Kancelář Hokage
3 posters
Strana 3 z 19 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19
Kancelář Hokage
First topic message reminder :
Já, Sedmý Hokage, Assasin Senju slibuji věrnost vesnice skryté v Listí! Budu ji chránit, i za cenu svého života! To je má povinnost.
"Tam, kde tančí listy...A hoří oheň..
Stín od ohně se mihotá po vesnici!
A listy jednou opět vyrostou!"
Já, Sedmý Hokage, Assasin Senju slibuji věrnost vesnice skryté v Listí! Budu ji chránit, i za cenu svého života! To je má povinnost.
"Tam, kde tančí listy...A hoří oheň..
Stín od ohně se mihotá po vesnici!
A listy jednou opět vyrostou!"
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 9:52, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Hokage
(Dej Assasinovi cas ma moc prace s hrou,ale stejna kti zadnou enda si student akademie,takze bys mel jit do akademie )
Anonymní- Anonymní
hokage-sama poslal ma sem raikage-sama aby ste pustily tsuchikage lebo prisly ku nam vyslancovia ze nie je rovnovaha sil a ze moze potom vypuknut vojna nindzov
Anonymní- Anonymní
"Ano vím o tom...Promluvím si snimi a propustím. Děkuji za informace. Můžete jít."Kazuya Uchiha napsal:hokage-sama poslal ma sem raikage-sama aby ste pustily tsuchikage lebo prisly ku nam vyslancovia ze nie je rovnovaha sil a ze moze potom vypuknut vojna nindzov
"Kakashi, vstup dovnitř prosím. Kage Bunshin no jutsu!" vedle mě se objevil můj stínový klon.
"Jdi prosím do akademie, a vyučuj tam...Naši učitelé jsou nemocní. Děkuji"
"Hai!"
Anonymní- Anonymní
"děkuji...Já jsem zjistil dost dobré věci...Nechám si implantovat Sharingan a.."HatakeKakashi napsal:vstoupi jsem sensei tady to máš
Puf!
"Zdravím!" Na mém stole se objevil Žabí posel
"Zdravím, co tu děláš?!"
"Velký Žabí mudrc měl proroctví...Musím Vás ihned dopravit na Myoboku-zan."
"hNED?! Já jsem Hokage..Nemohu jen tak odejít."
"Je to velice vážné...Jedná se o osud celého světa."
"DObře. Napíšu pár řádků udělám dalšího klona a pak nás tam s Kakashim vezmeš."
"Hai!"
Anonymní- Anonymní
Dobrý deň Hokage mám jednu zásadnú otázku:Kedy bude geninska skuska
Anonymní- Anonymní
"Kage bunshin no jutsu!" udělal jsem pečeť a vytvořil dalšího klona.
"Řekni Tsuchikagemu, že se mu moc omlouvám, za to, že jsem ho tu držel a propust ho i všechny jeho ninji."
"Řekni Tsuchikagemu, že se mu moc omlouvám, za to, že jsem ho tu držel a propust ho i všechny jeho ninji."
Anonymní- Anonymní
konoha
Assasin Senju napsal:"děkuji...Já jsem zjistil dost dobré věci...Nechám si implantovat Sharingan a.."HatakeKakashi napsal:vstoupi jsem sensei tady to máš
Puf!
"Zdravím!" Na mém stole se objevil Žabí posel
"Zdravím, co tu děláš?!"
"Velký Žabí mudrc měl proroctví...Musím Vás ihned dopravit na Myoboku-zan."
"hNED?! Já jsem Hokage..Nemohu jen tak odejít."
"Je to velice vážné...Jedná se o osud celého světa."
"DObře. Napíšu pár řádků udělám dalšího klona a pak nás tam s Kakashim vezmeš."
"Hai!"
Hm hm zajímavé .
Anonymní- Anonymní
"Vstupte!" zvedl jsem se ze židle a otevřel okno.Koroki napsal:Zaklepu na dveře Hokageho. A čekám na odpověď...
Anonymní- Anonymní
"Koroki-kun, děkuji, že jsi přijal mou nabídku. Tohle je Hatake Kakashi, vnuk toho slavného Hatake Kakashiho, syna bílého tesáka." Sledoval jsem jak si potřásali rukou.Koroki napsal:"Hokage-sama..." uklonil jsem se a zíral na protější stěnu.
"Nuže, na seznamování bude čas později. Teď nás čeká práce. Tady Žabí posel, nám přináší špatné zprávy. Neuro Uchiha napadl Myoboku-zan a Gama sennin-sama měl nějakou vizi, která se týká nás. Musíme jít rychle zastavit Neura, než uvolní Kyuubiho z jeho řetězů na hoře Myoboku."
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:"Koroki-kun, děkuji, že jsi přijal mou nabídku. Tohle je Hatake Kakashi, vnuk toho slavného Hatake Kakashiho, syna bílého tesáka." Sledoval jsem jak si potřásali rukou.Koroki napsal:"Hokage-sama..." uklonil jsem se a zíral na protější stěnu.
"Nuže, na seznamování bude čas později. Teď nás čeká práce. Tady Žabí posel, nám přináší špatné zprávy. Neuro Uchiha napadl Myoboku-zan a Gama sennin-sama měl nějakou vizi, která se týká nás. Musíme jít rychle zastavit Neura, než uvolní Kyuubiho z jeho řetězů na hoře Myoboku."
"Jsem rád, že tě konečně poznávám Kakashi sensei..." Otočím se na Hokageho... "Jak si přeješ."
Guest- Anonymní
"ŽABÍ POSLE! Přenes nás na horu Myoboku!"Koroki napsal:Assasin Senju napsal:"Koroki-kun, děkuji, že jsi přijal mou nabídku. Tohle je Hatake Kakashi, vnuk toho slavného Hatake Kakashiho, syna bílého tesáka." Sledoval jsem jak si potřásali rukou.Koroki napsal:"Hokage-sama..." uklonil jsem se a zíral na protější stěnu.
"Jsem rád, že tě konečně poznávám Kakashi sensei..." Otočím se na Hokageho... "Jak si přeješ."
Žabí posel: "Jasně! Držte se mě!"
Puf! --> Hora Myoboku
Anonymní- Anonymní
Itachi: Ztuhne... "Já se usmál na Fukusaku-sama?" Je jako opařený. "Musím se krotit." Zasměje se.
Koroki: "Konečně zpět, to bylo peklo... co Kyuubi promluví ke svému nitru."
Guest- Anonymní
Nagato:"Koukám, nikdy jsem tě takového neviděl. Půjdem se najíst?"Koroki Yarikyo napsal:Itachi: Ztuhne... "Já se usmál na Fukusaku-sama?" Je jako opařený. "Musím se krotit." Zasměje se.
Assasin: "Nejdřív se jděte převlíct. A nevím, jestli by bylo rozumné, aby tady po Konoze pobíhali dva mrtvý ninjové, a ještě k tomu nukeninové." Zasmál jsem se.
Nagato: "Dobře." řekl a vypadl ven, a Itachi sním.
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:Nagato:"Koukám, nikdy jsem tě takového neviděl. Půjdem se najíst?"Koroki Yarikyo napsal:Itachi: Ztuhne... "Já se usmál na Fukusaku-sama?" Je jako opařený. "Musím se krotit." Zasměje se.
Assasin: "Nejdřív se jděte převlíct. A nevím, jestli by bylo rozumné, aby tady po Konoze pobíhali dva mrtvý ninjové, a ještě k tomu nukeninové." Zasmál jsem se.
"Co myslíš, že by mi slušelo Nagano? Nějaké pěkné růžové šatičky?" zavtipkoval jsem.
Koroki: "A co teď sensei?" zvědavě jsem pohlédl na Assasina.
Guest- Anonymní
"budeme musel svolat nejdřív radu jouninu a pak radu Kage Koroki-kun."Koroki Yarikyo napsal:Assasin Senju napsal:Nagato:"Koukám, nikdy jsem tě takového neviděl. Půjdem se najíst?"Koroki Yarikyo napsal:Itachi: Ztuhne... "Já se usmál na Fukusaku-sama?" Je jako opařený. "Musím se krotit." Zasměje se.
"Co myslíš, že by mi slušelo Nagano? Nějaké pěkné růžové šatičky?" zavtipkoval jsem.
Koroki: "A co teď sensei?" zvědavě jsem pohlédl na Assasina.
"Dále.."
Anonymní- Anonymní
dobry den hokage-sama poslal ma raikage-sama ze nejake fotky neura uchihy
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 19 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19
Povolení tohoto fóra: