Kancelář Hokage
3 posters
Strana 5 z 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Kancelář Hokage
First topic message reminder :
Já, Sedmý Hokage, Assasin Senju slibuji věrnost vesnice skryté v Listí! Budu ji chránit, i za cenu svého života! To je má povinnost.
"Tam, kde tančí listy...A hoří oheň..
Stín od ohně se mihotá po vesnici!
A listy jednou opět vyrostou!"
Já, Sedmý Hokage, Assasin Senju slibuji věrnost vesnice skryté v Listí! Budu ji chránit, i za cenu svého života! To je má povinnost.
"Tam, kde tančí listy...A hoří oheň..
Stín od ohně se mihotá po vesnici!
A listy jednou opět vyrostou!"
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 13 Mar - 9:52, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Hokage
"Jo díky. Nemám na to povahu, být Hokage. Obdivuju Assasina, že tohle zvládá.Musí to být naprostá nuda. Já vím..Vždyť i já jsem se choval jinak..nejen ke svým podřízeným. Vždyť jsem celou Konohu zničil.."Koroki Yarikyo napsal:"Jsi rád? Nechtěl jsem být protivný a dělat si z tebe srandu. Navíc, dříve jsem to nemíval v povaze. A vůbec jsem se choval odlišně."
Anonymní- Anonymní
ANBU čekal s Everestem před dveřmí.
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
došla jsem zase sem "a hele kdo se nám to vrátil " šla jsem k nemu blíž "kdepak si byl"
Anonymní- Anonymní
A. AHoj. Chránil jsem zemi Ohně. Co tady děláš? Ještě jsi zamnou nikdy nebyla." Podíval se na ni zkoumavým pohledem.Naomi Hyuuga napsal:došla jsem zase sem "a hele kdo se nám to vrátil " šla jsem k nemu blíž "kdepak si byl"
Anonymní- Anonymní
"Jo jsem. To jsem neřekl sestro. Mám pro tebe menší návrh..."Naomi Hyuuga napsal:"copak nejsi rád že mně vidíš ?"
Anonymní- Anonymní
"Hm...byla by jsi druhá Hokage? Já se svého postu nevzdám, ale bylo by lepší kdyby jsi byla taky. Rozdělili bychom si role. Já bych se staral o vnější záležitosti vesnice, dělal bych mise, protože máme málo ninjů. A ty bys seděla zde a starala se o vnitřní záležitosti. Zdědila jsi po svém otci Byakugan a navíc jsi vůdkyně klanu. Tak co ty na to?"Naomi Hyuuga napsal:"no poslouchám" sedla jsem si do křesla (tak jak na obrázku)
Anonymní- Anonymní
"ah....celej den sedět v kanceláři....no lepší než sedět na střeše"
Anonymní- Anonymní
"heh. Aspon budeš k dispozici, ne jako já. Furt musím někam lítat. Tak dobře. Vyhlásím to po vesnici. Prosím tě. Nemohla by jsi prohlédnout okolí? Mám pocit, že je tu vetřelec s ohromnou čakrou."Naomi Hyuuga napsal:"ah....celej den sedět v kanceláři....no lepší než sedět na střeše"
Anonymní- Anonymní
"Tak co?! Podívej se do ulic..."Naomi Hyuuga napsal:"byakugan!" začala jsem hledat
Anonymní- Anonymní
Vesničana?...žádný vesničan nemá ohromnou čakru...Ať ho sledují jednotky ANBU. Jdu vyhlásit, že jsi druhá hokage, Zatím se měj!Naomi Hyuuga napsal:"vidím vesničana...má ohromnou chakru"
Anonymní- Anonymní
"dobrá no" dál jsem sledovala toho týpka zatím co jsem dala povel ANBU
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Povolení tohoto fóra: