Tréninkové místnosti
5 posters
Strana 5 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: Tréninkové místnosti
Byla jsem naštvaná. Bolest vhlavě jsem nevnímala, bylo mi jedno co se v tu chvíli stane. Z ruky jsem začala nevědomky vypouštět čakru.
Anonymní- Anonymní
"Ty mrcho." ujelo mi... a každému muselo být jasné koho tím myslím.
Anonymní- Anonymní
"pamatuj...znám všechny tvétechniky....momentálně jsem nejlepší člen klanu hyuuga"
Anonymní- Anonymní
Shizuka Yoru napsal: Byla jsem naštvaná. Bolest vhlavě jsem nevnímala, bylo mi jedno co se v tu chvíli stane. Z ruky jsem začala nevědomky vypouštět čakru.
Mrknu na Shiz a koukám jak jelen,opatrně k ní dojdu a chytnu ji za ruku "Děje se něco?" a zkoumavě si ji prohlížím
Anonymní- Anonymní
"Nie... nepoznáš ich ani polovicu!"
Hakke Herutsu Dageki!
Mala ruku hore, čo mi poskytlo veľkú výhodu. Keďže bola v dosahu na moju techniku, útok netrval ani len sekundu a zasiahol som ju do hrude, priamo do srdca. "Túto techniku som vyvinul sám, máš 5 minút na vyhľadanie A-rankovej lekárskej pomoci, inak zomrieš, pravda, je tu ešte jedna možnosť..." Udrieť ťa zasa...
Anonymní- Anonymní
Podívám se na Yuua. "Co?" zeptám se zmateně. Pak se podívám na ruku. Zajímavé. Trochu se usměju. Pak se mi zatočí hlava a podlomí se mi kolena. Z úst vytekla krev, pak jsem ztratila vědomí.
Anonymní- Anonymní
přiběhl sem k shizuko hodil si ji přes rameno a nesl do nemocnice
Anonymní- Anonymní
"myslýš že se bojím smrti ?....stáhnu tě s sebou !" švihnula jsem rukou k zemi po zemi k němu se rosšířil modrý plamen na reagování bylo málo času ůtok trval chvýli potom jsem do vzduchu kopla a od toho místa vyletěl další oheň
Anonymní- Anonymní
Len som sa zasmial. "Prepáč, ale už dávno som ťa prekonal..."
Anonymní- Anonymní
"hmm..to se mi líbí" začala jsem kombo na něj lítal jenom oheň
Anonymní- Anonymní
Pche... Skôr ako sa ku mne dostal prvý plameň som sa odrazil smerom k nej a zarovno odrazenia som začal s technikou.
Hakkeshō Kaiten!
Oheň sa cez Hyuuga obranu nedostal dnu a ja som sa vďaka odrazeniu dostal k Naomi. Bola blízko, takže to dlho netrvalo a kaitenom som do nej narazil, čím som jej chcel spraviť zranenia. Ja viem o tebe viac ako ty o mne, Naomi... naviac máš už len asi 3 minúty života...
Anonymní- Anonymní
když se přestal točit chitila jsem ho za ruku "Baf" z ruky mi začal tryskat plamen který ho ihnet začal pálit "Teď poznáš můj oheň"
Anonymní- Anonymní
(Kaiten ťa odhodil, baf, takže si ma asi ťažko chytila Skús logickú alternatívu...)
Anonymní- Anonymní
(logika je na mě moc....logická .....takže jinak ) dopadla jsem na zem a po zemi zase rozšířila plameny potom jsem se rozeběhla k němu a taky použila kaiten plameny se omotaly kolem mě
Anonymní- Anonymní
Už len necelé 3 minúty... "Bye..."
V rýchlosti som sa odmiestnil skôr ako bola príliš blízko. Objavil som sa na konári, neďalekého stromu. Naomi neaktivovala byakugan, tak ma nemohla vidieť, bez toho, aby sa otočila. Konár bol totiž za jej chrbtom.
V rýchlosti som sa odmiestnil skôr ako bola príliš blízko. Objavil som sa na konári, neďalekého stromu. Naomi neaktivovala byakugan, tak ma nemohla vidieť, bez toho, aby sa otočila. Konár bol totiž za jej chrbtom.
Anonymní- Anonymní
Možno by nejaký iný ninja prišiel a zachránil ťa, ja to však nemám v úmysle spraviť... možno ťa zachráni Yuu... Nemilosrdne som sa prizeral na Naomi s odstupom a čakal kedy odbije jej posledná...
Anonymní- Anonymní
"Hm...pořádně zákeřná technyka" klečela jsem pořád na kolenou
Anonymní- Anonymní
Áno je zákerná a nebezpečná, a preto ju nikdy nikoho nenaučím... Bol som na strome a uvažoval. Som zvedavý, či Mikomi pocíti nejakú ľútosť alebo nie.
Anonymní- Anonymní
Jounin
Pribehol som na miesto boja, ktoré som si všimol. Bol som neďaleko. Ako som si všimol Naomi, rýchlo som pribehol k nej. "H-hej, čo sa deje?"
Pribehol som na miesto boja, ktoré som si všimol. Bol som neďaleko. Ako som si všimol Naomi, rýchlo som pribehol k nej. "H-hej, čo sa deje?"
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Celou dobu jsem souboj sledovala a nebyla schopná slova. Než jsem se nadála, viděla jsem umírat člena svého klanu. Pralo se ve mně mnoho emocí. Bála jsem se té ženské a teď když tu klečí na pokraji smrti nevím, jestli to všechno nemohlo být jinak. Ale byla to její volba.
Cítila jsem lítost ne nad její smrtí, ale nad jejím životem. Cítila jsem, že kdybych chtěla, můžu plakat, ale zároveň jsem věděla, že nemám motivaci, protože taková žena dělala našemu klanu špatné jméno.
Z víru myšlenek se mi zamotala hlava a já padla na kolena.
Cítila jsem lítost ne nad její smrtí, ale nad jejím životem. Cítila jsem, že kdybych chtěla, můžu plakat, ale zároveň jsem věděla, že nemám motivaci, protože taková žena dělala našemu klanu špatné jméno.
Z víru myšlenek se mi zamotala hlava a já padla na kolena.
Anonymní- Anonymní
"Jej srdce...." Ako som to dopovedal, tak som hneď aj zmizol.
(Presun)
(Presun)
Anonymní- Anonymní
"Srdce?!" Rýchlo som obrátil Naomi na chrbát a začal ju liečiť.
Snažil som sa zameriavať hlavne na srdce. Sakra čo robili???
Snažil som sa zameriavať hlavne na srdce. Sakra čo robili???
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Sledovala jsem jak ji léčí a nevěděla ani, jestli si přeju aby přežila. Ale zdá se, že pro Konohu ani náš klan neudělala nikdy nic dobrého...
Pomalu se zvedám a celá prokřehlá se konečně obleču. Už jsem jakž takž uschnula, jen vlasy jsou pořád vlhké... Přitom stále sleduju scénu předemnou.
Pomalu se zvedám a celá prokřehlá se konečně obleču. Už jsem jakž takž uschnula, jen vlasy jsou pořád vlhké... Přitom stále sleduju scénu předemnou.
Anonymní- Anonymní
Léčení trvalo dlouho a tak jsem se dala potichu na odchod...
(přesun)
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti