Kancelář Hokage
3 posters
Strana 1 z 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Kancelář Hokage
Já, Sedmý Hokage, Assasin Senju slibuji věrnost vesnice skryté v Listí! Budu ji chránit, i za cenu svého života! To je má povinnost.
"Tam, kde tančí listy...A hoří oheň..
Stín od ohně se mihotá po vesnici!
A listy jednou opět vyrostou!"
"Tam, kde tančí listy...A hoří oheň..
Stín od ohně se mihotá po vesnici!
A listy jednou opět vyrostou!"
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 9:52, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Hokage
"Dále.."HatakeKakashi napsal:přišel jsem ke dveřím kanceláře "ťuk ťuk"
"áá, to jsi ty Kakashi!...Mno, ale jdeš pozdě!...Tvůj tým se rozprchl, a ještě nezískal potřebné znalosti, takže, ještě je budem vyučovat na Akademii, ale řeknu ti, jak se jmenujou.
Anonymní- Anonymní
konoha
No apoň se na ně juknu z povzdálí co umí etc.Assasin Senju napsal:"Dále.."HatakeKakashi napsal:přišel jsem ke dveřím kanceláře "ťuk ťuk"
"áá, to jsi ty Kakashi!...Mno, ale jdeš pozdě!...Tvůj tým se rozprchl, a ještě nezískal potřebné znalosti, takže, ještě je budem vyučovat na Akademii, ale řeknu ti, jak se jmenujou.
Anonymní- Anonymní
"Dobře. Zítra se bude oficiálně otvírat Akademie, a začne se vyučovat. Bude tam učit Assasin, AkuKega a Yamaguchi Kaito. Tak snad uvidíme jak to půjde kupředu. A taky doufám, že Hokage už do zítřka příjde. Je to nebezpečné, kdyby se to někdo dozvěděl tak je po nás...Snad to neví radní a furt panuje zákaz vycházení!HatakeKakashi napsal:No apoň se na ně juknu z povzdálí co umí etc.Assasin Senju napsal:"Dále.."HatakeKakashi napsal:přišel jsem ke dveřím kanceláře "ťuk ťuk"
Anonymní- Anonymní
přišel jsem před budovu Hokageho,ale nechtějí mně pustit dovnitř...
Anonymní- Anonymní
"Chci ti dát tajnou S misi Kakashi-kun...Je velice nebezpečná, a je důležitý, abys to udělal jen ty! Ta mise má dvě součástí, první je najít Orochimarovu tajnou laboratoř, a druhá část je, abys šel do svatyně Uchihů, ty jedině dokážeš přečíst to, co je tam napsáno a to co tam najdeš, abys opsal a pak mi to přinesl. Nikdo tě nesmí vidět!"HatakeKakashi napsal:To je věe sensei nebo ještě něco ?
Anonymní- Anonymní
"Stráž: Moment, Hokage je zaneprázdněn, za chvíli budete moct vstoupit."Smortn napsal:přišel jsem před budovu Hokageho,ale nechtějí mně pustit dovnitř...
Anonymní- Anonymní
Tak jsem tedy vztoupil do baráku,ale nějak jsem tam zabludil takže jsem se musel vrátit zeptat se strážů a pak teprve jsem zase šel ,naštěstí už správně...
"Ťuk,ťuk..." ozvalo se v kanceláři...
Anonymní- Anonymní
"Vstupte" ozval jsem se unaveně a vzhlédl k nově příchozímu.Smortn napsal:Tak jsem tedy vztoupil do baráku,ale nějak jsem tam zabludil takže jsem se musel vrátit zeptat se strážů a pak teprve jsem zase šel ,naštěstí už správně...
Anonymní- Anonymní
"Zdravím, Co si přeješ?"Smortn napsal:Vztoupil jsem,když se ozvalo "Vztupte" (XD)
"Dobrý den... "
Anonymní- Anonymní
"To je sice hezký, ale v tomhle ti nemohu pomoci, ale prosím, když jsme teď vyřešili, co se stalo, tak buďte tady jako hosté."Smortn napsal:"Přal bych si odejít..."
Anonymní- Anonymní
"samozřejmě, jen je zákaz vycházení. Nejen pro vás, ale pro všechny ostatní.Smortn napsal:"Dobře tedy... a mohu si poslat sokola?"
Anonymní- Anonymní
"Tak a můžete o přez někoho poslat?... já se tu nevyznám a vy to můžete říct komukoliv..."
Anonymní- Anonymní
šěl jsem jsem za hokagem a zeptal jsem se na tu misi jestli ma pro mě nějakou
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Povolení tohoto fóra: