Ulice Listové
+8
Kisuke Uchiha
Yoko Ayme
Noriko Kana
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
12 posters
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Hlavní ulice Konohagakure.
Zde naleznete: Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Hlavní ulice Konohagakure.
Zde naleznete: Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 10:49, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
''nejde o to jakého si postavení, jde o to co je v tobě... to především''
usmál jsem sen a ní
usmál jsem sen a ní
Anonymní- Anonymní
Kéž by to tak bylo.
"Dokud mám nálepku genin, tak na mě každý kouká pomalu jako na mrzáka. A jestli chci jednou svůj klan chránit tak na to prostě potřebuju být S-ninja."
Popřípadě, pokud budu chtít pár věcí změnit. Copak by mě teď někdo poslouchal?
"Dokud mám nálepku genin, tak na mě každý kouká pomalu jako na mrzáka. A jestli chci jednou svůj klan chránit tak na to prostě potřebuju být S-ninja."
Popřípadě, pokud budu chtít pár věcí změnit. Copak by mě teď někdo poslouchal?
Anonymní- Anonymní
Trochu jsem se pousmála.
"A to mě vůbec neznáš. Asi proto. Viděl jsi až moc málo mých držkopádů."
"A to mě vůbec neznáš. Asi proto. Viděl jsi až moc málo mých držkopádů."
Anonymní- Anonymní
''držkopády nejsou důležité, důležité je kolikrát se zvedneme a budeme nadále bojovat proti osudu''
položil jsem jí ruku na rameno
položil jsem jí ruku na rameno
Anonymní- Anonymní
Problém je to, že můj boj, je jako kdybych nebojovala...
Zvedla jsem se na nohy a vyšla do ulic.
"Nezlob se, že tak najednou odcházím, ale už musím domů."
Zvedla jsem se na nohy a vyšla do ulic.
"Nezlob se, že tak najednou odcházím, ale už musím domů."
Anonymní- Anonymní
''no ... dobře''
zůstal jsem tam sedět
tak asi budu spát tady na té židly...
zůstal jsem tam sedět
tak asi budu spát tady na té židly...
Anonymní- Anonymní
Trochu se mi točila hlava, takže jsem měla jiné starosti než to, co bude dělat Taiki.
"Tak ahoj..." zamumlala jsem a nebyla si jistá, jestli mě slyšel. Šla jsem směrem k domovu.
přesun
"Tak ahoj..." zamumlala jsem a nebyla si jistá, jestli mě slyšel. Šla jsem směrem k domovu.
přesun
Anonymní- Anonymní
''ahoj''
zamumlal jsem po té jsem vstal a šel jsem se projít ulicemi ...
zamumlal jsem po té jsem vstal a šel jsem se projít ulicemi ...
Anonymní- Anonymní
Vešla jsem na ulici a rozhlížela jsem se. Přemýšlela jsem nad tím, kam půjdu. Domů se mi nechtělo, stejně bych tam jen zadumaně koukala do zdi.
Otočila jsem se, abych zjistila, jestli jde Futoshi za mnou.
Otočila jsem se, abych zjistila, jestli jde Futoshi za mnou.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
šel jsem ulicemi a po chvíli jsem naproti mě uviděl Yoko... pomalu jsem se zastavil
není to ta z odpoledne ?
pomalu jsem se vydal ulici směrem k ní s úmyslem se jí na něco zeptat
není to ta z odpoledne ?
pomalu jsem se vydal ulici směrem k ní s úmyslem se jí na něco zeptat
Anonymní- Anonymní
Bola tma a ja som sa pozeral pod nohy, aby som sa o niečo nepotkol. Keď sa Yoko otočila, čím aj zastala, len tak tak som do nej nenabúral. Zostal som stáť pár centimetrov od nej. "H-hop, už som nás videl na zemi." Odstúpil som o krôčik vzad. "Ak chceš mohol by som nás niekam vziať."
Anonymní- Anonymní
uviděl jsem Futoshiho a nyní jsem se chtěl na něco zeptat jeho ... jelikož jsem se chtěl Yoko zeptat kde je Futoshi ... pomalu jsem k nim přišel
''omlouvám se že vás takto večer vyrušuji''
řekl jsem
''ale rád bych se Futoshiho na něco zeptal ... pokud nevadí''
''omlouvám se že vás takto večer vyrušuji''
řekl jsem
''ale rád bych se Futoshiho na něco zeptal ... pokud nevadí''
Anonymní- Anonymní
Všimla jsem si Futoshiho a naštěstí jsem stála, jinak bychom vážně byli na zemi.
"Hai, někam můžeme jít. Domů stejně nijak nespěchám.." Usmála jsem se a pak jsem zaslechla hlas. Otočila jsem se a prohlédla si osobu. Někde jsem ho už viděla.. Přemýšlela jsem, ale pak jsem přikývla.
"Nevadí, vyřeště si, co potřebujete.." Usmála jsem se a odstoupila o pár kroků dozadu, abych jim nechala prostor.
"Hai, někam můžeme jít. Domů stejně nijak nespěchám.." Usmála jsem se a pak jsem zaslechla hlas. Otočila jsem se a prohlédla si osobu. Někde jsem ho už viděla.. Přemýšlela jsem, ale pak jsem přikývla.
"Nevadí, vyřeště si, co potřebujete.." Usmála jsem se a odstoupila o pár kroků dozadu, abych jim nechala prostor.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Očami som ešte sledoval Yoko, keď som sa zameral na Taikiho. "Počúvam."
Anonymní- Anonymní
podíval jsem se na Futoshimu a nechtěl jsem ho nijak déle zdržovat a proto jsem ihned začal mluvit ale tak aby to slyšel jenom on
''podle toho co se v předešlých dnech stalo soudím že jsi sensei Mikomi''
zažbrblal jsem a hned jsem pokračoval
''podle očí jsi též hyuuga a možná i něco víc ... podle té ... dimenzionární schopnosti nebo co to bylo, jen bych rád pověděl že Mikomi se necítí moc dobře s tím jak na tom teď je cítí se až moc slabá a zranitelná, a čím déle jí takto necháme být tím to pro ní bude horší a horší, chápu že máš i teď jiné starosti''
koukl jsem se na Yoko
''chápu to. V kumo jsem byl chuunin který byl téměř jouninem proto myslím že bych mohl Mikomi dát nějaké zkušenosti a pokud by jsi mi řekl co bych ji měl učit i s tím bych jí také částečně mohl pomoci, nedělám to pro žádný můj tajný účel ale pro ni''
''podle toho co se v předešlých dnech stalo soudím že jsi sensei Mikomi''
zažbrblal jsem a hned jsem pokračoval
''podle očí jsi též hyuuga a možná i něco víc ... podle té ... dimenzionární schopnosti nebo co to bylo, jen bych rád pověděl že Mikomi se necítí moc dobře s tím jak na tom teď je cítí se až moc slabá a zranitelná, a čím déle jí takto necháme být tím to pro ní bude horší a horší, chápu že máš i teď jiné starosti''
koukl jsem se na Yoko
''chápu to. V kumo jsem byl chuunin který byl téměř jouninem proto myslím že bych mohl Mikomi dát nějaké zkušenosti a pokud by jsi mi řekl co bych ji měl učit i s tím bych jí také částečně mohl pomoci, nedělám to pro žádný můj tajný účel ale pro ni''
Anonymní- Anonymní
"Mikomi chápem, ale mám dojem, že občas sa až príliš ponáhľa. Už ju ale ako genina viac naučiť ani nedokážem. Chodiť po stromoch a vode vie, jej ovládanie chakry je na vysokej úrovni, určite na vyššej ako by genin mal mať. Tréning obrany proti genjutsu taktiež absolvovala." Robí to pre ňu... je z Kumo, nie sme ani v spojenectve, divím sa, že vôbec môže byť v Konohe... S prižmúreným pohľadom som sa na neho pozrel. "Čo chceš teda robiť?"
Anonymní- Anonymní
''no, chtěl bych jí dodat nějak sebevědomí, ale ty by jsi jí měl znát nejlépe... proto tě prosím o pomoc, či aspoň o radu''
Anonymní- Anonymní
"Hmm... ona sa zameriava hlavne na tréning, dlho bez neho nevydrží... Myslím, že sebavedomie jej pridá už len to, že ju zapíšem na chuuninské skúšky, dovtedy potrebuje už len bojovať a bojovať... získávať skúsenosti v boji."
Anonymní- Anonymní
''s tim jí pomohu.... a mohu se zeptat na její tým kdo do něj patří ?''
Anonymní- Anonymní
"Hmm, si dosť zvedavý, ale dobre... Shizuka Yori a Shinji, aj keď ten je teraz vážne nejako mimo tým."
(Je neaktívny)
(Je neaktívny)
Anonymní- Anonymní
''aha''
pověděl jsem
''v chuuninskych zkouškách je důležitá týmová spolupráce pokud tam nebude třetí budou mít problémy ...''
pověděl jsem
''v politice se moc nevyznám, ale když opustím jednu vesnici... mohu vstoupit do nové ?''
otázal jsem se
i kdyby to znamenalo to že ze mě bude opět genin který bude muset říkat svému učiteli sensei ... pff
pověděl jsem
''v chuuninskych zkouškách je důležitá týmová spolupráce pokud tam nebude třetí budou mít problémy ...''
pověděl jsem
''v politice se moc nevyznám, ale když opustím jednu vesnici... mohu vstoupit do nové ?''
otázal jsem se
i kdyby to znamenalo to že ze mě bude opět genin který bude muset říkat svému učiteli sensei ... pff
Anonymní- Anonymní
"Myslím, že taký prestup by bol možný... ale samozrejme to závisí od Kagov. Ja ti nemôžem nič sľúbiť ani potvrdiť." Stál som bez pohybu na mieste.
Anonymní- Anonymní
''dobře''
na oči jsem si přiložil prsty jelikož jsem s toho byl celkem psychicky vytížený ... a celkem i fyzicky
''pak bych se tedy mohl přidat ke konoze a nahradit ve vašem týmu rozbité kolo''
stále jsem si nechával prsty na očích
na oči jsem si přiložil prsty jelikož jsem s toho byl celkem psychicky vytížený ... a celkem i fyzicky
''pak bych se tedy mohl přidat ke konoze a nahradit ve vašem týmu rozbité kolo''
stále jsem si nechával prsty na očích
Anonymní- Anonymní
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Povolení tohoto fóra: