Kancelář Hokage
3 posters
Strana 11 z 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Kancelář Hokage
First topic message reminder :
Já, Sedmý Hokage, Assasin Senju slibuji věrnost vesnice skryté v Listí! Budu ji chránit, i za cenu svého života! To je má povinnost.
"Tam, kde tančí listy...A hoří oheň..
Stín od ohně se mihotá po vesnici!
A listy jednou opět vyrostou!"
Já, Sedmý Hokage, Assasin Senju slibuji věrnost vesnice skryté v Listí! Budu ji chránit, i za cenu svého života! To je má povinnost.
"Tam, kde tančí listy...A hoří oheň..
Stín od ohně se mihotá po vesnici!
A listy jednou opět vyrostou!"
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 9:52, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Hokage
"dobrá" dala jsem mu 50 ryo "a teď máš volno zítra půjdeš venčit psy"
Anonymní- Anonymní
(Takže bych měl mít teď 103 ryo prosím orpavte to..)
Děkuji
odešel jsem.
Děkuji
odešel jsem.
Anonymní- Anonymní
udiveně jsem se podívala a potom se jen zákeřně usmála "konečně budu mít tajemství klanu Akatsuchi v rukou"
Anonymní- Anonymní
Zaklopal som na dvere
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
"Zdravím zdravím. Misi? Hm. Podívám se." chvíli si očima projíždím seznam misí a podívám se na poslední položku. "Naše senzory zaznamenaly zvýšený počet ninjů u hranic iwagakure. Taky se k nám doneslo, že je nová změna ve vedení a Tony se někam ztratil. Půjdeš do Iwagakure a promluvíš si s novým šéfem, a upozorníš ho na Neura Uchihu. Pak mu řekneš, že v dohledné době se bude u nás konat zkouška chuuninu. Byli bychom rádi, kdyby jeho genini a on sám se u nás zastavili."
Anonymní- Anonymní
vstúpil som do pracovne
"dobrý den Hokage_sama nemáte pre mna misiu...ale nejakú poriadnu?"D
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
(Myslím, že ta mise platí i pro tebe a navíc, budou zkoušky chuuninu.)Mikuto Uchiha napsal:vstúpil som do pracovne
Anonymní- Anonymní
objavil som sa v kancelarii
''tak misia je uspesna tu je zvitok co som ziskal od toho akatchana ci ako sa vola''
''tak misia je uspesna tu je zvitok co som ziskal od toho akatchana ci ako sa vola''
Anonymní- Anonymní
postavila jsemse a šla k němu vzala si od něj svitetk a dívala se na něj potom jsem ho otevřela."ano...to je ono....techniky klanu akatsuchi jsou teď jen mé" potom jsem mu dala 600 ryo "teď máš volno" sedla jsem si do křesla a začala si v tom svitku číst
Anonymní- Anonymní
"jsou to tajné techniky ovládání ohně....pomocí chakry můžes potom ovládat a vytvářet oheň jak se ti zlíbí.....jenže je tu pečeť......už vím co to je....to nejsou jen techniky je to něco jako kekkei genkai jenže je zapečetěna v tom svitku" začala jsem přemýšlet
Anonymní- Anonymní
Strana 11 z 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Povolení tohoto fóra: