Jezero Oto
+6
Ryuzaki Kaguya
Killunia
Noriko Kana
Akasuna no Ruki
Shijin Hyuuga
Tatsuo Reigi
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 11 z 28
Strana 11 z 28 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 28
Re: Jezero Oto
,,Myslím, že tu holku jsem tu někdě viděl." Vzal jsem si od něho papírek. ,,Co s tím?"
Anonymní- Anonymní
(Nevšiml jsme si jí )
Začal jsem se koncentrovat a vycítil jsem její chakru."Hej Kullunie pojď sem zakřičel jsem na ni."a pak jsem se podíval zpět na Shuna.Začni do něj koncentrovat chakru a tak poznáme jakou máš podstatu."
Začal jsem se koncentrovat a vycítil jsem její chakru."Hej Kullunie pojď sem zakřičel jsem na ni."a pak jsem se podíval zpět na Shuna.Začni do něj koncentrovat chakru a tak poznáme jakou máš podstatu."
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Vložil jsem do papírku chakru, jak to sensei chtěl a papírek se jak kdyby zmuchlal. ,,He? To je divné, nic se nestalo." Zahodil jsem papírek a díval se na Tatsuoa. ,,Nemáte nějaký funkční?"
Anonymní- Anonymní
Zasmál jsem se jeho reakci."Přesně tohle měl ten papírek udělat.Takže tvoje podstata je Raiton.To znamená stejná jako mám já."
Shinobi
,,Raiton?" Podíval jsem se na ruky. ,,Nebude to bolet? Přece jen mít v rukou elektrické výboje." Zakroutil jsem hlavou a podíval se na něho.
Anonymní- Anonymní
"Ne bolet to nebude."zasmál jsem se."Naopak je to úžasný pocit když ti tělem proudí energie a síla."Začal jsem soustředit Raiton čakru do rukou a začalo se mi kolem nich tvořit menší záblesky.
Shinobi
Velice, ale opravdu velice líně jsem se zvedla a přikráčela jsem k senseiovi a Shunovi. Opřela jsem se o strom a sklopila jsem hlavu. Nemluvila jsem. Spíš jsem zkoušela sledovat svět z Killuniho pohledu. Jak se mu asi musí žít v lidském těle? A ještě ke všemu v dívčím?
No, docela... divně, odpověděl mi. Ale co se dá dělat, holt ses narodila jako holka... Musím uznat, že mi ale vůbec nevadíš. Vycházím s tebou líp, než s většinou ostatních, který jsem už potkal...
Pousmála jsem se. Zvedla jsem lehce svou hlavu a podívala jsem se na senseie svýma zelenýma očima.
No, docela... divně, odpověděl mi. Ale co se dá dělat, holt ses narodila jako holka... Musím uznat, že mi ale vůbec nevadíš. Vycházím s tebou líp, než s většinou ostatních, který jsem už potkal...
Pousmála jsem se. Zvedla jsem lehce svou hlavu a podívala jsem se na senseie svýma zelenýma očima.
Killunia- Chuunin
- Počet príspevkov : 386
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Akatatsu
Podíval jsem se na Killunii."A ty víš jakou máš podstatu nebo to taky budeme muset zjistit?"usmál jsem se."Mimochodem dáváš si docela na čas co se příchodů týče a já nerad čekám."
Shinobi
Podíval jsem se na Killunii a pak zpátky na Tatsuoa. ,,A jaká bude moje první technika?"
Anonymní- Anonymní
"No než přejdeme k technikám tak se napřed musíš naučit Raiton ovládat a mimoto neumím žádnou slabou techniku kterou by si zvládl na úrovni na které teď jsi.Takže než se naučíš ovládat Raiton naučím se já nějakou slabší techniku souhlasíš?"usmál jsem se."Mimochodem když je teď přítomný celý náš tým chtěl bych aby jste mi řekli něco o sobě."
Shinobi
Prišiel som k jazeru (dost daleko on Tatsuovho týmu takže som ich nerušil XD)
Začal som trénovať zo svojimi novými zbraňami. Meč som vzal do rúk a začal som s ním krútiť.
Bláznivý? Pripadám mu tak? (ironický úsmev) Ked ho stretnem nabudúce ukážem mu že som silný!
Meč som roztočil a hodil som ho do stromu ktorý som presekol (fungovalo to ako píla)
Začal som trénovať zo svojimi novými zbraňami. Meč som vzal do rúk a začal som s ním krútiť.
Bláznivý? Pripadám mu tak? (ironický úsmev) Ked ho stretnem nabudúce ukážem mu že som silný!
Meč som roztočil a hodil som ho do stromu ktorý som presekol (fungovalo to ako píla)
Anonymní- Anonymní
Přestal jsem vnímat svůj tým a došel jsem k Everestovi."Tak co jak sis vedl?"
Shinobi
,,Dobře, souhlasím." Pokýval jsem hlavou a sedl si na zem před něj. ,,No, co bych tak řekl? Jméno znáte asi znáte a jinak jsem vyrůstal u strýce a tety, protože doma se stala taková příhoda, o které nerad mluvím." Na chvíli jsem se zamyslel. ,,A co se týče mě, tak jsem celkem rychlý, nevím kde se to ve mně bere, ale vžydcky jsem byl rychlý. Jestli máte nějaké otázky, tak se ptejte." Lehce jsem se usmál.
Anonymní- Anonymní
Všimol som si Tatsua: Tak povediac nemám žiadne informácie o Shewowi nikde som ho nenašiel a dokonca ani hokage mi nepomohol. Domnievam sa že je bud väznení alebo mrtvy.
Anonymní- Anonymní
Pokrčil jsem rameny."Jeho blbost neměl odcházet na vlastní pěst."chvíli jsem přemýšlel."Co kdyby jsme naše týmy trochu motivovali?"usmál jsem se.
Shinobi
"Za dva týdny zápas mezi týmy.Ty máš dva studenty a já mám dva studenty je to vyrovnané co ty na to ?"Usmál jsem se.
Shinobi
"Dobrá."Vrátil jsem se k svému týmu."Promiň Shune mohl by jsi zopakovat co jsi říkal."usmál jsem se."A mám pro vás menší novinku."
Shinobi
Až teď jsem si všiml, že jsem mluvil do vzduchu. ,,Tak jo." Zamračil jsem se a začal říkat to, co jsem říkal před tím. ,,Jméno asi znáte a jinak jsem vyrůstal u strýce a tety, protože doma se stala taková příhoda, o které nerad mluvím. A co se týče mě, tak jsem celkem rychlý, nevím kde se to ve mně bere, ale vžydcky jsem byl rychlý. Jestli máte nějaké otázky, tak se ptejte." Lehce jsem se usmál.
Anonymní- Anonymní
"Je dobré být rychlí ale jenom rychlost nestačí a zbytku zapracujeme.No každopádně za dva týdny vás čeká zápas proti týmu Everest."potom jsem se ještě zamyslel."A jaké jsou tvoje cíle Shune?A také jsem vám chtěl říct aby jste navrhli jméno pro náš tým."usmál jsem se.
Shinobi
,,Zápas? Fajn." Lehce jsem se usmál a pak zapřemýšlel. ,,Cíle? No, nikdy jsem ho cílech nepřemýšlel, prostě bych chtěl prožít život ninjy, možná později založit rodinu, ochraňovat vesnici a tak dále."
Anonymní- Anonymní
"To jsou hezké cíle ale málo kdy se splní."usmál jsem se."No na ten zápas by jsme se měli pořádně připravit."
Shinobi
,,V tom máte pravdu." Kývnul jsem hlavou na souhlas. ,,A co vy sensei? Máte nějaké cíle, zájmy a už jste určitě prožil asi hodně bojů, že? Je někdo s kým se chcete utkat ze všeho nejvíce?" Mile jsem se usmál, protože jsem se chtěl taky něco dozvědět.
Anonymní- Anonymní
Strana 11 z 28 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 28
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 11 z 28
Povolení tohoto fóra: