Lesy před Konohou
+7
Katashi Aokawa
Ayame Takahashi
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
Tetsuya
Nukenin
Yoko Ayme
11 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 6 z 31
Strana 6 z 31 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 31
Re: Lesy před Konohou
"Proč jen mají moje oči pocit, že tohle není vaše pravá podoba?" tázavě natočím hlavu.
Jeho čakra je jasná. Rozhodně to je ninja... Dostat se s ním do křížku se mi dvakrát nechce, ale nechat ho jen tak volně odejít to také není dobrá alternativa.
Jeho čakra je jasná. Rozhodně to je ninja... Dostat se s ním do křížku se mi dvakrát nechce, ale nechat ho jen tak volně odejít to také není dobrá alternativa.
Anonymní- Anonymní
"He?Jak není moje pravá podoba?" prstem se zatahám za ucho....
"Nemůžete mi říct co po mě vůbec chcete?" řeknu nasupeně.
"Vidím,že obchodovat s Konohou byl můj největší omyl...Asi napíšu list radě,že neuvidí ani zrnko rýže z mojich polí.." založím si ruce na prsou a tvářím se podrážděně.
"Nemůžete mi říct co po mě vůbec chcete?" řeknu nasupeně.
"Vidím,že obchodovat s Konohou byl můj největší omyl...Asi napíšu list radě,že neuvidí ani zrnko rýže z mojich polí.." založím si ruce na prsou a tvářím se podrážděně.
Anonymní- Anonymní
Pousmála jsem se. Tady začíná někdo ztrácet nervy.
"Tak se hned nečertěte. Chápejte, že doba je zlá. Musíme být opatrní." pokývu hlavou.
"Prostě jsem zvědavá, je to moje slabina. Zvláště, co se týká umění. Omlouvám se, pokračujte klidně v cestě." usmála jsem se a šla zpátky do Konohy. Hokoru stále seděl na větvi a já volnou chůzí odcházela.
"Tak se hned nečertěte. Chápejte, že doba je zlá. Musíme být opatrní." pokývu hlavou.
"Prostě jsem zvědavá, je to moje slabina. Zvláště, co se týká umění. Omlouvám se, pokračujte klidně v cestě." usmála jsem se a šla zpátky do Konohy. Hokoru stále seděl na větvi a já volnou chůzí odcházela.
Anonymní- Anonymní
Mladík išiel pomaly lesom, keď si v tom všimol dve osoby jedna však už bola na odchode. Začal sa k ním približovať, okamžite spoznal Hirokiho, ktorý tam stál a nejaká dievčina od neho odchádzala. Hej dedo si to ty? Zakričal som a stále sa približoval. Kde si bol toľko? Mal som o teba strach.
Anonymní- Anonymní
"Mno mám nárok se čertit,jsem starý..." řeknu.
"To je pěkné...a blok v čudu..." tvářím se kysele.
"Aspoň tužku mi nechala..." odfouknu si.
Otočím hlavu "Hoj chlapci...tu jsem...nějaká slečna mě tu zdržovala...šel jsem napřed" mávám.
"To je pěkné...a blok v čudu..." tvářím se kysele.
"Aspoň tužku mi nechala..." odfouknu si.
Otočím hlavu "Hoj chlapci...tu jsem...nějaká slečna mě tu zdržovala...šel jsem napřed" mávám.
Anonymní- Anonymní
Jakmile jsem zaslechla další hlas, přidala jsem do kroku a ztratila se v korunách stromů. Těžko soudit, kdo z nás je více podezřelý...
přesun.
přesun.
Anonymní- Anonymní
O chvíľu prišiel aj druhý starší muž. Zhlboka dýchal. Tak tu ste myslel som, že už na mňa nepočkáte. Mali by sme sa už vrátiť domov.
Anonymní- Anonymní
"Tak jdeme chlapci....ale pomalu" nadzvednu si klobouk a udělám gesto prsty (Asi nás ještě sleduje)
(Přesun Iwa) a vyrazím pomalým krokem starce.
(Přesun Iwa) a vyrazím pomalým krokem starce.
Anonymní- Anonymní
Mladík išiel hneď za starcom a začal si vypiskovať. Starší muž len kľudne vykračoval a šiel za nimi ako posledný. (Presun)
Anonymní- Anonymní
Se svou armádou jsem přišel do lesů. Skryly jsme se.
"Už jsme tady...Proveďte plán!!" Skryl jsem se do jeskyně. Mé sféry se dostali do předních řad a vedli vojska. Někteří ninjové obklopili konohu, vytáhli svitky a začali připravovat techniky. Ninjové přivolali obrovské hady a čekali v záloze.
Dál postupovali vpřed.
"Už jsme tady...Proveďte plán!!" Skryl jsem se do jeskyně. Mé sféry se dostali do předních řad a vedli vojska. Někteří ninjové obklopili konohu, vytáhli svitky a začali připravovat techniky. Ninjové přivolali obrovské hady a čekali v záloze.
Dál postupovali vpřed.
Anonymní- Anonymní
Dorazil som na dohodnuté miesto do jaskyne.
"Dal som si pozor, aby ma nikto nesledoval a aj keby sa tak stalo, neexistuje ninja, ktorý by mohol konkurovať nám obom naraz."
"Dal som si pozor, aby ma nikto nesledoval a aj keby sa tak stalo, neexistuje ninja, ktorý by mohol konkurovať nám obom naraz."
Anonymní- Anonymní
"Smiem sa vás na niečo opýtať ?"
Položil som Orochimarovi na stôl sklenku s DNA.
"Rozumiem, že doposiaľ je tento ninja známy ako po Rikudovi jedna z najlegendárnejších postáv shinobi sveta, avšak to ho činí zraniteľnejším. Presne tak, hovorím o slabine, vďaka ktorej by ho pri presnejšie načasovanom útoku mohli zlikvidovať aj chuunini. V takomto prípade by ho nezachránila ani nesmrteľnosť."
Položil som Orochimarovi na stôl sklenku s DNA.
"Rozumiem, že doposiaľ je tento ninja známy ako po Rikudovi jedna z najlegendárnejších postáv shinobi sveta, avšak to ho činí zraniteľnejším. Presne tak, hovorím o slabine, vďaka ktorej by ho pri presnejšie načasovanom útoku mohli zlikvidovať aj chuunini. V takomto prípade by ho nezachránila ani nesmrteľnosť."
Anonymní- Anonymní
"Myslíš..Hanza Salamandra!?" podivil jsem se.
"O Hanzovi to ví malo lidí. Hej..Dosu!" zakřičel jsem na genina, který stál před jeskyní.
"POsloužíš mi skvěle." vzal jsem si DNA Hanza, a začal s rituálem.
"Kuchiyose: Edo tensei!" za několik minut jsem přivolal duši Hanza zpět. Do hlavy jsem mu vložil kunai.
"O Hanzovi to ví malo lidí. Hej..Dosu!" zakřičel jsem na genina, který stál před jeskyní.
"POsloužíš mi skvěle." vzal jsem si DNA Hanza, a začal s rituálem.
"Kuchiyose: Edo tensei!" za několik minut jsem přivolal duši Hanza zpět. Do hlavy jsem mu vložil kunai.
Anonymní- Anonymní
"Aj tak si myslím, že by to chcelo minimálne ochranu toho miesta. Predsa len, pri súboji proti toľkým shinobi naraz môže ktokoľvek zasiahnuť to miesto aj náhodne."
Anonymní- Anonymní
"Brnění, které měl První Hokage by bylo ideální. Mám ho u sebe v laboratoři."
Anonymní- Anonymní
Hlboko som si vzdychol.
"V Otogakure, že ? Tak ja preňho zájdem."
"V Otogakure, že ? Tak ja preňho zájdem."
Anonymní- Anonymní
"Ano v Otogakure." ušklíbl jsem se.
"Hokage používá moje techniky, moje znalosti..Za to ho zničím!!" posadil jsem se naštvaně do tureckého sedu a naplno ovládal sféry.
"Hokage používá moje techniky, moje znalosti..Za to ho zničím!!" posadil jsem se naštvaně do tureckého sedu a naplno ovládal sféry.
Anonymní- Anonymní
Jikuukan Idou, umožňuje my vyhľadať osoby aj na veľmi veľkú vzdialenosť. Taktiež mi nič nestojí v ceste, aby som sa pri nich objavil. Objavil som sa za Orochimarovým chrbtom. "Orochimaru-sama!" Stále som od neho, približne 3 metre.
Anonymní- Anonymní
"Hm hm hm." zasmál jsem se.
"Ale ale..Hyuuga." podíval jsem se do očí muži, který přišel.
"Ale ale..Hyuuga." podíval jsem se do očí muži, který přišel.
Anonymní- Anonymní
Videl som na celé svoje okolie. "Tak čo poviete na menší boj?"
Anonymní- Anonymní
Ok, podľa plánu má Orochimara zabiť niekto iní, takže s Futoshim idem piť kávu, ak by som sa dal na obranu dediny ostatní ninjovia, tí chuunini by nemali čo robiť... postavu (Futoshiho) zrejme zmažem... piate kolo na voze je nudná hra... Takže toto, ako som sa sem dostal a vyzval Orochimara na súboj sa "nekonalo."
Anonymní- Anonymní
Vošiel som do jaskyne.
"Vrátil som sa, Orotama !"
Hodil som brnenie na stôl.
"Naozaj si myslíte, že mu to pomôže ?"
"Vrátil som sa, Orotama !"
Hodil som brnenie na stôl.
"Naozaj si myslíte, že mu to pomôže ?"
Anonymní- Anonymní
V noci mi hadi přinesli menší část DNA. Tajně jsem oživil jednu zajímavou osobu. Skryla se do lesa a hlídala.
"Jo pomůže..Hiruko, tvoje jednotky se nezapojily!! To musíš napravit..a rychle! Zítra začneme znovu. Plán pokračuje perfektně.."
"Jo pomůže..Hiruko, tvoje jednotky se nezapojily!! To musíš napravit..a rychle! Zítra začneme znovu. Plán pokračuje perfektně.."
Naposledy upravil Orochimaru dne Sat 21 May - 19:40, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 31 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 31
Similar topics
» Les pred Konohou
» Les před Konohou
» Hory tvořící hranici mezi Sunou a Konohou
» Moře před Yukigakure
» Okolí před budovou
» Les před Konohou
» Hory tvořící hranici mezi Sunou a Konohou
» Moře před Yukigakure
» Okolí před budovou
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 6 z 31
Povolení tohoto fóra: