Kancelář Hokage
3 posters
Strana 13 z 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Kancelář Hokage
First topic message reminder :
Já, Sedmý Hokage, Assasin Senju slibuji věrnost vesnice skryté v Listí! Budu ji chránit, i za cenu svého života! To je má povinnost.
"Tam, kde tančí listy...A hoří oheň..
Stín od ohně se mihotá po vesnici!
A listy jednou opět vyrostou!"
Já, Sedmý Hokage, Assasin Senju slibuji věrnost vesnice skryté v Listí! Budu ji chránit, i za cenu svého života! To je má povinnost.
"Tam, kde tančí listy...A hoří oheň..
Stín od ohně se mihotá po vesnici!
A listy jednou opět vyrostou!"
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 9:52, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Hokage
''dobre teda zaviazem vam oci a zavediem vas na tajne miesto kde sa to vykona suhlasite to len aby o nom nikto nevedel''
Anonymní- Anonymní
''lern aby ste nevydeli kam ideme chcem aby meisto ostalo dalej utajene''
Anonymní- Anonymní
hodil som nanu plast a tak ho pripevnil aby sa jej nepodarilo vykuknut
(presun moje tajne miesto 21:10)
Anonymní- Anonymní
(Ma byakugan, takže to asi nemá cenu xD)Kazuya Uchiha napsal:hodil som nanu plast a tak ho pripevnil aby sa jej nepodarilo vykuknut
Anonymní- Anonymní
"zdravím naomi-nee..."Zastavil jsem se uprostřed věty a porozhlédl po kanceláři.
"Ona tu není! Sakra práce." Co vyvádí? Železnice nejsou postaveny, o nic se nestará. Hm. Odešel jsem a po schodech vyšel na střechu. Vypustil jsem dvě sovy a odešel do své kanceláře.
"Ona tu není! Sakra práce." Co vyvádí? Železnice nejsou postaveny, o nic se nestará. Hm. Odešel jsem a po schodech vyšel na střechu. Vypustil jsem dvě sovy a odešel do své kanceláře.
Anonymní- Anonymní
sedla jsem si do křesla "ts co on si o sboě myslí co chce po tom starém dědkovy ?? !!" přemýšlela jsem "nelepší by bylo sesadit ho už se dočista zbláznil"
Anonymní- Anonymní
"ah ty jsi tady ??....no ted nic takoveho jako bylo ten posledni týden ale budou chuuninske zkousky takze bez pripravit arenu a tak"
Anonymní- Anonymní
"to nechcem idem prec mam este nieco na praci"odisiel som (presun senjuu ctvrt)
Anonymní- Anonymní
R-P-G
Vykonám (Presun do Iwagakure)
Ps:Prepáčťe že odpisujem takto pozde už budem online.
Ps:Prepáčťe že odpisujem takto pozde už budem online.
Anonymní- Anonymní
Podarilo sa mi konečne nájsť kanceláriu, tak som zaklopal na dvere.
Asi po chvíľke som mal nutkanie sa posadiť sa, tak som sa usalašil na stoličke, ktorú som videl na chodbe pri dverách do kancelárie. Keď som sa tam posadil tak som si vytiahol senbon a začal sa s ním hrať.
...4cm sprava a 11cm zľava...áno tak by to malo byť...mohol by už otvoriť.
Ostal som na tej stoličke a keď ma senbon začal nudiť tak som si prezeral chodbu.
Asi po chvíľke som mal nutkanie sa posadiť sa, tak som sa usalašil na stoličke, ktorú som videl na chodbe pri dverách do kancelárie. Keď som sa tam posadil tak som si vytiahol senbon a začal sa s ním hrať.
...4cm sprava a 11cm zľava...áno tak by to malo byť...mohol by už otvoriť.
Ostal som na tej stoličke a keď ma senbon začal nudiť tak som si prezeral chodbu.
Anonymní- Anonymní
Keď nikto neotváral tak som vstal a išiel som pomalým krokom s rukami vo vreckách preč.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
zaklopal som na dvere
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Přišel jsem do prázdné kanceMikuto Uchiha napsal:zaklopal som na dvere
(Hokage pro mise zatím není, choďte prosím ke mě do kanclu, do Senju čtvrtě.)
Anonymní- Anonymní
Sebral jsem ze stolu jeden dokument a pečlivě ho sroloval..Chystal jsem se odejít a v tom někdo zaklepal. Otevře jsem tomu někomu dveře a podíval se na příchozí.Sumi Mizutsuchi napsal:přišla jsem ke kanceláři a zaklepala
"Zdravím, copak potřebujete?"
Anonymní- Anonymní
"fe..fešáku?" začervenal jsem se a svitek mi vypadl z rukou. Rychle jsem ho zvedl a úplně červený jsem řekl."Já jsem Hokage."Sumi Mizutsuchi napsal:"dovrý den.....eh...nevíte kde najdu hokage-sama fešáku ??"
Anonymní- Anonymní
eh...trapas oči mi sklouzly dolů "omlouvam se.....prosím vás chtěla bych požádat a členství v konoze jestly nemáte nějaké volne místo"
Anonymní- Anonymní
( kdy jsi vyvinul sharingan a kde je psáno, že se učíš katon? )Mikuto Uchiha napsal:zaklopal som na dvere
Anonymní- Anonymní
"O členství? Hm, potřebuji asistentku." podíval jsem se na ni.Sumi Mizutsuchi napsal:eh...trapas oči mi sklouzly dolů "omlouvam se.....prosím vás chtěla bych požádat a členství v konoze jestly nemáte nějaké volne místo"
Anonymní- Anonymní
"a při čem ?" jak jsem to řekla bouchla jsem se do hlavy ja jsem krava nemůžu uvěřit že jsem to řekla nahlas sumi ty baka !!!
Anonymní- Anonymní
Ta je úchylná. Ale snad někdy.. Hm Pomyslel jsem si.Sumi Mizutsuchi napsal:"a při čem ?" jak jsem to řekla bouchla jsem se do hlavy ja jsem krava nemůžu uvěřit že jsem to řekla nahlas sumi ty baka !!!
"Asistovat při úřadování. Budete dělat to, co dělala moje sestra Naomi. Dobře?"
Anonymní- Anonymní
Strana 13 z 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Povolení tohoto fóra: