Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hotely a ubytovny

+3
Akihiro Kazuki
Nukenin
Nawaki
7 posters

Strana 11 z 17 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17  Next

Goto down

Hotely a ubytovny - Stránka 11 Empty Hotely a ubytovny

Příspěvek pro Anonymní Mon 28 Mar - 15:36

First topic message reminder :

Možnost ubytování pro ninji z jiných vesnic i Kirigakure^^

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Hotely a ubytovny - Stránka 11 Empty Re: Hotely a ubytovny

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Sep - 17:18

Postarej se prosím o Fujina, já si potřebuji ještě dojít něco zařídit k jezeru... Než cokoli stačil odpovědětm odešel jsem z bytu pryč a zavřel za sebou dveře... (přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Tue 20 Sep - 18:27

Z rukáva Akihira vyšla doslova minipanda, nebola väčšia než čivava ! Pozrela sa na Akihira takými veľkými očami ktoré mu chceli očividne niečo povedať !! no pravdepodobne ani nevedela rozprávať a len ho ďalej uprene sledovala očami.
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Počet príspevkov : 1273

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Tue 20 Sep - 18:29

Jen jsem sebou trochu trhl, ale pak se jen na pandičku usmál a vzal ji do ruky."Copak maličká...potřebuješ něco?" Jen ji tak pohladil jemně po hlavě.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)

Počet príspevkov : 1936

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Kazuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Tue 20 Sep - 18:32

Mini panda sa naklonila až k jeho tvári.. po tom však spravila niečo nečakané a doslova sa mu zakusla (xD) do nosa. V zápätí sa len ozvalo "puuf" a obaja zmizli do pandej dedinky sunny
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Počet príspevkov : 1273

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Tue 20 Sep - 18:54

Když se naklonila, nečelal jsem, že udělá to, co udělala. Najedaou mě kousla do nosu a já jen stihl trochu zakřičet."Auu..!" A byl jsem pryč..
(přesun)
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Počet príspevkov : 1936

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Kazuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Thu 22 Sep - 9:37

Najednou jsem se prudce probudil. Bylo to jako kdybych se najednou probtal ze špatného snu. Začal jsem se trochu panicky rozhlížet kolem sebe. Byl jsem v nějaké ložnici a ležel ve velké a měkké postely."K-kde to jsem?..." Na stole ležel nějaký vzkaz. Když jsem ho otevřel, bylo tam napsané od Akihira, co se stalo a kde to vůbec jsem a i vysvětlení. Jen jsem si zpátky lehl a zahleděl se do stropu.

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Thu 22 Sep - 10:14

Ještě chvíli jsem takhle ležel, než jsem vstal a trochu se protáhl. Hůl jsem si dal na záda a snědl nachystané jídlo a vypil teďuž studený čaj. Potřeboval jsem trénovat. Už dlouho jsem pořádně netrénoval a cítil jsem se takový rozlámaný. Proto jsem jen napsal vzkaz, že jsem šel na cvičiště a odešel zbytu.
(přesun)

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 24 Sep - 18:37

Objevili jsme se v bytě a já ji nechal stoupnout na zem... Nechceš něco teplého k pití princezno??? Nebo můžu udělat něco k jídlu, než se to přežene... usmál jsem se a sundal z ní mokrý kabát, potom jsem ho nahradil teplou bavlněnou dekou... Sladce jsem se na ni usmál...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 24 Sep - 18:43

Aniž bych si toho všimla, byla jsem u něho doma. Vykulila jsem oči, ale sedla jsem si na zem a začala mluvit. Umm, dýňový džus s kapkou ranní rosy tu určitě nemáš, takže mléko, pokud můžu. Řekla jsem a usmála se taky.
Jestli na mě bude takhle sladce koukat ještě chvíli, tak asi omdlím!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 24 Sep - 18:49

Opět jsem zmizel a objevil se na druhé straně bytu v kuchyni... Udělal jsem teplé mléko s medem a zase jsem se náhle objevil u ní... Tak tady to máš, snad ti to bude chutnat... Najednou se z ničeho nic vznesla a pomalu doletěla na gauč... Já si sedl vedle ní a opět na ni mrknul...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 24 Sep - 18:54

(Promiň, musim off)

Když jsem se vznesla, úplně jsem se lekla. Do mléka jsem přimíchala trochu rubínové chakry a napila se. Bylo výborné. Po chvilce jsem však dostala jakýsi šok únavy a okamžitě usnula přímo u něj doma.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 24 Sep - 18:59

Jen jsem se na ni usmál a opatrně ji odnesl do ložnice aby se dobře prospala... Sám jsem se vrátil do obývacího pokoje a lehl si na gauč, kde jsem brzy usnul...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 25 Sep - 7:43

Pomalu jsem otevřela oči a probudila se z noci plné snů. Myslela jsem si, že jsem doma, dokud jsem nevešla do koupelny a neumyla si obličej, čímž jsem se aspoň trochu probrala. Heeeee? Kde to jsem?! Zaječela jsem přes celý pokoj a vběhla zpět do ložnice. Potom jsem zmatkovitě vběhla do obývacího pokoje, kde ležel Tascher. Á, už si vzpomínám! Odvedl mě k sobě. Asi jsem tu usnula. Je tak sladkej! Kvůli mně si lehl na gauč! Opatrně jsem kolem něho proběhla až do kuchyně, kde jsem začala připravovat vydatnou snídani.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 25 Sep - 8:00

Ze spaní mě vytrhl něčí křik, ale dal jsem ležel se zavřenýma očima a naslouchal, co se kolem mě dělo... Aha tak Sayuri se se už probudila a dokonce připravuje snídani. Smrtící kombinace krásna holka co umí i vařit... Probleskl jsem do koupelny, kde jsem se svlékl a začal se sprchovat...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 25 Sep - 8:13

(Dobré ráno =D)

Čaj už byl hotový a puding už se také dodělával. S úsměvem na tváři jsemn položila dva šálky čaje na jídelní stůl a nalila puding do jedné větší misky a malý zbytek do druhé. Vzala jsem si ten s menší porcí a položila ke svému čaji. Chtěla jsem se osprchovat ještě než se probere, tak jsem zamířila do koupelny. Když jsem ale vešla do obývacího pokoje, gauč byl prázdný. He? Začala jsem se rozhlížet po bytě. Celý jsem ho prošla, už zbývala jen koupelna. Pootevřela jsem dveře a jen opatrně a velice potichu řekla : Haló? (To jsem zvědavá, jestli jsi to přes tekoucí vodu vůbec slyšel Very Happy)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 25 Sep - 11:39

Sprchoval jsem se a najednou jsem zaslechl, ze na me ta divka neco mluvi. Jsem ve sprse, ale pokud v koupelne neco potrebujes, tak pojd klidne dovnitr. Neboj je tu prepazka, tak se nemusis stydet. Rekl jsem milim hlasem... (jsem pryc od PC, tak pisu z mobilu Very Happy)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 25 Sep - 13:07

(=DDD)

Totálně jsem zčervenala. Nakonec jsem ale vešla dovnitř a vytáhla flétnu z výstřihu. Položila jsem ji na stolek a zula si sandále. Hned na to jsem se svlékla a natáhla na sebe ručník. Čekala jsem, až bude hotov a stála otočená zády ke sprše, abych ho při vylézání neviděla, i když jsem docela chtěla.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 25 Sep - 13:57

Umyl jsem se voňavým mycím gelem, zlehka se osušil a omotal si ručník kolem pasu... Vyšel jsem ven ze sprchy a voda mi ještě kapala z vlasů a v úzkých pramíncích stékala po vypracovaném těle... Sladce jsem se na mi usmál... Dobré ráno krásko. I v tom ručníku vypadáš kouzelně... mrkl jsem na ni a prohlédl si ji od hlavy k patě...
(SORRY teď jsem se vrátil ze křtin a oslavy mé neteře Very Happy)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 25 Sep - 14:04

Když jsem ho uviděla, myslela jsem, že omdlím, což se taky málem stalo. Heeeee???? Zapotácela jsem se a málem spadla na zem. Ehhhh, Dobré ráno! V kuchyni máš snídani!!! Řekla jsem nervózně a vlítla do sprchy. Ručník jsem přehodila přes okraj sprchy a otočila kohoutkem. Vlasy se mi třpytily v jahodovém dýmu z mé chakry a drhla si je šampónem. Dále následovalo omytí těla sprchovým gelem. Měla jsem trochu hříšné představy o Tascherovi, kterých jsem se snažila zbavit..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 25 Sep - 14:16

Pobaveně jsem jsem se nad tou její reakcí usmál... Tahle ještě asi nikdy neviděla polonahého kluka vylézt ze sprchy... Vyndal jsem si ze skříňky druhý ručník a osušil si vlasy a oblékl si kimono...Hotely a ubytovny - Stránka 11 1-2966619-8993-t (nějak takhle vypadal Surprised) Došel jsem do kuchyně, sedl si na židli a čekal na ni...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 25 Sep - 14:27

(Rawrrr =D)

Jemně jsem pootočila kohoutkem a vzala si ručník. Byl příjemný a hebký. Utřela jsem se, jen vlasy jsem měla mokré. Obmotala jsem si ručník kolem těla a pomalu vyšla z koupelny. Cupitala jsem do kuchyně kde jsem ho uviděla v kimonu. A byl tak..tak sexy!!! Yaaaaa!!!!! Z tohohle se každou chvíli zblázním!!! To co se mi dělo v hlavě, jsem radši nedávala najevo. Hotely a ubytovny - Stránka 11 9k=

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 25 Sep - 14:38

Vstal jsem ze židle a naznačil jí aby si sedla, gentlemansky jsem ji přisunul židli ke stolu a a sedl si naproti ní... Opřel jsem si hlavu o jednu ruku a sladce se na ni podíval Hotely a ubytovny - Stránka 11 A2b8b4dc03_41877456_o2 (asi takhle to vypadalo) Tak jak si se vyspala sluníčko???...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 25 Sep - 14:50

Zčervenala jsem už jen z toho, jakým způsobem mě usadil. Ale když se na mě poté podíval, myslela jsem, že dostanu infarkt. OAAAA!!!!! Neodolatelné! Hotely a ubytovny - Stránka 11 751158rd0id5950b V mé hlavě jsem vyváděla, ale na povrch nic z toho nevyšlo. Jen jsem se taky usmála a promluvila. Báječně, ta postel je fakt příjemná! A jak jsi se vyspal ty? Mimochodem, je mi vážně líto, že jsem ti tu usnula.. Řekla jsem a chvíli začala přemýšlet o tréningu ze včerejška. Dneska by to chtělo opáčko..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 25 Sep - 14:57

Nic se nestalo, navíc když spíš vypadáš k nakousnutí... usmál jsem se na a dál vypadal takhle... Hotely a ubytovny - Stránka 11 A2b8b4dc03_41877456_o2 Vyspal jsem se dobře, když je ninja v terénu na misi, tak spí i na mnohem horších místech než je gauč... Sladce jsem na ni mrkl...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 25 Sep - 15:04

Při jeho mrknutí jsem dokonale zkoprněla. Tak to už je vrchol..uee Hotely a ubytovny - Stránka 11 8g9eaol Spadla jsem ze židle, chvíli nehybně ležela a pak vylétla do vzduchu a zpět na židli. Trapně jsem se usmála a všimla si, že jak jsem spadla, část ručníku mi sjela dolů. Zaječela jsem a rychle se otočila, přičemž jsem si začala ručník narovnávat.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 11 z 17 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17  Next

- Similar topics
» Hotely

Povolení tohoto fóra: