Ulice Listové
+8
Kisuke Uchiha
Yoko Ayme
Noriko Kana
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
12 posters
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Hlavní ulice Konohagakure.
Zde naleznete: Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Hlavní ulice Konohagakure.
Zde naleznete: Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 10:49, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
KYUUBI
Vstal som zo zničenej budovy. Odpálim budovu kage.
bijuu- Počet príspevkov : 183
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Stratila som sa. Zrazu som ucítila podivný nával silnej chakry.
Je tu Bijuu...
Čože!?
Videla som pár rozdrvených budov, smeroval k budove Hokageho.
Je tu Bijuu...
Čože!?
Videla som pár rozdrvených budov, smeroval k budove Hokageho.
Naposledy upravil Yuuki Botan dne Tue 15 Mar - 20:07, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Kuchiyose no jutsu!!" přivolal jsem tříhlavé hady.
"Nikam Kyuubi." Stál jsem na Hadovi v tom větru a chaosu.
"Nikam Kyuubi." Stál jsem na Hadovi v tom větru a chaosu.
Anonymní- Anonymní
bijuu napsal:KYUUBI
Pronásleduji potvoru a snažím se zůstat nezpozorován Hmm že bych něco i udělal?
Skočím na budovu a rychle udělám pečetě "Fūton: Shinkūha" poté vydechnu udělám vodorovný pohyb hlavou a neustále vydechuji.
Utvoří se zvláštní čepel ze vzduchu kterou pošlu na netvorovy končetiny.
Anonymní- Anonymní
KYUUBI
Dupol som silno do zeme, až ju otriaslo. Časti zeme nadleteli do vzduchu a útok, ktorý na mňa poslal Yuu sa s tou zemou zrazil. "Zmizni červ, lebo bude zle!" Pripravoval som sa na použitie Bijuudama!
Dupol som silno do zeme, až ju otriaslo. Časti zeme nadleteli do vzduchu a útok, ktorý na mňa poslal Yuu sa s tou zemou zrazil. "Zmizni červ, lebo bude zle!" Pripravoval som sa na použitie Bijuudama!
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Bol som síce ďalej, ale úder do zeme, ktorý spôsobil Kyuubi ma nadhodil a ja som dopadol na zadok.
Anonymní- Anonymní
Ha tak nic vyskočím do vzduchu a vrhnu směrem po netvorovi shuriken,ihned poté začnu dělat pečetě "Shuriken Kage Bunshin no Jutsu" z letícího shurikenu se staly 3,6,9,12...nakonec jich vstříc netvorovi letělo asi třicet Je to sice jako střílet do pancíře,ale co
Anonymní- Anonymní
"Bijuudama..HAJAKU, nigete!!" (rychle utečte xD)
Dělal jsem pečetě.
"Mokuton Hijutsu!" Dodělal jsem poslední.
"Jukai Koutan!!"
Dělal jsem pečetě.
"Mokuton Hijutsu!" Dodělal jsem poslední.
"Jukai Koutan!!"
Anonymní- Anonymní
KYUUBI
Shurikeny sa len odrazili od mojej srsti. Mokuton ma však spútal. 3 chvosty som mal ešte voľné. Jedným som vrazil do jounina, ktorý na mňa útočil vzduchom a potom shurikenmi. Dvoma som zaútočil na Hokageho.
Shurikeny sa len odrazili od mojej srsti. Mokuton ma však spútal. 3 chvosty som mal ešte voľné. Jedným som vrazil do jounina, ktorý na mňa útočil vzduchom a potom shurikenmi. Dvoma som zaútočil na Hokageho.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Presulnula som sa na opačnú stranu od Kyuubiho. "Suiton: Suishi no Jutsu..." pošepkala som a okolie sa začalo zaplavovať. Vyskočila som na budovu a zvolala som, "Suiton: Suiryuuben!?" z vody začalo strieľať niekoľko obrovských gúľ ktoré sa vždy trafili do Kyuubiho.
Anonymní- Anonymní
Zadýchaně jsem se objevila na ulici a nevěřícně jsem zírala na to stvoření přede mnou. Kyuubi. Jeden z nejsilnějších Bijuu. Viděla jsem mnoho zraněných, ale já měla jiný úkol. Překonala jsem to nutkání vrhnout se po hlavě do boje a spíš jsem se vydala do Ichiraku ramen.
Zadýchaně jsem do Ichiraku vešla. "Nebyl tady
Uzumaki Hisagi?" Zeptám se postaršího pána rychle.
Muž: "Hmm.. Ano byl, ale už odešel.."
"A nevíte aspoń jak vypadal?" Zeptám se znovu.
Muž: "Hmm. Černý vlasy, malej a měl rád rámen.."
"Děkuju.." Zašeptala jsem a rychle jsem se otočila a vešla do ulice a zkoumala každou osobu, kterou jsem zahlédla jestli by neseděla na popis. Mezitím davem jsem nemohla nikoho poznat. Je to jako hledat jehlu v kupce sena! Hořce jsem si pomyslela, ale pak jsem zpozorněla. Jedna postava v tom shonu stála a nehýbala se. Rychle jsem k chlapci přišla.
"Ty.. Ty jsi Hi..Hisagi Uzumaki?!" Vychrlila jsem zadýchaně na chlapce a doufala jsem, že jsem se nespletla!
Zadýchaně jsem do Ichiraku vešla. "Nebyl tady
Uzumaki Hisagi?" Zeptám se postaršího pána rychle.
Muž: "Hmm.. Ano byl, ale už odešel.."
"A nevíte aspoń jak vypadal?" Zeptám se znovu.
Muž: "Hmm. Černý vlasy, malej a měl rád rámen.."
"Děkuju.." Zašeptala jsem a rychle jsem se otočila a vešla do ulice a zkoumala každou osobu, kterou jsem zahlédla jestli by neseděla na popis. Mezitím davem jsem nemohla nikoho poznat. Je to jako hledat jehlu v kupce sena! Hořce jsem si pomyslela, ale pak jsem zpozorněla. Jedna postava v tom shonu stála a nehýbala se. Rychle jsem k chlapci přišla.
"Ty.. Ty jsi Hi..Hisagi Uzumaki?!" Vychrlila jsem zadýchaně na chlapce a doufala jsem, že jsem se nespletla!
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Hadí hlavy se pokusily ocasy zastavit. Rychle jsem dělal pečetě a Přivolal další kořeny, které svázaly další ocasy. Těsně se mi zastavili před nosem.
"Teď..Budu muset vyzkoušet to jutsu v praxi. Hokage shiki jijun jutsu." ukázal jsem Kyuubimu svou dlaň.
"Kakuan kanzen!" vyskočil jsem a dlaní se dotkl Kyuubiho hlavy. Pak jsem odskočil zpět na hada. Propojil nás modrý čakrový provaz.
"Teď..Budu muset vyzkoušet to jutsu v praxi. Hokage shiki jijun jutsu." ukázal jsem Kyuubimu svou dlaň.
"Kakuan kanzen!" vyskočil jsem a dlaní se dotkl Kyuubiho hlavy. Pak jsem odskočil zpět na hada. Propojil nás modrý čakrový provaz.
Anonymní- Anonymní
Ocas mě tvrdě zasáhl do oblasti hrudníku div jsem nevypustil duši,mé tělo bylo i přes můj odpor vrženo na střechu vzdáleného domu,kde jsem přistál stylem pláááác.
Ležíc v duchu říkaje Bolest,agonie?Zlomená žebra,možná propíchlá plíce ležím na střeše a snažím se opřít o lokty,nejdeto Kur.. jsem dost na nic bojuji s bolestí a snažím se zvednout.
Anonymní- Anonymní
Dlaňami som si oprášil zadok od prachu a pozrel sa na dievča, ktoré ma oslovilo. "Áno to som ja, ale tam je niečo zaujímavejšie. Aj keď neveim ako spravili tie efekty s budovami, ale je to ako ozajstné."
Anonymní- Anonymní
KYUUBI
Bol som kompletne spútaný a nemohol som sa ani len pohnúť.
Bol som kompletne spútaný a nemohol som sa ani len pohnúť.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Hokage-sama chce, aby si šel se mnou. Potřebujeme tě.." Vychrlila jsem na něj prudce. Země se znovu otřásla, tak jsem se lehce zakymácela a pokusila jsem se nalézt ztracenou rovnováhu.
Docela jsem se divila tomu, co chlapec říkal, ale vzala jsem ho za ruku a pak jsem se s ním přemístila na jednu budovu, blízko Hokageho.
Docela jsem se divila tomu, co chlapec říkal, ale vzala jsem ho za ruku a pak jsem se s ním přemístila na jednu budovu, blízko Hokageho.
Shinobi
Odskočila som k ninjovi na druhej streche a začala ho liečiť. "Chvíľku sa nehýbte..." povedala som mu keď som začala. Kyuubi bol spútaný. Netrvalo dlho a ninja bol vyliečený, mal len modriny.
Anonymní- Anonymní
"Dlouho..Dlouho..to už neudržím.." Klekl jsem si a oddechoval.
Snažil jsem se spojení udržet, co nejdýl. "Kyuubi..Kdo..Kdo tě osvobodil?"
Pustil jsem spojení a vytvořil jednu pečeť.
Snažil jsem se spojení udržet, co nejdýl. "Kyuubi..Kdo..Kdo tě osvobodil?"
Pustil jsem spojení a vytvořil jednu pečeť.
Anonymní- Anonymní
Stál som pri žene, ktorá ma držala za ruku a pozeral sa na to úžasné predstavenie. "Toto už ako divadlo nevyzerá!"
Anonymní- Anonymní
"Hokage-sama, přivedla jsem toho chlapce, jak jste říkal!" Vykřikla jsem a počkala jsem, až Hokage vytvoří pečeť. Vypadalo to, že Kyuubi nevydrží být dlouho spoután. Pokud ten chlapec má být Jinchuuriky, měli by to udělat co nejdřív.
Shinobi
Yuuki Botan napsal:Odskočila som k ninjovi na druhej streche a začala ho liečiť. "Chvíľku sa nehýbte..." povedala som mu keď som začala. Kyuubi bol spútaný. Netrvalo dlho a ninja bol vyliečený, mal len modriny.
Ač nerad musím poděkovat "Děkuji slečno,měla jste pomáhat potřebnějším" neobratně se zvedám na nohy a pozoruji situaci v ulici.Jsem na nic....a vždycky budu....
Anonymní- Anonymní
Zdvihla som sa a zapla som Suitongun. Hokage-sama...GAMBATTE!? povedala som si v mysli a čakala som na vhodnú chvíľu.
Ešte nie Yuuki...ešte počkaj...
To viem aj sama Haji...
Ešte nie Yuuki...ešte počkaj...
To viem aj sama Haji...
Anonymní- Anonymní
KYUUBI
"Starec so sharinganom!"
"Starec so sharinganom!"
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Ač nerad musím poděkovat "Děkuji slečno,měla jste pomáhat potřebnějším" neobratně se zvedám na nohy a pozoruji situaci v ulici.Jsem na nic....a vždycky budu....
"Teraz sú potrebný všetci Pane! Musíme spojiť sily..." povedala som a prišla som k nemu keď sa snažil zdvihnúť. "Hokage-sama to už dlho nevydrží..." poviem. "Musíme byť pripravený..." Upravím si čelenku Kirigakure a stojím vedľa ninju.
Naposledy upravil Yuuki Botan dne Tue 15 Mar - 20:34, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Povolení tohoto fóra: