Ulice Listové
+8
Kisuke Uchiha
Yoko Ayme
Noriko Kana
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
12 posters
Strana 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Hlavní ulice Konohagakure.
Zde naleznete: Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Hlavní ulice Konohagakure.
Zde naleznete: Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 10:49, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
Eh? A to som sa snažil na to neupozorňovať. Uškrnul som sa, ale pozeral som do inej strany, takže to nemohla vidieť.
Anonymní- Anonymní
,,Etto..Jak jsou na tom? Ještě bojují?" zeptala jsem se.
,,Mimochodem, jak se vlastně můj zachránce jmenuje?" usmála jsem se na něj.
,,Mimochodem, jak se vlastně můj zachránce jmenuje?" usmála jsem se na něj.
Anonymní- Anonymní
"Dali sa na ústup, ale práve sa tam objavil niekto iný, je mi povedomý, ale nie som si ním istý." Znepokojene som pozeral a úplne som zabudol predstaviť sa.
Anonymní- Anonymní
,,Chci tam jít." zamračila jsem se a sama se dala na cestu. Hold si zahraji na exhibionostku.
Anonymní- Anonymní
"Nie!" Zastavil som ju. "Hokage-sama je už na ceste do dediny."
Chytil som ju a spoločne sme zmizli.
(presun)
Chytil som ju a spoločne sme zmizli.
(presun)
Anonymní- Anonymní
Rýchlo som dobehla pomocou Mizushushin no jutsu a prechádzala som sa po uliciach. Pracovalo sa tu.
Anonymní- Anonymní
Šel jsem kolem Ichiraku ramen když jsem si všiml jednu známou osobu. "Hele počkejte chvilku!?" zakřičel jsem a rozběhl jsem se za ní. Modré vlasy v copech..že by to byla Usagi?
Anonymní- Anonymní
Otočila som sa za hlasom, znel povedome. "Hai?" predo mnou sa zjavil mladík, asi 22 ročný. "Potrebujete niečo?" sčervenala som keď som ho videla.
Anonymní- Anonymní
Byla krásná, zářila z ní nevinnost i síla, přesně takovou jsem si jí představoval. Klekl jsem si k ní a řekl jsem jí. "Těší mně USAGI-chan...to jsem já, Hoshi Namikaze..." a políbil jsem jí ruku.
Anonymní- Anonymní
"H-Hoshi-sama!?" zakričala som a objala som ho. "ČO TI TO TAK DLHO TRVALO!?" stískala som ho viac a viac. "Baka!" dala som mu po hlave, "Vieš aký som mala strach?" poviem mu a dám mu pusu na čelo.
Anonymní- Anonymní
"Baka? Já!?" zakřičel jsem a zvedl jsem jí do vzduchu kde jsem jí objal ještě pevněj. "Chyběla jsi mi, moc jsi mi chyběla...jak je na tom Tora? A taky..chci znát tvé skutečné jméno...." dodal jsem a nechal jsem se políbit.
Anonymní- Anonymní
Sčervenala som keď zavrel oči. "Som Yuuki, Yuuki Botan...Tora sa volá Kai Sanjio...sú to naše mená..." usmiala som sa a oprela som si hlavu o jeho rameno. "Som rada že sme sa stretli..."
Anonymní- Anonymní
"To jméno se k tobě hodí...Yuuki..." řekl jsem jí a políbil jsem jí. "Už jsem ti to jednou řekl, miluju tě a nikdy jsem nepřestal...vím že to samé necítíš ale nedovolím aby jsi byla nešťastná...miluju tě...nade všechno na světe tě miluju Yuuki..." říkal jsem jí mezi polibky které jsem jí dával.
Anonymní- Anonymní
Plakala som a bozky mu oplácala, v mojom vnútri sa ale niečo trhalo. "Ak budeš so mnou budeš trpieť...veľa vecí sa zmenilo Hoshi..." bola som vo vzduchu pretože ma stále objímal. "Pred štyrmi rokmi by som ti bola schopná povedať Áno...ale teraz neviem..." a rozplakala som sa.
Anonymní- Anonymní
"Vlastníkem tvého srdce je tedy Tora, Kai...už od začátku se na tebe tak díval.." řekl jsem jí a zavrtal jsem svou hlavu do jejich vlasů.
Nedám mu jí..nikdy...
Položil jsem ji na zem a pohladil jí po tváři.
Nedám mu jí..nikdy...
Položil jsem ji na zem a pohladil jí po tváři.
Anonymní- Anonymní
"To kto je a kto nie je vlastníkom môjho srdca rozhodujem sama...už nemám 14...už mám 18 Hoshi...a Kai...Kai to berie tak ako chce sám...nesmiem ho meniť..." postavil ma na zem a ja som sa musela postaviť na špičky aby som mu dala pusu na nos.
Anonymní- Anonymní
"Samozřejmě...omlouvám se..." řekl jsem jí a udivil jsem se že nemůže dosáhnout. "Pořád jsi byla taková malinká Yuuki...zdá se že si nevyrostla..." zasmál jsem se a políbil jí na čelo.
Anonymní- Anonymní
"Taká maličká? Zabudol si kto bol väčší než ty?" zasmiala som sa a šťuchla som do jeho hrude. "Nechceš ramen?" spýtam sa ho.
Anonymní- Anonymní
"To už bylo dávno!?" zakřičel jsem když se kolemjdoucí začali uchechtávat. "Rámen bych si klidně dal..." usmál jsem se a pak jsme společně vešli do stánku z názvem Ichiraku.
Anonymní- Anonymní
Prudko som sa obzrela pretože som ucítila divný poryv vetra. "Gomene Hoshi-kun, uvidíme sa neskôr...som v Kirigakure!?" zakričala som a zmizla som preč.
(Presun Kiri 12:29)
(Presun Kiri 12:29)
Anonymní- Anonymní
Když zmizela povzdechl jsem si a vydal se směrem do Senju čtvrti.
(přesun)
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Zamířila jsem na rámen. Posadila jsem se a objednala si. Za okamžik jsem se mohla pustit do jídla. Vzala jsem si hůlky a jedla jsem.
Anonymní- Anonymní
Dojedla jsem a zaplatila. Přemýšlela jsem kam bych mohla jít dál. Rozhodla jsem se, že půjdu na cvičitě a trochu si zatrénuju.
Anonymní- Anonymní
Strana 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Povolení tohoto fóra: