yoko
''i vám mladá slečno''
mile jsem se usmál a po té jsem od nich pomalu odkráčel pryč
podíval jsem se na Yoko
''i vám mladá slečno''
mile jsem se usmál a po té jsem od nich pomalu odkráčel pryč
Anonymní- Anonymní
Trhla jsem sebou, když jsem vedle sebe uslyšela povědomý hlas, který mě vytrhl ze zamyšlení. Otočila jsem se na Futoshiho a podívala jsem se i na chlapce. Všimla jsem si, že odchází a pak jsem se podívala na Futoshiho.
"Všechno v pořádku?" Zeptala jsem se a hned na to jsem se pousmála.
"Všechno v pořádku?" Zeptala jsem se a hned na to jsem se pousmála.
Shinobi
"Áno, potreboval len nejaké informácie ohľadom Mikomi a dediny... už som tu len pre teba." Uškrnul som sa, ale v tme to asi vidno veľmi nebolo. V poslednom čase sa ma dosť ľudí pýta na tým.
Anonymní- Anonymní
"Jenom pro mě? Říkala jsem ti, že tě nechci zdržovat od povinností.." Chtěla jsem ještě něco dodat, ale radši jsem jen zakroutila hlavou a pousmála jsem se.
Shinobi
opět jsem vylezl na sochy kagu a uvelebil jsem se na soše třetího hokageho... zde jsem si lehl na záda a díval jsem se do nebe... částečně jsem spal a částečně jsem byl vzhůru
Anonymní- Anonymní
"Je dost pozdě, takže na jídlo to nevidím.." Ušklíbla jsem se. "Nechám to znovu na tobě..." Dodala jsem po chvilce zamyšlení.
Shinobi
Jemne som ju chytil za ruku a usmial sa. "Tak nás niekam vezmem."
Následne som nás oboch premiestnil.
(Presun - https://nsgoon.forumczech.com/t521-jazero#27857)
Následne som nás oboch premiestnil.
(Presun - https://nsgoon.forumczech.com/t521-jazero#27857)
Anonymní- Anonymní
když jsem se na hlavě třetího převaloval spozoroval jsem mezi ulicemi neznámého muže a zaměřil jsem na něj svůj pohled
Anonymní- Anonymní
"kdo to je" špetl jsem si pro sebe a vyskočil jsem na budovu abych mněl vetší rozhled
Anonymní- Anonymní
Už dlho som nevidel žiadneho zo svojich priateľov a to mi nerobilo dobre. Cítil som sa sám. Posadím sa na obrubník vedľa ulice a pozorujem ľudí, ktorí sa prechádzajú. Všetci pohromade ako priatelia.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem k Shushuya-saké baru a otevřel dveře. Radostně jsem vešel dovnitř, vybral jsem nám místo a rovnou i objednal.
"Dvakrát saké, prosím a ještě ramen, taktéž dvakrát" usmál jsem se na prodavačku"
"Hai, hned to bude." také se usmála a odešla.
"Tak... co tě přivádí do Konohy?" tato otázka už směřovala k Infimu. Stále jsem musel myslet na Mikomi a také jsem si vzpomněl na Shinjin*copak asi dělá* po krátkém zamyšlení jsem se zase otočil na Infiho.
"Dvakrát saké, prosím a ještě ramen, taktéž dvakrát" usmál jsem se na prodavačku"
"Hai, hned to bude." také se usmála a odešla.
"Tak... co tě přivádí do Konohy?" tato otázka už směřovala k Infimu. Stále jsem musel myslet na Mikomi a také jsem si vzpomněl na Shinjin*copak asi dělá* po krátkém zamyšlení jsem se zase otočil na Infiho.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Šla jsem po ulici. Tedy spíš se ploužila o berlích. Dělalo to - ťuk, ťuk, ťuk... Za chvíli jsem zahlédla známý saké bar. Udělalo se mi poněkud mdlo, když jsem si vzpomněla na svou včerejší opici.
Anonymní- Anonymní
"No... V podstaťe mě přestalo bavit se jen každej den potulovat po ulicích mé rodné vesnice na jihu Země ohně." Usmál jsem se. "V podstatě jsem chtěl dělat něco užitečnýho se svým životem."
[Sice je vidět, že mě moc neposlouchá, ale je pěkné si po dlouhé době s někým popovídat]
"Určitě tě zase někdy pozvu já!" Dodal jsem se smíchem.
[Sice je vidět, že mě moc neposlouchá, ale je pěkné si po dlouhé době s někým popovídat]
"Určitě tě zase někdy pozvu já!" Dodal jsem se smíchem.
Anonymní- Anonymní
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Povolení tohoto fóra: