Lesy před Konohou
+7
Katashi Aokawa
Ayame Takahashi
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
Tetsuya
Nukenin
Yoko Ayme
11 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 12 z 31
Strana 12 z 31 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 31
Re: Lesy před Konohou
jen jsem ležel na zemi a zrychleně jsem dýchal a po té jsem se začal třást a naříkat
Anonymní- Anonymní
"Taiki!" zakřičela jsem a přiběhla k němu a klekla si. Meč jsem položila vedle sebe.
Anonymní- Anonymní
podíval jsem se za hlasem který zněl jako démoní... uviděl jsem strašlivého démona který držel v ruce sekeru
''n-n-nech m-mě p-p-prosím''
začal jsem se od ní strkat pryč a při tom jsem naříkal
''n-nezabíjejte mě prosím''
''n-n-nech m-mě p-p-prosím''
začal jsem se od ní strkat pryč a při tom jsem naříkal
''n-nezabíjejte mě prosím''
Anonymní- Anonymní
"Na tvojom mieste by som mu ošetrila rameno, aby ti tu nevykrvácal. Je to pomerne hlboká rana. Či sa z toho dostane duševne zdravý, alebo nie, o tom už nerozhodujem."
Anonymní- Anonymní
"Já tě nechci...." měla jsem vyděšený výraz.
"Co jsi mu udělal?!" vyjela jsem na Akata.
"Co jsi mu udělal?!" vyjela jsem na Akata.
Anonymní- Anonymní
"Ja nič, to on. Rozbil mi skleničku s jedom a sám sa ho nadýchal. Na jeho mieste si mala byť teraz ty."
Anonymní- Anonymní
"Co?!" chytila jsem se za hlavu, protože mě začala bolet. Slyšela jsem jak mi Yonbi řve v hlavě. Uklidni se! napomínala jsem se. Nemáš přívěsek! Zhluboka jsem se nadechla. "Co mu to udělá?"
Anonymní- Anonymní
"Rapidne stupňuje hladinu jeho strachu. Existujú iba dva možné konce. Je vysoko pravdepodobné, že takto ostane už do konca života. Na druhej strane tu ale je možnosť, že to jeho telo vylúči skôr, než ho to stihne navždy ovplyvniť. V takomto prípade by sa mal do hodiny upokojiť, ale zanechá to isté následky. Bude z neho ešte väčší strachopud ako bol doteraz."
Anonymní- Anonymní
Měla jsem chuť ho probodnout. Natáhla jsem ruku k Taikimu. Začala jsem z prstů vypuštět fialovou čakru. I přes jeho odpor jsem se dotkla spánků a uspala ho. Dívala jsem se na něj a přitou koutkem oka pozorovala toho druhého. Hokageho meč jsem chytila, pro případ, kdyby mi ho chtěl sebrat.
Anonymní- Anonymní
ihned jak mě uspala se mě začali zdát ty nejhorší noční můry ze kterých jsem se nedokázal dostat a mé buše začalo bušit tak rychleš až skoro prasklo
Anonymní- Anonymní
Konečne sa mi navrátil úsmev.
"Uznávam, dobrý nápad. Teraz jeho šance vzrástli, aj keď na tvojom mieste by som si dal pozor, aby nedostal infarkt. Nemusíš mať obavy, dnes som toho už urobil dosť, nemienim v tom pokračovať."
Otočil som sa a z nohy na nohu pravidelným tempom odchádzal.
"Uznávam, dobrý nápad. Teraz jeho šance vzrástli, aj keď na tvojom mieste by som si dal pozor, aby nedostal infarkt. Nemusíš mať obavy, dnes som toho už urobil dosť, nemienim v tom pokračovať."
Otočil som sa a z nohy na nohu pravidelným tempom odchádzal.
Anonymní- Anonymní
"No tak, to zvládneš!" sevřela jsem ruce v pěst. Snažila jsem se nevnímat bolest hlavy.
Anonymní- Anonymní
Mám ešte tri ďalšie. Nemôžem si ale dovoliť ich minúť všetky hneď v prvý deň.
"Nezabudni mu uškrtiť to rameno, aby nevykrvácal!" PRESUN
"Nezabudni mu uškrtiť to rameno, aby nevykrvácal!" PRESUN
Anonymní- Anonymní
Jak jsem byla vyděšená, tak jsem na to zapomněla. Meč jsem si podstrčila pod nohy. Nemohla jsem si dovolit, aby ho někdo sebral, i když jsme tam byli sami. Jistota je jistota. Začala jsem mu opatrně ošetřovat rameno. Neměla jsem žádné obvazy, tak jsem se podívala do jeho výzbroje. Naštěstí tam nějaké měl. Nakonec jsem mu to pevně obvázala, ale musela jsem ho dostat do nemocnice. ALe nechtěla jsem riskovat, že by se mu něco stalo. Jediné co mi zbývalo bylo, čekat.
Anonymní- Anonymní
začal jsem rychle dýchat... až natolik že mé plíce po chvíli nestačily a já sýpal po dechu
Anonymní- Anonymní
Nemohla jsem mu nijak víc pomoci. Neměla jsem žádné lékařské techniky a nemohla jsem ho tam nechat. Uplynula minuta a mě to připadalo jako věčnost.
Anonymní- Anonymní
Zaklonila jsem mu hlavu, aby se mu uvolnily dýchací cesty. Jen dávat pozor, aby mu nezapadl jazyk! opakovala jsem si.
Anonymní- Anonymní
Oddechla jsem si, když se přestal dusit. "No tak!" zasténala jsem.
Anonymní- Anonymní
mé funkce se pomalu začali vracet do normálu a já začínal otevírat oči
Anonymní- Anonymní
pomalu jsem otevřel oči ve který byl poznat můj strach který jsem prožíval
Anonymní- Anonymní
Strana 12 z 31 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 31
Similar topics
» Les pred Konohou
» Les před Konohou
» Hory tvořící hranici mezi Sunou a Konohou
» Moře před Yukigakure
» Okolí před budovou
» Les před Konohou
» Hory tvořící hranici mezi Sunou a Konohou
» Moře před Yukigakure
» Okolí před budovou
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 12 z 31
Povolení tohoto fóra: