Ulice Listové
+8
Kisuke Uchiha
Yoko Ayme
Noriko Kana
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
12 posters
Strana 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Hlavní ulice Konohagakure.
Zde naleznete: Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Hlavní ulice Konohagakure.
Zde naleznete: Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 10:49, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
Vošiel som dnu hneď za Yoko a zaviedol ju k jednému prázdnemu stolu. Pomohol som jej, aby sa posadila a tiež som sa posadil. "Myslím, že každá dedina má ninjov, na ktorých môže byť hrdá, Suna má napríklad Yoko." Usmial som sa a podal som jej jedálny lístok. "Vyber si čo len chceš, pozývam ťa."
Anonymní- Anonymní
Sedla jsem si na židličku a při zmíňce o Suně a mě mi zrůžověli tváře a snažila jsem se to zamaskovat úsměvem. "Hai máš pravdu, je všude moho skvělých Shinobi"
Vzala jsem si jídelníček a procházela jednotlivá jídla.
"Dám si ramen.." Chtěla jsem něco obyčejného. Usmála jsem se a ještě chvilku o jídlech přemýšlela. "Co si dáš ty?" Zeptala jsem se mile.
Vzala jsem si jídelníček a procházela jednotlivá jídla.
"Dám si ramen.." Chtěla jsem něco obyčejného. Usmála jsem se a ještě chvilku o jídlech přemýšlela. "Co si dáš ty?" Zeptala jsem se mile.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
"To čo ty... teda tiež ramen." Usmial som sa a všímal si mimiku jej tváre.
Anonymní- Anonymní
Prechádzal som sa po dedine, z jednej ulice som šiel do druhej a tak ďalej. Usmieval som sa ľudí sem tam, ak som stretol niekoho staršieho tak som ho zdvorilo pozdravil. Musím si túto prehnitú dedinu poriadne skontrolovať, dostať sa z nej aj s telom Hyuugu nebude jednoduché. Bol som zamyslený, ale keď okolo mňa prechádzalo malé dieťa milo som sa usmial a ponúkol ho bonbónom, mal som ich viac, ešte zo svojej dediny.
Anonymní- Anonymní
rovnou z hlavní brány jsem přešel do ulic konohy, zde jsem si sedl u jedné hospůdky a peníze které jsem našel jsem investoval do studeného drinku který jsem si koupil. Seděl jsem tedy u stolu a pozoroval kolemjdoucí a při tom jsem pomalu popíjel drink
Anonymní- Anonymní
Dieťaťu som nakoniec dal tri bonbóny a šiel som ulicami hlbšie do dediny. Tak teraz nájsť oblasť kde žijú. Usmial som sa na ženu, ktorá vešala prádlo.
(Presun)
(Presun)
Anonymní- Anonymní
dnes je ale hezky
pověděl jsem si pro sebe a pokračoval jsem v pití drinku
pověděl jsem si pro sebe a pokračoval jsem v pití drinku
Anonymní- Anonymní
byl jsem opřený o židly, můj drink byl již dávno do pitý a já byl téměř ztracen ve svých vlastních myšlenkách a nevnímal jsem co se děje okolo
další stereotypní den začíná být pomalu zamnou
pomyslel jsem si a když jsem si toto pomyslel měl jsem pocit vzteku a také trochu bezmocnosti jelikož jsem nevěděl co s tím dělat
další stereotypní den začíná být pomalu zamnou
pomyslel jsem si a když jsem si toto pomyslel měl jsem pocit vzteku a také trochu bezmocnosti jelikož jsem nevěděl co s tím dělat
Anonymní- Anonymní
Dlouho jsem se netoulala po střechách a tak jsem se to dnes rozhodla napravit. Skákala jsem z domu na dům a chvilku si připadala jak můj milovaný havran. Doufám, že brzy už budu létat doopravdy.
Posadila jsem se na kraj jedné poměrně stabilní střechy a sledovala lidi na ulici. Byla tu postava, kterou jsem neznala. Zahalená v černém plášti.
"Hmmm... velice podezřelé." zamumlám si pro sebe.
Posadila jsem se na kraj jedné poměrně stabilní střechy a sledovala lidi na ulici. Byla tu postava, kterou jsem neznala. Zahalená v černém plášti.
"Hmmm... velice podezřelé." zamumlám si pro sebe.
Anonymní- Anonymní
nadále jsem byl opřený o židly a byl jsem téměř uzavřen ve svích myšlenkách...
po chvíli jsem trochu zatřásl hlavou abych se z onoho uzamčení dostal
''přestávám mít kontakt s realitou''
zamumlal jsem si pro sebe
po chvíli jsem trochu zatřásl hlavou abych se z onoho uzamčení dostal
''přestávám mít kontakt s realitou''
zamumlal jsem si pro sebe
Anonymní- Anonymní
Vůbec neví že ho sleduju... šestý smysl na bodu mrazu...
Seskočila jsem na ulici a hodila u toho salto. Pár lidí se podivilo, ale je mi to celkem fuk. Přišla jsem k tomu povaleči a stála mu v zádech. Dva metry od něj.
Všimne si teď?
Seskočila jsem na ulici a hodila u toho salto. Pár lidí se podivilo, ale je mi to celkem fuk. Přišla jsem k tomu povaleči a stála mu v zádech. Dva metry od něj.
Všimne si teď?
Anonymní- Anonymní
začal jsem mít nepříjemný pocit že mě někdo sleduje proto jsem se rozhlédl na střechy a po té jsem pomalu otočil hlavou a uviděl jsem zde nějakou dívku (Mikomi) to se kouká na mne ? chvíli jsem ji pozoroval ale po té jsem se raději vstal a při tom jsem ji stále sledoval
Anonymní- Anonymní
Tak ono si to všimlo. A ono to chce jít pryč. Pousmála jsem se té představě, že naháním vetřelce po Konoze. Snad to nehrozí. Ale co se dá dělat, prověřit to musím.
"Promiň, že otravuju, ale nevypadáš jako zdejší. Co tě přivádí do Konohy?"
"Promiň, že otravuju, ale nevypadáš jako zdejší. Co tě přivádí do Konohy?"
Anonymní- Anonymní
chvíli jsem nic neodpovídal a díval jsem se na ní
''chtěl jsem poznat zdejší populární drinky, tak jsem jeden přišel vyzkoušet''
řekl jsem trošku změněným hlasem
''chtěl jsem poznat zdejší populární drinky, tak jsem jeden přišel vyzkoušet''
řekl jsem trošku změněným hlasem
Anonymní- Anonymní
Slyšela jsem za svůj život ledacos... ale tohle ještě ne...
"Drinky? Trochu zvláštní důvod pro tak dlouhou cestu. Není to spíš něco racionálnějšího? Třeba špehování?" dodám s přátelským úsměvem, i když se to k právě vyslovené větě vůbec nehodí.
"Drinky? Trochu zvláštní důvod pro tak dlouhou cestu. Není to spíš něco racionálnějšího? Třeba špehování?" dodám s přátelským úsměvem, i když se to k právě vyslovené větě vůbec nehodí.
Anonymní- Anonymní
Hyuuga Futoshi napsal:"To čo ty... teda tiež ramen." Usmial som sa a všímal si mimiku jej tváre.
Chvilku ještě nervózně koukám do jídelníčku, než se znovu pousměju a uklidním se.
"Futoshi? Kdy si se stal Jouninem?" Zeptám se mezitím, co čekáme na jídlo.
Shinobi
Sledoval som kútiky jej úst, keď sa pousmiala, no keď mi položila otázku zamyslel som sa. "Hmmm, jouninom? To bolo... myslím v 12... Prečo taká otázka?"
Anonymní- Anonymní
Aniž bych si to uvědomila, naskákaly mi kolem očí žilky, jak se byakugan hlásil o slovo. Ale málomluvnost toho chlápka v černém plášti, spolu s jeho podivným chováním... Nedalo se jinak.
"Snažíš se odhadnout jak jsem silná?" trochu jsem se ušklíbla.
"To je zvláštní, že bys neměl docela čisté svědomí?"
"Snažíš se odhadnout jak jsem silná?" trochu jsem se ušklíbla.
"To je zvláštní, že bys neměl docela čisté svědomí?"
Anonymní- Anonymní
"Jen tak.. Zajímalo mě to.. " Řekla jsem a mile se pousmála. "Už ve 12-ti? Páni. To já tehdy ještě nebyla ani genin.." Ušklíbla jsem se nad svými začátky. S Futoshim jsem se nemohla měřit..
Shinobi
"Ale celkovo vek nepokladám za dôležitý... každý mocnie iným tempom." Obzrel som sa po miestnosti, či náhodou už nie je ten ramen. "Tak si asi šla na akadémiu neskôr, však?"
Anonymní- Anonymní
"Jak se vůbec jmenuješ a odkud jsi?" ptám se klidným tónem.
Nevypadá vůbec důvěryhodně, ale taky ho nemůžu jen tak pro nic za nic napadnout...
Nevypadá vůbec důvěryhodně, ale taky ho nemůžu jen tak pro nic za nic napadnout...
Anonymní- Anonymní
Strana 32 z 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Povolení tohoto fóra: