Kancelář Hokage
3 posters
Strana 14 z 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
Kancelář Hokage
First topic message reminder :
Já, Sedmý Hokage, Assasin Senju slibuji věrnost vesnice skryté v Listí! Budu ji chránit, i za cenu svého života! To je má povinnost.
"Tam, kde tančí listy...A hoří oheň..
Stín od ohně se mihotá po vesnici!
A listy jednou opět vyrostou!"
Já, Sedmý Hokage, Assasin Senju slibuji věrnost vesnice skryté v Listí! Budu ji chránit, i za cenu svého života! To je má povinnost.
"Tam, kde tančí listy...A hoří oheň..
Stín od ohně se mihotá po vesnici!
A listy jednou opět vyrostou!"
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 9:52, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Hokage
"ah prominte jsem nervozná nikdy jsme nebyla tak blízko kageho....." potom jsem ještě dodala "mé jmeno je Sumi Mizutsuchi"
Anonymní- Anonymní
"Já mám kancelář jinde." Usmál jsem se na ni.Sumi Mizutsuchi napsal:"ah prominte jsem nervozná nikdy jsme nebyla tak blízko kageho....." potom jsem ještě dodala "mé jmeno je Sumi Mizutsuchi"
"Jmenuji se Assasin Senju, těší mě." Uchopil jsem její ruku a letmo se jí dotkl rty.
Anonymní- Anonymní
začervenala jsem se "dobře...no a ještě bych se chtěla zeptat jestly tady nemáte nějaký hotel nebo něco kde bych se mohla ubytovat za rozumný nájem"
Anonymní- Anonymní
"budete spát v budově. Je tady byt hned pod kanceláří." zašeptal jsem.Sumi Mizutsuchi napsal:začervenala jsem se "dobře...no a ještě bych se chtěla zeptat jestly tady nemáte nějaký hotel nebo něco kde bych se mohla ubytovat za rozumný nájem"
Anonymní- Anonymní
"Není za co, teď když dovolíte, rád bych si odpočinul. Pokud mě budete chtít najít, budu v parku v Senju čtvrtiSumi Mizutsuchi napsal:"děkuji vám hokage-sama"
Anonymní- Anonymní
"ano hokage-sama...ja se zatím pustím do práce.....jen mi ještě ukažte co mám udělat můžu dělat cokoli mi jen řeknete"
Anonymní- Anonymní
"Tak si klekni a nekousej!" změnil jsem náhle tón.Sumi Mizutsuchi napsal:"ano hokage-sama...ja se zatím pustím do práce.....jen mi ještě ukažte co mám udělat můžu dělat cokoli mi jen řeknete"
Anonymní- Anonymní
"c...co prosim ?: vyvalila jsem na něj oči pak jsem se se slzama rozeběhla pryč
Anonymní- Anonymní
"Néé Prosím.. Vraťte se. To byl vtip." Achjo. to není možný.Sumi Mizutsuchi napsal:"c...co prosim ?: vyvalila jsem na něj oči pak jsem se se slzama rozeběhla pryč
Anonymní- Anonymní
už jsem ho neslyšela doběhla jsme před budovu kde jsem si sedla na zem a koukala do zemně z očí mi kapaly slzy "to vypadam jak kurva ?"
Anonymní- Anonymní
Šel jsem pomalu k budově a uviděl jsem slečnu jak pláče.Zapálil jsem si doutník.
Slečno není důvod brečet.Radujte se jste mladá a krásná.
Slečno není důvod brečet.Radujte se jste mladá a krásná.
Anonymní- Anonymní
Přiběhl jsem před budovu a uviděl Sumi. Pomohl jsem ji na nohy.Sumi Mizutsuchi napsal:už jsem ho neslyšela doběhla jsme před budovu kde jsem si sedla na zem a koukala do zemně z očí mi kapaly slzy "to vypadam jak kurva ?"
"Prominte, já jsem vás chtěl jenom pobavit, omlouvám se. nevěděl jsem že se vás to tolik dotkne." hodil jsem smutný obličej..
Anonymní- Anonymní
"myslíte si že se ženy nedotkne když se k ni chováte jako ke kurvě ? tohle mi jako vtip nepřipadá"
Anonymní- Anonymní
Hodil jsem po Kinovi vražedný pohled.Sumi Mizutsuchi napsal:"myslíte si že se ženy nedotkne když se k ni chováte jako ke kurvě ? tohle mi jako vtip nepřipadá"
"Já se k ženám nechovám jako ke ku*vám! Slečno, vůbec mě neznáte...Tohle byl opravdu jen vtípek..."
"všechno pokazím.."
Anonymní- Anonymní
utřela jsem si slzy ale nic neříkala protože jsem nevěděla co říct
Anonymní- Anonymní
"Proč nic neříkáte? Ach, vážně jsem smolař." Posadil jsem se vedle ní.Sumi Mizutsuchi napsal:utřela jsem si slzy ale nic neříkala protože jsem nevěděla co říct
Anonymní- Anonymní
"Nic za co bych měl být pyšný.."Sumi Mizutsuchi napsal:"co se vám stalo ? proč ste smolař ?" zeptala jsem se opatrně
Anonymní- Anonymní
"takže asi něco ošklivého...." chvíly jsem mlčela a potom jsem řekla "omlouvám se"
Anonymní- Anonymní
"Já se omlouvám...udělal jsem tolik chyb..sakra..Nezasloužím si tady vůbec být." vstal jsem a chystal se odejítSumi Mizutsuchi napsal:"takže asi něco ošklivého...." chvíly jsem mlčela a potom jsem řekla "omlouvám se"
"Těšilo mě."
Anonymní- Anonymní
"nemusíte chodit....reagovala jsem přehnaně.....to ja jsem ta blbá"
Anonymní- Anonymní
Zaťukal jsem a nikdo se neozýval tak jsem vešel nikdo tam nebyl tak jsem šel ven a opřel se na dveře a čekal.
Naposledy upravil Yoshiro Uchiha dne Tue 18 Jan - 19:33, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Vždyt u vás nejsem vítán.."Sumi Mizutsuchi napsal:"nemusíte chodit....reagovala jsem přehnaně.....to ja jsem ta blbá"
Anonymní- Anonymní
Strana 14 z 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
Povolení tohoto fóra: