Brána Sunagakure
+20
Katashi Aokawa
Tatsuo Reigi
Sho Rin
Kushina Uzumaki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Kugutsu butai
Shinobi
Nawaki
Akasuna no Ruki
Tenshi Ochita
Daiki Yatoshi
Noriko Kana
Uzumaki Allii
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Suna ANBU
Akasuna no PiliKKa
Suna Shinobi
Yoko Ayme
Neuro Uchiha
24 posters
Strana 10 z 30 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 20 ... 30
Brána Sunagakure
First topic message reminder :
Strážní věž, kde se střídají hlídky.
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Re: Brána Sunagakure
"dům ? to netuším" podíval jsem se na ní "ale mohla by si zkusit její kancelář" ukázal jsem na budovu uprostřed suny
Anonymní- Anonymní
Ale jen tak ještě jsem tě tady neviděla ale to bude asi proto že jsem tady nežila.zasmiala jsem sa.Já jsem Ai .... Akasuna no Ai těší mě.
Anonymní- Anonymní
"taky mě těší Ai"
počkat .. cože ?!
"A-Akasuna no Ai ?" překvapeně jsem se na ní podíval
"promiňte Ai-sama" vstal jsem a uklonil se "nechtěl jsem být nezdvořilí"
počkat .. cože ?!
"A-Akasuna no Ai ?" překvapeně jsem se na ní podíval
"promiňte Ai-sama" vstal jsem a uklonil se "nechtěl jsem být nezdvořilí"
Anonymní- Anonymní
Proč jsi se uklonil? nejsem Kage .. nechápavě jsem koukala na Seijiho.
A ano Akasuna .... usmála jsem se
A ano Akasuna .... usmála jsem se
Anonymní- Anonymní
"a-ale vy jste jistě její přibuzná a tak máte jistě vysoké společenské postavení, to proto"
Anonymní- Anonymní
Příbuzná .... já jsem ji ještě nikdy neviděla od malička žiji mimo vesnice. Zasmála jsem se a pohodila jsem si vlasy.
Anonymní- Anonymní
"aha, mno, tak nejspíš jí tedy najdete v pracovně, chcete doprovodit ?"
Anonymní- Anonymní
proč ne, když nemáš jinou prácu.zasmiala jsem se a po cestě jsem se dívala kolem.
Anonymní- Anonymní
Dobře, ale slíbíš mi že když se náhodou ztratím půjdeš mě najít ty osobně ... a prosím tě tikej mi nejsem až taková stará.ľadovo jsem řekla ale hned jsem se usmála.
Anonymní- Anonymní
"no dobře, půjdu tě tedy hledat, když se ztratíš, ale sám to tu moc neznám" usmál jsem se na ní
Anonymní- Anonymní
há tak že nejsem jediná na tomto světě která se zde nevyzná rozesmála jsem se
Anonymní- Anonymní
Odovzdal som svoje zbrane pri bráne a prešiel s čelenkou Iwy do dediny.
(Presun.)
(Presun.)
Anonymní- Anonymní
Zobral som si pri bráne svoje zbrane a odišiel smerom do Iwy.
(Odchod.)
(Odchod.)
Anonymní- Anonymní
Tak jsem se doklopýtal k Suně a vstupu do ní.
Vedro.Následovala prohlídka a odevzdání zbraní u brány,pak jsem byl vpuštěn do ulic Suny.
Poškrábal jsem se na bradě Hmmm mohl bych se nechat oholit a trochu přistřihnout vlasy
přemýšlím...po chvilce postávání vyjdu hledat holiče.
Vedro.Následovala prohlídka a odevzdání zbraní u brány,pak jsem byl vpuštěn do ulic Suny.
Poškrábal jsem se na bradě Hmmm mohl bych se nechat oholit a trochu přistřihnout vlasy
přemýšlím...po chvilce postávání vyjdu hledat holiče.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem před bránu a kývl na hlídky. Kývli na mě také, ale dál se věnovali pozorováním Suny, jestli nevznikají před bránou ani za ní nějaké nepokoje. Panoval všude klid, což mohlo být klidně i zlé znamení, ale překypávám zdravým optimismem, nemusím hned ve všem vidět zlé věci. Usmál jsem se a pak jsem se znovu porozhlédl po volném prostranství kolem mne. ANBU tady už určitě brzy budou..
Pousmál jsem se a zalovil v brašničce. Vytáhl jsem svou starou ANBU masku a nasadil si ji na hlavu, ale zatím jsem si jí nedával na tvář.
Opřel jsem se o zeď před bránou a čekal na skupinku ANBU.
Pousmál jsem se a zalovil v brašničce. Vytáhl jsem svou starou ANBU masku a nasadil si ji na hlavu, ale zatím jsem si jí nedával na tvář.
Opřel jsem se o zeď před bránou a čekal na skupinku ANBU.
Daiki Yatoshi- Počet príspevkov : 239
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Yatoshi
Čtyřčlenná skupinka zahalených postav v pláštích neslyšně a neviděně doběhla k bráně a seskočila ze střech vedle posledního, zamaskovaného člena.
Anbu 1.
Mírně jsem se poklonil před Daikim. "Pane, jsme připraveni!" ohlásil jsem nadřízenému a čekal na příkazy.
Anbu 1.
Mírně jsem se poklonil před Daikim. "Pane, jsme připraveni!" ohlásil jsem nadřízenému a čekal na příkazy.
Suna ANBU- Počet príspevkov : 91
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Pootočil jsem se na příchozí skupinku ANBU a prohlédl si osobu, která na mne mluvila. Jak moc mi to teď připomínalo ty roky v ANBU, kde jsem plnil jen mise, mise a pro změnu zase mise..
"Výborně, pokyny k této misi již zřejmě znáte, takže.." Mezitím, co jsem mluvil, tak jsem se otočil čelem k bráně a nasadil si masku ANBU.
"Vyrážíme.."
Společně s ANBU jsme prošli vesnicí a hned se rozeběhli skrz hustý písek. Náš cíl - Hora Ishi no Kuni
(Přesun)
"Výborně, pokyny k této misi již zřejmě znáte, takže.." Mezitím, co jsem mluvil, tak jsem se otočil čelem k bráně a nasadil si masku ANBU.
"Vyrážíme.."
Společně s ANBU jsme prošli vesnicí a hned se rozeběhli skrz hustý písek. Náš cíl - Hora Ishi no Kuni
(Přesun)
Daiki Yatoshi- Počet príspevkov : 239
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Yatoshi
Objevili jsme se před bránou, kde jsme se rozdělili. ANBU 2 šel sdělit Kazekage průběh mise a ANBU 3 odnesl Daikiho do nemocnice. Hlídači u brány, byli informování o závažnosti situace..
(Přesun)
(Přesun)
Suna ANBU- Počet príspevkov : 91
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Pomocí blesků jsme proběhla přes bránu tak, aby mě nikdo neviděl. Nevěděla jsem, jak moc jsou ninjové informovaní a tak jsem nechtěla nic riskovat. Mé kroky mířili neomyslně k jedné jediné budově-nemocnici!
Tenshi Ochita- Počet príspevkov : 808
Shinobi
Vesnice:
Klan: Tooya
Znovu jsem nepozorovaně proběhla přes bránu. Momentálně však se záhadným úsměvem na rtech..
Tenshi Ochita- Počet príspevkov : 808
Shinobi
Vesnice:
Klan: Tooya
Přišel jsem k bráně celý zpocený z toho horka. Odevzdal jsem zbraně a šel směrem do vesnice.
Anonymní- Anonymní
Strana 10 z 30 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 20 ... 30
Similar topics
» Brána Sunagakure no Sato
» Ulice Sunagakure
» Aktivita Sunagakure no sato
» Reformy v Sunagakure no Sato
» Minulost a součanost Sunagakure
» Ulice Sunagakure
» Aktivita Sunagakure no sato
» Reformy v Sunagakure no Sato
» Minulost a součanost Sunagakure