Lesy před Konohou
+7
Katashi Aokawa
Ayame Takahashi
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
Tetsuya
Nukenin
Yoko Ayme
11 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 18 z 31
Strana 18 z 31 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24 ... 31
Re: Lesy před Konohou
"Ne." řekla jsem, ale ne moc přesvědčivě. "Jen se nesmím přepínat. A navíc tam byla nuda."
Anonymní- Anonymní
"Nelžu." uhnula jsem pohledem. "Vrátím se tam jedině když budu umírat! Jinak mě tam nedostanou!" zašeptala jsem. "Nesnáším nemocnice."
Anonymní- Anonymní
"No no no co tady křičíš na lesy, vyplašíš divou zvěř." pronesu opřený o jednu větev stromů
Anonymní- Anonymní
"Já jsem ..... dobrá otázka, zlato kdo jsem?" podívám se na Shiz
Anonymní- Anonymní
"Takeru..." zašeptala jsem. Zvedla jsem hlavu a dívala jsem se na něj. S radostí jsem se pousmála.
Anonymní- Anonymní
"No vidíš tady máš odpověď." pousměju se taky
"Máš ještě něco na srdci?" švihnu vražedným pohledem po tom týpkovi
"Máš ještě něco na srdci?" švihnu vražedným pohledem po tom týpkovi
Anonymní- Anonymní
Já jsem Tendashi.Jestli chcete mohu vám s něčim pomoct Jouninem jsem teprve 1 rok. A jestli si myslíš,že mě tohle vystraší jsi na omylu.Jedno oko jsem měl pořád zakrytý čelenkou
Anonymní- Anonymní
"Jo pomoct mi můžeš." seskočím z větve
"Prej si navštívil známou nukenninskou vesnici co jsi tam dělal?" dopadnu před Shiz
"Prej si navštívil známou nukenninskou vesnici co jsi tam dělal?" dopadnu před Shiz
Anonymní- Anonymní
"To víš ptáci štěbetají a všude jsou štěnice tady jsi v shinobi světě nic se neutají, teda skoro nic. Co jsi tam dělal mám tam také namířeno." pak se omluvně otočím na Shiz a políbím ji na čelo
"Minutku krásko." a otočím se znova na něj
"Minutku krásko." a otočím se znova na něj
Anonymní- Anonymní
Usměju se Jak víš jsem ze Sunagakure a kazekage sama unesli syna a já ho zkoušim najít a potřeboval bych pomoct.Kazekage sama je pro mě něco jako matka. řekl jsem
Anonymní- Anonymní
"No abych tě obeznámil se skutečností, já o tom nic nevěděl, teĎ si mi to sám prozradil." ušklíbnu se
"Ale jestli hledáš informace dojdi si k informátorovi. Tetsuya, dodá ti informace a teď jestli dovolíš máme rande."
"Ale jestli hledáš informace dojdi si k informátorovi. Tetsuya, dodá ti informace a teď jestli dovolíš máme rande."
Anonymní- Anonymní
"No super konečně sami." otočím se na Shizuku a obejmu jí
"Tak jak ses měla krásko?"
"Tak jak ses měla krásko?"
Anonymní- Anonymní
"Až na tu nemocnici to celkem ušlo." hlavu jsem položila mu na hruď.
Anonymní- Anonymní
"Ty is zase byla v nemocnici? Ty se tam normálně už zabydli." pousměju se a pohladím jí po vlasech
Anonymní- Anonymní
"Ještě to! Už nechci nemocnici ani vidět!" Nasála jsem jeho vůni.
Po chvílce mlčení jsem promluvila. "Tak co jsi chtěl?"
Po chvílce mlčení jsem promluvila. "Tak co jsi chtěl?"
Anonymní- Anonymní
"jo no vidišto, hm... máš ještě ten krystal co jsem ti dal? To rodinné dědictví?"
Anonymní- Anonymní
"No nerad si o to říkám, ale Reina zjistila co je doopravdy zač a chce ho prozkoumat. Tak jestli by jsi byla tak hodná." políbím jí na čelo
Anonymní- Anonymní
Povzdechla jsem si. Rukou jsem nahmatala přívěsek. Podívala jsem se jestli je to on a pak ho přetáhla přes hlavu. "Všechno?" nedívala jsem se na něj.
Anonymní- Anonymní
"Slibuju že ti seženu něco lepšího. Něco co podtrhne tvou krásu očí." vezmu si od ní přívěsek a strčím do kapsy a pomalu se k ní skláním a políbím ji na rty
Anonymní- Anonymní
Strana 18 z 31 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24 ... 31
Similar topics
» Les pred Konohou
» Les před Konohou
» Hory tvořící hranici mezi Sunou a Konohou
» Moře před Yukigakure
» Okolí před budovou
» Les před Konohou
» Hory tvořící hranici mezi Sunou a Konohou
» Moře před Yukigakure
» Okolí před budovou
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 18 z 31
Povolení tohoto fóra: