Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hotely a ubytovny

+3
Akihiro Kazuki
Nukenin
Nawaki
7 posters

Strana 10 z 17 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17  Next

Goto down

Hotely a ubytovny - Stránka 10 Empty Hotely a ubytovny

Příspěvek pro Anonymní Mon 28 Mar - 15:36

First topic message reminder :

Možnost ubytování pro ninji z jiných vesnic i Kirigakure^^

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Hotely a ubytovny - Stránka 10 Empty Re: Hotely a ubytovny

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Thu 25 Aug - 21:49

Bozk som mu len jemne opätovala po čom som sa musela trocha pousmiať..len přítelkyni? .. pozdvihla som obočie s takým spýtavým a mierne pobaveným výrazom na tvári..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Počet príspevkov : 1273

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Thu 25 Aug - 21:53

Pousmál jsem se."Čekal jsem, že to řekneš..." Na chvíli jsem se odtáhl."Moje holka, milenka, zlatíčko a do budoucna možná i něco více..." Šibalsky jsem se usmál. Znovu jsem ji políbil, ale tentokrát ji i trochu namokřil.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki
Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)

Počet príspevkov : 1936

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan: Kazuki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Thu 25 Aug - 21:58

Len som sa zaškerila.. hai a budeš to ty kto ma potom do sucha vyutiera ? keď si ma ty takto zamočil?. .zasmiala som sa páč som sa len troška viac pritiahla k nemu a výsledkom bolo to že som bola zase viac menej mokrá.. a od vody..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Thu 25 Aug - 22:03

Jak se přitáhla, spadl ze mě ručník a já ji celým svým tělem namokřil. Já tam stál úplně nahý a ona seděla v mokrém oblečení."To není fér...proč ty musíš mít vždycky na vrch? Býval jsem to já..." Zamračil jsem se, ale byla to jen velmi špatná přetvářka. Vlastně se mi to i docela líbilo.Co si namlouvám...měl jsem jen jednou na vrch a byl jsem to já, kdo vedle...poprvé a naposledy a to bylo, když jsme spolu trávili první noc...ženský...
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Thu 25 Aug - 22:06

Eeeeh.. gomenasai lásko.. ale trpezlivosť ruže prináša.. a daj si niečo na seba.. aspoň kým nepôjdeme spať.. zaškerila som sa a len som ho mierne pobozkala.. po tom som sa odtiahla a pomaly som sa postavila..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Thu 25 Aug - 22:14

Odfrkl jsem si. Z ohnul jsem se a zdvihl ručník a zase si ho obmotal kolem pasu. Ještě jsem po ní hodil jakoby uražený výraz a zašel si do koupelny pro spodní prádlo. Potom jsem se vrátil a posadil na židli před Lizz. V tom oknem do domu vběhl černý kocour. Vyskočil mi na klín a tam se uvelebil."Akio, kdepak ses nám toulal." Byl to náš kocour. Jednou nám vlezl do domu a já si ho strašně oblíbil a zdá se, že i on mě. Zůstal už u nás a byl nezbytnou částí rodiny.a
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Thu 25 Aug - 22:20

Len som sa pozrela na toho čierneho kocúra a mierne som sa zaškerila.. postavila som sa a pomaly som išla do spálne.. dnešok bol celkom divný deň.. taký lenivý.. celý deň som prespala a znova som plánovala ísť do postele..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Thu 25 Aug - 22:22

Ještě jednou jsem poškrabal kocoura za ušima a potom zvedl a vyrazil za Lizzy. Akio mě následoval jako ocásek. Jindy bych mu nadával a vyháněl ho za to, že leze do ložnice, ale dneska jsem byl nějaký lenivý a nic se mě nechtělo.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Thu 25 Aug - 22:24

Ideš už spať? spýtala som sa Akiho pri čom ja som už v posteli ležala.. oblečenie som mala v takej úhľadnej kôpke niekde na nočnom stolíku a ja sama som bola zababušená do prikrývky.. prikrývku som mala natiahnutú až k ústam a len som na Akihira hádzala taký modrooký spýtavý pohľad..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Fri 26 Aug - 5:11

"Jo...už jdu za tebou." Sundal jsem si taky ten zbytek oblečení, co jsem měl a vlezl si za ní. Pořádně jsem se zavrtal do peřin a přitiskl se k Lizz. Byl jsem strašně unavený a ani jsem nevěděl z čeho. Kocour se mi usídlil na nohách, ale vůbec se mi nechtělo ho vyhánět."Dobrou..." Šeptl jsem už v takovém polospánku a za pár vteřin tvrdě usnul.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Druhý den jsem se probudil jako první. Bylo pěkné svěží ráno a já se cítil fakt dobře. To dvou denní povalování mě udělalo dobře... Podíval jsem se ještě na spící Lizz. Vypadala tak Kawai a já ji nechtěl vzbudit. Pohladil jsem ji po vlasech a dal pusu na tvář. Potom jsem jen vstal, hodil na sebe spodní prádlo a šel se posadit do kuchyně. Dal jsem vařit vodu na čaj a mezitím jsem se posadil na okenní rám a sledoval jak se Kiri probouzí. Bylo tu nádherně. Žil jsem tu už dva roky a ten výhled mě pořád neomrzel. Přemýšlel jsem nad různými věcmi. Tentokrát jsem vynuloval všechno o nukeninech. Přemýšlel jsem nad zkouškami Jouninu. Byl jsem tu sice dlouho, ale misí jsem měl málo. Trvalo dlouho, než mě začali tady trochu důvěřovat a taky, než jsem se stal právoplatným ninjou z Kiri. Bylo kolem toho strašně papírování, protestů a jiných různých protestů. Dostal jsem tu i docela pěknou práci. Zjistili, že mám nadání v suiton technikách a i v jejich tvorbě. Pomáhal jsem tvořit a vymýšlet různé specifické techniky pro vesnici, ale sám jsem se jich moc nenaučil. Já vždy měl nápad a udělal jsem základy a ostatní mě pak pomohli dotvořit detaily, ale hlavní jsem dělal já a někdy jsem to dokončil i sám. Bavilo mě s nimi spolupracovat, akorát jsem přestal pečovat sám o sebe a přestal se úplně zlepšovat. Chtěl jsem se stát mistrem v suiton technikách a konečně dostat post Jounina a ovládnou třeba další element, ale takhle jsem neměl šanci to zvládnout. Můj klan měl KG na měrné množství čakry a její na průměrné ovládání, ale já pořád uměl je vodní techniky a nějaký to normální ninjutsu. Můj otec ovládl jako A jounin například 4 elementy a to uměl i nějaká lékařská ninjutsu a pár věcí i z genjutsu. Pořád jsem na tom přemýšlel, když jsem pomalu popíjel už udělaný čaj, který jsem dodělal, když jsem na tím vším možným uvažoval. Nechtěl jsem se od Lizz moc vzdalovat, ale jinak to nešlo, pokud jsem se chtěl stát Jouninem.. I matka jako chunnin měla 2 podstaty a já nic...Musím, co nejdřív zajít za Mizukage...
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Fri 26 Aug - 6:54

Pomalu jsem dopil čaj. Zašel jsem se do ložnice obléct a vzít si svou výbavu. Chvíli jsem sledoval spící Lizz. Nakonec jsem se jen usmál a vzal do ruky kousek papíru a tužku.
Vzkaz:
Vzkaz jsem pak položil na stolek, aby si ho ihned všimla, když vstane. Dal jsem ji jemný polibek na tvář a pomalu odešel z domu.
(přesun)
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sat 27 Aug - 0:16

Došel jsem až k domovu a odemkl jsem si dveře. Ihned jsem zapadl dovnitř...těžce jsem se posadil na židli a jen tak čuměl do blba a přemýšlel nad dneškem.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Sat 27 Aug - 0:24

Došla som až k svojmu domu.. zistila som že je otvorené čo ma celkom potešilo.. Keď som vstúpila tak som len Pá-chan uložila do jedného kresla a podišla som ku Akihirovi.. jemne som sa k nemu naklonila a pohladila som ho po tvári.. uhm.. ako ti je zlato? spýtala som sa ho milým hlasom a dúfala som že sa na mňa moc nehnevá..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sat 27 Aug - 0:27

Otočil jsem se na Lizz."Moc dobře ne...mám špatnou náladu...Daisuke je možná fajn a hodně toho prožil, ale neví, co je to být nukeninem a cvičný souboj je cvičný a ne abych se ji snažil zabít. Už to nedělám a nebudu...už nikdy..." Poslední slova jsem řekl hodně potichu.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Sat 27 Aug - 0:32

Uhm.. hai.. ja viem.. pousmiala som sa a jemne som ho pobozkala.. poď do postele.. ja sa len skočím osprchovať a prídem za tebou.. ok?.. dnes si mal celkom ťažký deň.. dodala som potichu pri čom som ho znova pohladila.. strácala som sa v jeho očiach.. a do sprchy sa mi moc nechcelo páč som sa od neho musela znova zdialiť .. aj keď len cez necelé dve miestnosti no ešte tú chvíľku by som to vydržala..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sat 27 Aug - 0:36

Po jejím polibkem jsem se usmál."Půjdu taky...jsem celý zpocený a horká koupel by mě mohla pomoct..." Pomalu jsem se postavil přímo proti ní. Pohladil jsem ji po tváři, jak ona předtím mě. Potom jsem ji jedním pohybem chytil do náruče a zamířil si to ke koupelně."Víš, že na tebe se nedokážu zlobit..." Když jsem byli uvnitř, zabouchl jsem nohou dveře a postavil ji u sprchového koutu. Pořád jsem ji ale rukama objímal. Dal jsem ji jemný polibek na rty.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Sat 27 Aug - 0:40

Hai .. ja viem... ani ja sa nedokážem hnevať.. na teba.. povedala som potichu a len som sa mierne pousmiala.. neprestávala som ho objímať a ten bozk som mu vrátila..po tom som mu len pomaly začala vyzliekať tričko.. predsa len kúpať sa v oblečení je trocha divné =.=..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sat 27 Aug - 0:43

Nadzvedl jsem ruky, aby mě ho mohla z dělat dolů. Potom jsem ji taky začal vyslékat vrchní část oděvu, aby nebyla pozadu xD. Přitom jsem ji stále líbal, ale nakonec jsem polibek musel na chvíli přerušit.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Sat 27 Aug - 0:45

Nechala som si dať dole top a len som sa tak mierne usmievala.. po tom som ho znova začala bozkávať a o chvíľu som mu dala dole zvyšok oblečenia.. dalo sa povedať že som v tom mala "prax"..
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sat 27 Aug - 0:48

Ve vyslékání oblečení byla vážně dobrá a já nechtěl zůstat pozadu a tak jsem pár rychlými tahy udělal to stejný. Potom jsem ji znovu vzal do náruče a donesl až do sprchy. Tam jsem ji postavil a zapnul horkou vodu. Přitiskl jsem si ji, co nejvíce k tělu a dal ji dlouhý polibek.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Sat 27 Aug - 11:06

Len som sa pousmiala.. polibek som mu opätovala a mierne som ho zatiahla hlbšie do sprchy kde na nás padala taká teplá voda.. nie však moc horúca.. nakoniec to neskončilo len pri bozkoch ^^".

Ráno som sa zobudila zase mierne rozlámaná no dalo sa povedať že som úplne happy.. dala som Akihirovi jemnú pusu zatiaľ čo spal a len som vstala z postele.. obliekla som sa, zobrala som Pá-chan a išla som do kanclu kde som mala zastupovať Himi..
(presun)
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Sat 27 Aug - 11:47

Chvíli potom, co Lizz odešla jsem se probudil já. Byl jsem unavený ze včerejška a z trochu náročnější noc. Moje nálada už zase byla v pohodě a já se jen tak uvolněně a vesele natáhl na postel. To byla zase noc... Usmál jsem se a pomalu vstal. Začal jsem sbírat a uklízet věci, který jsem včera rozházeli. Potom jsem si zašel do koupelny pro zbytek a oblékl se. Vybavení jsem si žádně nebral. Ani ninja pásku. Hodil jsem na sebe jen lehké tričko a takový volný kraťasy. Potom jsem se udělal teplý čaj a hned ho vypil. Kocourovi jsem nachystal jídlo a pití a z jedním sendvičem v ruce jsem se vydal za Lizz. Věděl jsem, že bude určitě v kanceláři, protože dělala zástup Hitomi-san.
(přesun)
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Tue 20 Sep - 16:26

Dorazil jsem na jednu z ubytoven i Fuem. Odemkl jsem dveře od jednoho z bytů a potom je za sebou hned zavřel, ale nezamkl. Potom jsem ho odnesl do naší, teda teď už mojí, ložnice a tam ho položil a pořádně zakryl. Pak jsem si, stále zamyšlení, šel sednout do kuchyně.
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Sep - 16:51

Došel jsem za Akim do bytu a následně do kuchyně... No tady to taky začíná být divoké jak v Suně... usmál jsem se na něj... Kde je vlastně Roko??? Snad ji to nezasypalo... řekl jsem starostlivým hlasem

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akihiro Kazuki Tue 20 Sep - 17:10

Jen jsem pohlédl na Taschera."Nebyla v domě, když se to stalo...víš co, raději to už tak nechej..." A podepřel jsem si hlavu a opřel se o stůl.Proč musí být všechno tak složité...
Akihiro Kazuki
Akihiro Kazuki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content