Lesy před Konohou
+7
Katashi Aokawa
Ayame Takahashi
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
Tetsuya
Nukenin
Yoko Ayme
11 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 23 z 31
Strana 23 z 31 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 27 ... 31
Re: Lesy před Konohou
Ani jsem neposlouchala, co řekl, protože už jsem na něj hbitě a prudce natáhla nohu, tentokrát ale do břicha.Hayaaaaaaaaa!!!! Křikla jsem u toho a doufala, že se konečně trefím.
Anonymní- Anonymní
''ta slizká ještě udělala pomocí tuhle bariéru z tří lístečků'' odpověděl jsem ihned Itachimu a chytl jsem její nohu kterou jsem jí opět vyzvedl do vzduchu xD
Anonymní- Anonymní
Zase jsem zavřískala a spadla mu tentokrát obličejem, do těch míst, co předtím hrudníkem. Když jsem ale padala, zavřela jsem rychle oči, takže jsem ani nevěděla, kde vlastně jsem. Bylo to takové měkké. Chvíli jsem přemýšlela a pak zaječela a dala obličej rychle pryč. Vy hnusný prase! zakřičela jsem a začala rozdávat facky jednu za druhou všude kolem sebe.
Anonymní- Anonymní
Přiběhl jsem za Hokagem a jen jsem je sledoval.*Slizká obluda?!Co se to s touhle vesnicí sakra děje!Pokud to udělala ta slizká obluda...tudíž musela zranit i Mikomi....kso!* pomyslel jsem si a situaci jsem zpovzdálí sledoval." A ještě mě zajímá jedna věc...kdo jste?" zeptal jsem se "Hokageho".
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
uchechtl jsem se ''soustřeď se a nedělej kraviny'' fackám jsem se nebránil jelikož jsem je téměř necítil
Anonymní- Anonymní
"Uklidni se nebo tě budu mučit Tsukuyomi!" zasyčel jsem. Dějiny neznající dítě. Vesnice projde velkou reformací.
"Uchiha Itachi, zkus se podívat na ten lístek." ukázal jsem směrem odkud trojuhelníková bariéra pocházela.
"Uchiha Itachi, zkus se podívat na ten lístek." ukázal jsem směrem odkud trojuhelníková bariéra pocházela.
Anonymní- Anonymní
Uklidnila jsem se a poslouchala. Neuvědomila jsem si, že je tam bariéra a tak jsem šla přímo k nim a chtěla jim podat ruku. Těší mně! Řekla jsem a dotkla se bariéry, od které jsem dostala šok a odlétla jsem až na Azumu (xD).
Anonymní- Anonymní
chytl jsem jí do náruče, jinak by spadla na zem ''eh... mysli trochu'' kdyby to bylo možné cvrnkl bych jí do čela
Anonymní- Anonymní
*Uchiha...Itachi...snad ne ten stejný co vyvraždil celý klan Uchihů!Podivný chlápek toto...už by dávno měl být mrtvej* pomyslel jsem si a přešel jsem k tomu lístku na který ukázal.*Vypadá to podobně jako výbušný lístek.*"A co s ním mám udělat?" zeptal jsem se Itachiho.
Shinobi
WUAH! Už zase!!! Zavřískala jsem a vyskočila. Tak dost, uklidni se ty pindo promítala jsem si v duchu a radši se beze slova vydala také hledat jeden lístek u té bariéry.
Anonymní- Anonymní
já už můj lístek měl předem nalezený a pouze jsem si u něj klekl
Anonymní- Anonymní
Za chvilinku už jsem ho našla a zavřískala přes okolí. MÁM TEN POSLEDNÍ!!!! ... Čekala jsem na nějaký signál, nebo něco podobného, abych ho mohla strhnout.
Anonymní- Anonymní
"A tomuhle mám velet." zašeptal jsem spíš pro sebe a zakroutil hlavou. Kleknul jsem si k jednomu lístečku dřív než Zafina.
"Na tři to musíme najednou odstranit."
"Na tři to musíme najednou odstranit."
Anonymní- Anonymní
" Hai! " vykřikl jsem a čekal jsem na signál.
Shinobi
Všimla jsem si, jak si to prase, co tu udávalo rozkazy kleklo k mýmu lístku.
Jen jsem zasyčela a šla hledat Azumu, abych si s ním vyřídila účty.
Jen jsem zasyčela a šla hledat Azumu, abych si s ním vyřídila účty.
Anonymní- Anonymní
Jakmile jsem slyšel 3 tak jsem rychle lístek strhl.
Shinobi
"Skvělé jste volní, teď se vrátíme do vesnice."otočil jsem se na podpatku.
Já a Hokage. To nedopadne dobře.
Já a Hokage. To nedopadne dobře.
Anonymní- Anonymní
Rychle jsem utíkala pryč z toho hnusného místa a zakopla jsem o kámen. Rozmázla jsem se na zemi a zůstala ležet.
Anonymní- Anonymní
Pomalu jsem k ní přešel a zvedl ji na nohy. "Příště buď opatrná." teď budu dokonce chůva.
Anonymní- Anonymní
díval jsem se na Zafinu
zlej sen... rukou jsem si přejel po obličeji ''a co budou s TÍM ?''
zlej sen... rukou jsem si přejel po obličeji ''a co budou s TÍM ?''
Anonymní- Anonymní
*Yosh...takže jsem alespoň někomu pomohl...docela fajn pocit* pomyslel jsem si a pousmál jsem se.Pak jsem se vydal za Itachim.Pak jsem sledoval Zafinu jak hodila ukázkového placáka.*Baka!Neumí ani chodit!*
Shinobi
Probrala jsem se a vyskočila tomu praseti co mi ukradlo lístek z rukou. Šla jsem už po vlastních nohách do vesnice. -přesun
Anonymní- Anonymní
Povzdechl jsem si.
"Promluvíme si později, v kanceláři." řekl jsem a šel do Konohy.
"Promluvíme si později, v kanceláři." řekl jsem a šel do Konohy.
Anonymní- Anonymní
Strana 23 z 31 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 27 ... 31
Similar topics
» Les pred Konohou
» Les před Konohou
» Hory tvořící hranici mezi Sunou a Konohou
» Moře před Yukigakure
» Okolí před budovou
» Les před Konohou
» Hory tvořící hranici mezi Sunou a Konohou
» Moře před Yukigakure
» Okolí před budovou
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 23 z 31
Povolení tohoto fóra: