Kancelář Hokage
3 posters
Strana 7 z 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Kancelář Hokage
First topic message reminder :
Já, Sedmý Hokage, Assasin Senju slibuji věrnost vesnice skryté v Listí! Budu ji chránit, i za cenu svého života! To je má povinnost.
"Tam, kde tančí listy...A hoří oheň..
Stín od ohně se mihotá po vesnici!
A listy jednou opět vyrostou!"
Já, Sedmý Hokage, Assasin Senju slibuji věrnost vesnice skryté v Listí! Budu ji chránit, i za cenu svého života! To je má povinnost.
"Tam, kde tančí listy...A hoří oheň..
Stín od ohně se mihotá po vesnici!
A listy jednou opět vyrostou!"
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 9:52, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Hokage
"JaKŽe jsi mi to řekla?!"má postava se změnila v hady. Objevil jsem se za ní.Naomi Hyuuga napsal:"Genjutsu Shibari" spoutala jsem assasina "Asanku prestan mne štvát"
Anonymní- Anonymní
"Hm. Máš štěstí že nás porodila stejná matka..."Naomi Hyuuga napsal:"Asanek" zachichotala jsem se
Anonymní- Anonymní
R-P-G
"Hm" Hokage-sama zda sa že máťe problémy...
A za ten hotel vdaka ale zvládnem to aj bez neho heh...
A za ten hotel vdaka ale zvládnem to aj bez neho heh...
Anonymní- Anonymní
"Půjdu se podívat na trénink Kakashiho týmu." řekl jsem a odešel.
Anonymní- Anonymní
TRÉINK
Zaťukám ,,Ťuk ťuk" a jdu dál se slovy:Prosím HOKAGE VYTRÉNUJTE MĚ UDĚLÁM COKOLIV CHCI BÝT NINJA!
Anonymní- Anonymní
Přijdu znovu a zaťukám "Ťuk ťuk"
"Dobrý den, chtěl bych požádat o misi"
"Dobrý den, chtěl bych požádat o misi"
Anonymní- Anonymní
prohlédla jsem si spisy "podle mých záznamů nejsi hlášený jako ninja takže ti mise dávat nemůžu"
Anonymní- Anonymní
(Sestřičko moje...Hokage má přijmout ninju, a dát mu misi.xD popřípadě si s novým geninem povídat, uvítat ho. Se koukni jak to dělá kolegyně Kazekage xD )Naomi Hyuuga napsal:prohlédla jsem si spisy "podle mých záznamů nejsi hlášený jako ninja takže ti mise dávat nemůžu"
Anonymní- Anonymní
(tsss nekecej mi do všeho dřív nebo pozdeji bych ho přijala ) "dále" otočila jsem se pak zpet "jakou misi by sis představoval ?"
Anonymní- Anonymní
"zajdi do všech vesnic a vyřiď jim že jsem novy hokage.......nejspíš jim to nikdo neřekl a vem tady toho vedle tebe"
Anonymní- Anonymní
"to hokage vybira mise.....zadnou jinou ted nemam" nastvane jsem se postavila "a nevim kde je asasin"
Anonymní- Anonymní
Z akademie jsem šel rovnou k Hokagemu požádat o misi a všíml jsi že je nějak rušno a slyšel zvěsti o tom že už není jen Hokagem lord Assasin,ale i nějaká žena.Dveře byli otevřené a já viděl že tam je Kazuya a zaklepal an rožek a vstoupil.
Dobrý den Hokage-sama mé jméno je Kin Uchiha z linie Uchihy Sasukeho.Chtěl jsem se vám představit a požádat o misi.Zdvořile jsem se uklonil.
Dobrý den Hokage-sama mé jméno je Kin Uchiha z linie Uchihy Sasukeho.Chtěl jsem se vám představit a požádat o misi.Zdvořile jsem se uklonil.
Anonymní- Anonymní
Konoha
Znovu sem se zde v kanceláři objevil. Nenašel jsem ho. Hokage-sama nevadilo by vám kdybych si na chcíly vzal kazuyu?
Anonymní- Anonymní
Strana 7 z 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Povolení tohoto fóra: