Tréninkové místnosti
5 posters
Strana 6 z 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Tréninkové místnosti
Přišla jsem na důvěrně známé místo a sledovala stopy po boji. Hm, nezdálo se mi to. Fakt se ty věci staly.
Seděla jsem pod svým oblíbeným stromem a sledovala okolí. Nejvíc mě fascinovala spálená tráva, která mi připomněla ohnivé útoky Naomi.
Seděla jsem pod svým oblíbeným stromem a sledovala okolí. Nejvíc mě fascinovala spálená tráva, která mi připomněla ohnivé útoky Naomi.
Anonymní- Anonymní
Tak jsem tu zase....
Vytáhnu svou oblíbenou figurínu a zase se dám do tréninku 32 úderů. Musím s tím hnout, ale zítra už to budu určitě perfektně ovládat.
Soustředím se na trénink, ale pohled mi co chvíli zavadí o spálenou trávu.
Vytáhnu svou oblíbenou figurínu a zase se dám do tréninku 32 úderů. Musím s tím hnout, ale zítra už to budu určitě perfektně ovládat.
Soustředím se na trénink, ale pohled mi co chvíli zavadí o spálenou trávu.
Anonymní- Anonymní
Dnes je tu pusto a prázdno. Nuda...
Figurínu zase uklidím. Beztak jsem tu techniku už skoro zvládla. Jdu na stejné místo kde jsme s mým týmem byli včera. Tady seděla Shiz, tady jsem spadla do vody, taky jsem klepala kosu a asi i nastydla...
Znovu kýchnu a sáhnu po kapesníku. Vytáhnu zrcátko a zjistím, že náplast pod okem začala prosakovat. Sednu si, vytáhnu vytáhnu novou a vyměním ji. Nemusím lidi přece strašit svým vzhledem.
Potom se jdu projít po vodní hladině. Stojím tam a bezmyšlenkovitě pozoruju okolí.
Figurínu zase uklidím. Beztak jsem tu techniku už skoro zvládla. Jdu na stejné místo kde jsme s mým týmem byli včera. Tady seděla Shiz, tady jsem spadla do vody, taky jsem klepala kosu a asi i nastydla...
Znovu kýchnu a sáhnu po kapesníku. Vytáhnu zrcátko a zjistím, že náplast pod okem začala prosakovat. Sednu si, vytáhnu vytáhnu novou a vyměním ji. Nemusím lidi přece strašit svým vzhledem.
Potom se jdu projít po vodní hladině. Stojím tam a bezmyšlenkovitě pozoruju okolí.
Anonymní- Anonymní
Pomalým krokom som prišiel k jednému stromu, ktorý bol ale ďalej od miesta, kde som bojoval s Naomi a posadil som sa. Oprel som sa o strom a uvažoval nad tým, prečo som ju nedokázal nechať zomrieť.
Anonymní- Anonymní
Procházela jsem se dál po vodní hladině, zkoušela se na ni posadit, stejně tak jako pohybovat se po ní vkleče. Povedlo se mi nenamočit. Pak jsem se vrátila na pevninu, šla směrem ke skladu a přemýšlela co dál.
Anonymní- Anonymní
"Tak..Dneska tě naučím pár technik. Určitě ti budou velice ku prospěchu!"řekl jsem vehementně a dal si ruce v bok.
Anonymní- Anonymní
Ja som bol stále opretý o ten istý strom a hlavou mi vírili rôzne myšlienky.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem sotva za Assasinem. Jen jsem uslyšel slova.,,Pár technik." Usmál jsem se a řekl. ,,Hm tak co se dnes naučíme?"
Anonymní- Anonymní
Kousek ode mě se tu najednou vynoří hokage. Docela se leknu, protože energicky zařval. Na můj vkus až moc. Odklidím se radši do bezpečný vzdálenosti... Jak tak jdu zahlédnu sedět pod stromem nějakou postavu.
Anonymní- Anonymní
"Moji hodně oblíbenou techniku...Vymyslel ji Druhý Hokage, Tobirama Senju-sama. Suiton: Suijinheki!"
Anonymní- Anonymní
Když rozeznám kdo pod tím stromem sedí zůstanu stát a nenapadá mě co říct. Nevím, jestli by nebylo lepší o celé té záležitosti prostě mlčet.
Anonymní- Anonymní
,,Hm to vypadá pěkně." Zkusil jsem napodobit pečetě co udělal bratr. ,,Suiton: Suijinheki." Voda se jen trošičku zavířila. No to bude trvat asi trochu déle. Nevadí budu to zkoušet pořád dokola.
Anonymní- Anonymní
"Zkoušel to dál, můj milovaný bratře." usměji se.
"Jdu ti pro nějaké svitky. Hned jsem tu." udělám pečeť a přemístím se, díky Hiriashin no jutsu.
"Jdu ti pro nějaké svitky. Hned jsem tu." udělám pečeť a přemístím se, díky Hiriashin no jutsu.
Anonymní- Anonymní
Pozrel som sa smerom hore a ako som sedel moje oči zastali priamo na Mikomi. Vlhké vlasy mi bránili v poriadnom výhľade, no Mikomi som poznal.
Anonymní- Anonymní
"Jsem tu."
"Tady máš tři techniky..Jedna Taijutsu D - Konoha Senpuu, C-Suiroo no jutsu a Mizu bunshin no jutsu." hodím mu svitky.
"Tady máš tři techniky..Jedna Taijutsu D - Konoha Senpuu, C-Suiroo no jutsu a Mizu bunshin no jutsu." hodím mu svitky.
Anonymní- Anonymní
,,Waa." Zařval jsem a měl jsem problémy to všechno pochytat. Postupně jsem si je všechny pročetl. Až teď jsem odkryl Sharingan. Tak jdeme na to. Pomyslím si a všechny techniky postupně zkouším.
Anonymní- Anonymní
Když už mě vidí tak nemá cenu se schovávat. Stejně se tomu nevyhnu.
Přišla jsem beze slov blíž a posadila se poblíž něj. Nevím jestli má chuť to rozebírat, ale jednu věc říct můžu.
"Jsem ráda že se vám nic nestalo sensei."
V podstatě tím byl vyřešený veškerý můj zmatek v emocích ohledně včerejška.
Přišla jsem beze slov blíž a posadila se poblíž něj. Nevím jestli má chuť to rozebírat, ale jednu věc říct můžu.
"Jsem ráda že se vám nic nestalo sensei."
V podstatě tím byl vyřešený veškerý můj zmatek v emocích ohledně včerejška.
Anonymní- Anonymní
Příjdu k němu a rozcuchám mu vlasy.
"To zvládneš. Promiň, že ti tak nakládám. Ti věřím, si přece můj bratr."
"To zvládneš. Promiň, že ti tak nakládám. Ti věřím, si přece můj bratr."
Anonymní- Anonymní
"Chjo Mikomi..." Otočil som sa k nej. "Ale napokon som ju tam nenechal len tak..."
Anonymní- Anonymní
,,Jo to je v pohodě musím zesílit." Po té poslední bitvě, musím teda hodně zesílit. Mrknu po něm okem a dál zkouším techniky.
Anonymní- Anonymní
Podívám se mu do očí a nemám vůbec potuchy co říct, abych situaci ještě nezhoršila.
"Nenechal. Sice jsem si přála abyste ji zabil. Děsila mě. Bála jsem se o Shizuku. Ale pak když jsem ji viděla panout na zem tak jsem si uvědomila, že je to člen našeho klanu. Takovej zmatek jsem v sobě ještě neměla."
"Nenechal. Sice jsem si přála abyste ji zabil. Děsila mě. Bála jsem se o Shizuku. Ale pak když jsem ji viděla panout na zem tak jsem si uvědomila, že je to člen našeho klanu. Takovej zmatek jsem v sobě ještě neměla."
Anonymní- Anonymní
Hmm...Ohnivá vůle? V tak mladém věku..No uvidíme, co z něj bude.
Pomyslím si a odstoupím od něj. POdívám se a udělám pečeť. vedle mě vyroste velký strom, na který vyskočím. S úsměvem pozoruji Seita.
Pomyslím si a odstoupím od něj. POdívám se a udělám pečeť. vedle mě vyroste velký strom, na který vyskočím. S úsměvem pozoruji Seita.
Anonymní- Anonymní
"Áno je Hyuuga, neviem, možno aj to je dôvod, prečo som ju nenechal zomrieť. Možno je dôvod aj Hokage, možno som nechcel, aby na pôjde, kde sa trénuje zomrel človek... a možno, možno si dôvodom aj ty..." Sledoval som jej oči tým svojimi, rovnakými bielymi, na ktorých nebolo vidieť zreničku.
Anonymní- Anonymní
Při zkoušení nových technik si všimnu stromu co vedle mě vyrostl. Hm zase si tu dělá ty stromy. Usměju je se pro sebe a dál trénuju.
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti